Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
620
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Farklı konum sorunu [Çözüldü]
H
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba.

Bu akşam bigisayarıma yiğenim oturdu kendisi 4 yaşında forza horizon oynadı ardından İnternet üzerinden ufak tefek oyunların olduğu bir siteden oyun açtım. Ve odadan ayrıldım. Odaya geldiğimde internetin acayip şekilde yavaşladığını gördüm.

Hız testi yapamaya çalıştığımda ip konumum gana da görünüyordu! Afrika kıtasında! Hemen netspeed müşteri hizmetlerini aradım birkaç test yaptık ve sonucun bilgisayarımda olduğuna karar verdik. Kaldı ki telefonumda öyle bir sorun yoktu. Şuan antivirüse taratma yaptırıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Başına gelip çözebilen var mı?

Edit: Arkadaşlar Tüm ağ bulunmalarını ve dosya paylaşımlarını kapattım. Ağ tercihimi ortak seçeneğinden aldım ve özel yapıp internet bağlantımı kaybetmeden mümkün olduğunca dışarı kısıtlamaya çalıştım. Norton ile bilgisayara tam tarama yaptırıp bütün dosyaları temizledim. Bilgisayara reset attım ve sorunum çözüldü. Önemli nokta şuydu. Her şeyi yaptıktan sonra bilgisayarı başlatmadan önce hiçbir değişiklik yoktu. Bilgisayarı mutlaka yeniden başlatın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipotermi -- 22 Kasım 2019; 23:20:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.