Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
589
Cevap
27871
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] (12. sayfa)
T
3 yıl
Yarbay


Konu her zamanki gibi Far Cry' ı gömme konusuna dönüşmüş. Bir şeyler yazmaya geldim yine vazgeçtim.



D
3 yıl
Yarbay

Ubisoft scene'i mamalar genelde. 1 ayı geçer muhtemelen




Bu mesajda bahsedilenler: @2042
İ
3 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
rtx 2060 i5 9400f ile aldıgım benchmark sonucu. high ayarlarda. oyunun başındaki kalabalık şehir kısmında 60 a kadar düşüyor.



T
3 yıl
Yarbay

4K Ultra Ayarlar+HD Doku Paketi+Ray Tracing+FSR 1.0 Ultra Kalite Oyun içi Benchmark Sonucu


< Resime gitmek için tıklayın >


RTX 3070 ile oynadım ve yüksek çözünürlüklü doku paketi yüklü iken ekran kartı belleği konusunda hiç bir sorun yaşanmadı. Yukarıdaki ayarlarda 7.8 GB ekran kartı belleği kullanıyor ve hiç bir takılma yok. Ray Tracing gayet güzel olmuş ve optimizasyon sorunsuz, VPN ile oyuna girdim normalde yarın açılacak fakat performansı merak ettiğimden dolayı VPN ile giriş yaptım. Konudaki son mesajım, sağolsunlar torrentçiler ve oyunu sürekli eleştirenlerden dolayı burada bir şey yazılmaz ve paylaşılmaz. Torrentçiler malum yerlere düşmesini bekleye dursun ben oyunun keyfini süreceğim. Oynayacak olanlarada iyi oyunlar.



_
3 yıl
Yüzbaşı

W
3 yıl
Yarbay

Böyle şeyler söylemeyin "gerçek oyuncular" rahatsız oluyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: SpacePirate



Bu mesajda bahsedilenler: @Blazk0wicZ
D
3 yıl
Yarbay

Yama çıkana kadar kırarlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Blazk0wicZ
G
3 yıl
Yarbay

beyler oyun Farcry 5 den farklı değilmiş mekanik ve kalite olarak. 3'den farcry serisini bırakmıştım. bu da çöp yani haberiniz ola



K
3 yıl
Yarbay

Ubisoft oyunlarında böyle yapıyorlar maalesef. Şeytanın avukatlığını yapmak gibi olacak biraz. Bu ubisoft gömme işi, bir trend olmuş gidiyor. Sanki piyasa yenilikçi oyun kaynıyor da bir tek ubisoft kopyala yapıştır oyun basıyor. EA ,nintendo ve genel olarak japon firmalarının yanında melek gibi kalıyor ubisoft. En azından adamlar aynı haritayı 6-7 oyun boyunca kullanmıyorlar ya da eski oyunları re-release edip 60 dolara kakalamıyorlar. Kopya oyun üretme konusunda bütün firmalar aynı. Piyasadaki aksiyon (shooter yakın dövüş fark etmez) oyunlara bakıyorum hepsi belirli oyunların özelliklerinin birbirine kombolanmış hali. Modern warfare, farcry3, dark souls, uncharted, batman arkham, zelda, witcher 3, counter strike , tf2-overwatch, pubg, destiny. Bu mantıkla bu oyunları oynayan birisinin son yıllarda çıkmış olan 100lerce aksiyon oyununu oynamasına gerek yok...
Bu aynı mızmızlanmayı Assains creed serisinde de yapıyorlardı. Origins ile köklü bir değişiklik yaptılar bu sefer de aynı tipler ama bu assasins creed değil ki demeye başladı. Sony tarafındaki açık dünya oyunlara da bakıyorum, Horizon deli gibi övülmüştü ama oyun bildiğin farcry3 e witcher 3 ün ayak izi takip etme görevi eklenmiş halinden ibaretti. Originsin aynısı dedikleri Odyssey her anlamda çok daha iyi bir oyundu horizona göre. Aynısı Ghost of Tshuisma için de geçerli. Seyirci oylamasında bu oyunun Last of Us part 2 yi geçmesi genel oyuncu kitlesinin bir özetidir bence. O an trend olan ne varsa balıklama atlıyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 7 Ekim 2021; 14:32:39 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
T
3 yıl
Yarbay

Anonymus hemen başlamış çevirisine. Üyelik sistemine dahil olacakmış.

< Resime gitmek için tıklayın >



A
3 yıl
Yarbay

Ubisoft un sorunu kopyalama yapıştır oyunlar yapması değil oyunları erken çıkartması her oyunda buglar olabilir bunlar tespit edildikçe geri dönüşler vasıtasıyla düzeltilir fakat performans sorunu içerik kıtlığı kabul edilemez he hiç içerik gelmese çıkartmak istedikleri oyun budur diyebiliriz fakat örnek vermek gerekirse bir önceki çıkan oyunu olan valhalla ilk çıktığı haliyle şimdi ki hali arsında dağlar kadar fark var her ne kadar ubisoft oyunlarına artık ilgisiz olsam da çoğu oyununu severek oynamışım dır assasins creed ezio serisini çok severken ac 3 Black flagi sevemedim rogue untiyi çok severken snydicate ve origins i sevmedim originsi sevmeyen ben odysseyi 180 saat severek oynadım 180 saat odyssey oynayan ben hala valhallayı sıkılmaktan bitiremedim watch Dogs 1i bayıla bayıla oynarken 2 ve legionu sevemedim farcry 4 çok sevdim 3 save sorunu dolayısıyla oynayamadım primali hiç oynamadım 5i de başlarda severken sonra sıkıldım ve seriyi takibi bıraktım splinter cell conviction ve Black listi çok severim mesela ghost recon fulture soldierı aşırı sevdim ama widlabds ve breakpointi zar zor bitirdim şimdi de far cry 6 çıkıyor ve en ufak hype yapamadım hiçte ilgimi çekmiyor 5in hemen hemen aynısı iyi yaptığı şeyler var misal suda yüzerken ki su efektleri sevdim vuruş hissi brz hoşuma gitti skill açmak yerine karakter gelişimi hoşuma gitti horoz dövüşü baya hoş duruyor atmosfer 5den daha iyi farcry 2yi andırıyor yiğidi öldür hakkını yeme şuan da oyunu almamda aldırmam da çünkü acele çıkmış bir oyun valhalla gibi 1 sene de anca toparlanır 1 sene sonra indirmde alır oynarıö tabi oynucak oyunum kalmazsa



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @keremec
R
3 yıl
Yarbay

S
3 yıl
Binbaşı

sevmedikleri oyun serisinin sonuncusunu gömmek için forumdaki konuya gelip üşenmeden yazıyorlar bir de..yahu çöpse çöp; para ve zevk benim değil mi kardeşim??? far cry sa tek geçeriz,hele daha büyük harita, içerik ve görev varsa atlariz bir güzel..o kadar..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @keremec
Ü
3 yıl
Yarbay

Hayır ya, "Anonymus" çevirmesin.



Ü
3 yıl
Yarbay

Katılıyorum hepsine, Ubisoft'un 2 hatası var:
Bir ana hikaye göreverini iyi yapamıyor birde diğer oyunlarındaki mekanikleri, yan görev olayını alıp başka oyunlarda kullanıyor.


Gömülecek bir firma varsa EA'dır, ellerindeki güzel serileri yok etti adamlar. Ubisoft en azından bişeyler deniyor. Açık dünya yapıyor, içerik eklemeye çalışıyor vs. Mekanikleri hep güzel oyunlarının.




Bu mesajda bahsedilenler: @keremec
H
3 yıl
Yarbay

Kimsenin kimseye bir şey dediği yok arkadaşlar sakin olun önce. Burası bir forum ve buranın birinci önceliği olarak da insanlar gelip gayet doğal bir şekilde fikirlerini belirtiyorlar burada abes bir durum yok. Eğer siz bu düşüncelerden rahatsızsanız karşıt fikir sunarsınız ki forumun doğasına uygun olarak da bir tartışma ortamı oluşsun. Ama gelip de fikirlerini belirten insanlara da ya bunlar neden gelmiş diyip ağlamamak gerek. Siz oyunu sevdiyseniz sıkıntı yok. Alın, oynayın, eğlenin ve gelin burada fikirlerinizi yazın ki almayı düşünen insanlara da bir tür aracı olasınız. Hem böylece konu da aktif olarak güzel bir muhabbete ev sahipliği yapar.

Ubisoft özelinde konuşmak gerekirse Keremec hocanın dediği gibi oyuncu topluluğunun Ubi gömme konusunda daha kollektif, can hıraş şekilde çalıştığı ortada ama Ubi'nin de sütten çıkma ak kaşık olmadığını biliyoruz. İnsanlar Ubi'i gömdüklerinde kendi keyif alma ölçümüz dışında onları haksız çıkartamıyoruz çünkü Ubi'nin kendisi de bu insanlar haksız çıksınlar diye uğraşmıyor. Ama ben eğleniyorum diyebilirsiniz sonuçta ürün sizi eğlendirmek için var ama Far Cry özelinde konuşmak gerekirse yıllarca FC serisini oynamış birinin yepyeni şeyler görme isteğini de anlamanız lazım. Ama oyun böyle yapacak bir şey yok demek de anlamsız çünkü insanlar böyle dedikleri için adamlar 2012 çıkan FC3'ün mekaniklerini olduğu gibi alıp FC6'a koyma cüreti gösteriyorlar. Ha Allahtan oyuncu topluluğu bu "FC böyledir yapacak bir şey yok" saçmalığını tekrar etmediği için bugün oyunun Metası 80 altına düşmüş durumda ve inanın Ubi gibi bir firma için 80'in altında olmak oldukça kötü.

Ayrıca bu oyunun da Ubi'nin leş kopyala yapıştırcı ve tacizci ekibinden çıkan son oyun olduğunu da söylemek lazım. Bundan sonraki oyunlarda daha farklı bir ekiple devam edeceklerini ve oyunlarda ki baymışlık hissini gidereceklerini söylemişti Ubisoft. Bunu da yakında göreceğiz.

Ayrıca Anonymous'un çeviriye başlaması ise oldukça güzel. Çok hızlı bir ekipleri var ve çevirilerinde ki hataları çok göze batmıyor. Paralı abonelikle çeviriyi size sunacak olmaları ise kazanın kaynaması ve FC6 gibi sürüsüyle oyunun Türkçe olarak en azından fan yapımı çevirilerle oyuncuya sunulması bakımından güzel bir nokta.



W
3 yıl
Yarbay

quote:

Ayrıca bu oyunun da Ubi'nin leş kopyala yapıştırcı ve tacizci ekibinden çıkan son oyun olduğunu da söylemek lazım. Bundan sonraki oyunlarda daha farklı bir ekiple devam edeceklerini ve oyunlarda ki baymışlık hissini gidereceklerini söylemişti Ubisoft. Bunu da yakında göreceğiz.

Bunu bilmiyordum şimdi 1 yıl sonra far cry 6 varlıkları üzerine Far Cry New Rooster diye çifte kavrulmuş copy/paste bir oyun daha çıkarırlar sonra ver elini yeni far cry 7 umarım herşeyi değiştirirler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 7 Ekim 2021; 16:23:2 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: SpacePirate


T
3 yıl
Yüzbaşı

Steam'de satış olmayacak mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yarbay

Hayır uplay store ve epic yalnızca



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @teknocu_guvercin