Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
44646
Cevap
1495105
Tıklama
34
Öne Çıkarma
Cevap: ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2232. sayfa)
J
3 ay
Yarbay

ulan ciddi ciddi okuyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @Elric.
B
3 ay
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >
Lamine Yamal Dünya'nın en iyi genç futbolcusu (Kopa Trophy) ödülünü kazandı.



K
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
3 ay
Yarbay

Yamal, Neymar gibi baba kurbanı olmaz ise kesinlikle bir Ballon Dor'u var.



E
3 ay
Yarbay

Adama kimimch çekmedik diye kendi kimmichini yarattı helal olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 ay
Teğmen

iyki de çekmemişiz.

Olmo döner dönmez gollerine devam etti. 2. yarı neler oldu bilmiyorum ama az atmışız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Elric.
E
3 ay
Yarbay

bırak bilme ya FB gibi oynadık 5 dk baktım da ben de


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BeQuiet!
B
3 ay
Teğmen

Aman aman



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Elric.
B
2 ay
Teğmen

real VARdrid lobisi yine yaptı yapacağını bu nasıl bir uydurmadır? Gol geçerli olsaydı farklı şeyler olabilirdi maçta.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

J
2 ay
Yarbay

barça balonu erken patladı

@gladyo38 kanka acil değerlendirme


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gladyo38
G
2 ay
Binbaşı

Bilmiyorum ki kanka eğlenceyi fazla kaçırmışlar bence 125 yaş kutlamasını:) hiç biri maca konsantre olmamış izledim maçı yani. 2 3 maç daha bakıp karar vermek lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @josrdr
B
2 ay
Teğmen

Kasım ayında xavi nin barçası gibi oynadık aynı. Zaten kısıtlı imkanlar ile mücadele ederken ekstra sakatlıklar daha fazla gencin oynamasına neden oluyor. Devre arası takviye şart.



D
geçen ay
Er

Barça gereksiz yere abartildi Real ve Münih maçlarindan sonra. Reali yenmeyeni dövüyorlar zaten de Münihte de Kompany savunmayi çok önde kuruyordu ve ortasahadaki eksikler yüzünden ortasahayi verip ikinci toplari da alamayinca, Münih de fark yedi.

Lamine Yamal Barçanin yüzde 50si.

Barça Tahi almiş, tam Flicklik stoper.



G
geçen ay
Binbaşı

Evet barça da sıkıntı başladı garip garip puan dağıtıyor ne yapacakları belli değil kolay gol yiyor forvet leva da sıkıntı var hoca takımın başında yokken iyice sıkıntı.

Barça şampiyon olur diyordum ama soru işareti artık atletico maçıyla belli olur. Birde bu olmo nasıl futbolcu la çok cılız kuvvet yok çocukta maçın da leva ile içine etti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
geçen ay
Onbaşı

Barcelonanın paraya ihtiyacı var. Kolay yoldan para kazanmak için sürpriz yapıyor. Bu hafta dünya bhs networkü acaip para çarptı. Bayern yenildi,Liverpool berabere. Artık bu işler çok rahat kontrollü işliyor. Başkan yada yönetim futbolculara payını veriyor bu maç yenileceğiz diyor. Maç yapan 2 takımdaki futbolcular da organizasyona bağlı hareket ediyor. Haberleşme signal ve telegram gibi izlenemeyen ağlar üzerinden sağlanıyor. Bhsten para kazanma olmasa hiç bir büyük kulübü zenginler satın almaz. Bhsten para kazanılmasa transfer piyasası hareketli olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gladyo38
K
2 hafta
Er

Laporta çok popülist hareket ediyor şu ana kadar. Lamine Yamal için Psg 250 teklif etti, reddettim açiklamasi yapiyor. Yildiz oyuncu satmadan Barçanin borcu bitmez. Psg ve Cityi rekabet ettirip, 300-350ye Yamali satmiş olsa mali konularda Barça epey rahatlardi. Laporta geleli kaç sene oldu, Barça hala borç batağinda. Popülist hareket ederek zaten mali sorunlara çözüm bulamaz. 350ye Yamali sat, 250 borça gitsin, 100e de 2-3 tane scout transferi yap, 1-2 sene sonra sonra onlari da sat. Önce mali yapiyi düzelt, sonra sportif başariya sira gelsin. Yamali satmam, sportif başari istiyorum dersen, aldiğin adama lisans çikaramazsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 hafta
Binbaşı

Niye satsın. Yamal dünyanın en iyi oyuncularından olacak barca dünya devi satar mı hiç.

Barca gayet iyi oynuyor bu sene barcayi izlemek futbol severler için her zaman bir lüks. Barça kadar temiz futbol oynayan çok az takım var dünya da. Oyuncular hiç mi hatali pas atmaz beaa adamlar messi gibi birini çıkardı. Kim ne derse desin dünya nin en büyük takımı barca en iyi yetenekler hep burda futbolda bir numara adamlar.

Kadın futbolu ortada herkesi eziyor buda örnek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @KyouKai
E
5 gün
Yarbay

bu yaşta courtois denen devenin kurtaramayacağı şut çekmek ekstra ekstra bir şey feci birine tanıklık ediyoruz



G
5 gün
Binbaşı

Dünya da şu an en iyi oynuyan takım barcaleno normal adamlar nasıl oynuyor beaa



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 gün
Teğmen

zuahaha Rafinya şov

Real delik deşik oldu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >