Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1026
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Facebook un kurulma sebebi
L
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Facebook'u grup seks için kurmuş!
Bomba etkisi yaratacak bir iddia!

10.07.2009 09:18
Dünyanın en çok tıklanan internet sitelerinden Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in tuvalette grup seks yaptığı ve siteyi kızları bulabilmek için kurduğu kaydedildi. Sabah'ın haberine göre, ABD'de bu hafta piyasaya çıkacak olan "Kazara Milyarder Olanlar: Facebook'un Kuruluş Öyküsü" (Accidental Billionaires: The Founding of Facebook) başlıklı kitapta, Zuckerberg hakkında birçok iddia ortaya atıldı.

ÖZELLİKLE ASYALILAR
Ben Mezrich'in kaleme aldığı kitaptaki iddiaların, Zuckerberg'in internet sitesini kurma çalışmalarında kendisine yardımcı olan Harvard Üniversitesi'ndeki bir arkadaşının verdiği bilgilere dayandığı kaydediliyor. Kitaba göre Zuckerberg, yaklaşık 5 yıl önce kurduğu 'Facebook' sitesini aslında kız arkadaş bulmak için oluşturdu. 25 yaşındaki ABD'li bilgisayar programcısının, özellikle Asyalı kadınlara büyük ilgisi olduğunu iddia eden Mezrich, tuvalet kabinlerinde birçok kadınla birlikte grup seks yaptığını da öne sürdü. Sansasyon yaratması beklenen kitaba göre, Zuckerberg bir gece ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesine giderek bir mankenle tanıştı. Ardından da çift mekânı birlikte terk etti.

FİLME DE ÇEKİLECEK
Kitabın yayın hakkını elinde bulunduranlar, kitabın yakın sürede filme çekileceğini de kaydetti. Filmi The Curious Case of Benjamin Button ve Se7en filmlerini de yöneten ABD'li yönetmen David Fincher'ın yönetmesi bekleniyor. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'i ise "Transformers" filmiyle tanınan genç oyuncu Shia LaBeouf'un canlandıracağı tahmin ediliyor.

kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=158124&cat=180&dt=2009/07/10

facebookdan kazandığı paralarla şimdi istediği kadar grup yapar :D



W
15 yıl
Yüzbaşı




:
15 yıl
Yüzbaşı

Bende onun için üye oldum ama tık yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl
Yarbay

barbi mehmette onların şahink sı galiba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayarla mı yapacaklarmış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

gepime nin üstüne tanımam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Binbaşı




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.