Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1720
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fenerbahçe Ailesi’nin Yeni Üyesi Grundig
J
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ulusal ve uluslararası alandaki başarımız ve katkımızla ülke voleyboluna renk getiren kulübümüz, yeni bir sponsorluk anlaşmasıyla, çıtayı biraz daha yükseltiyor.

Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan, Avrupa’da Dörtlü Final, Türkiye’de şampiyonluk unvanını koruma hedefindeki takımımız, Almanya’dan sonra Türkiye’de de atağa geçen elektronik devi Grundig’in ana sponsorluğunda daha da güçleniyor.

Bir artı bir yıl olarak imzalanan anlaşmanın ardından takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki ilk maçına, yarın (20 Ekim 2011 Perşembe), Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı olarak, Avusturya’da, Hypo Tirol deplasmanında çıkacak.

Bu vesileyle, bugünden itibaren Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı olarak anılacak şampiyonlara Avusturya’da başarılar diliyor; Fenerbahçe Ailesi’nin en yeni üyesi Grundig’e spora katkıları için teşekkür ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=26296

Hayırlı olsun. Alman elektronik devi ile anlaşmışız, umarım mutlu ve başarılı bir birliktelik olur.



T
12 yıl
Yarbay

hayırlı olsun.. takımımıza uğur getirmesi dileğiyle..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
12 yıl
Binbaşı

Bu sene de Grundig ürünlerini boykot edeceğz anlaşılan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.