Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
291
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Facebook, TikTok benzeri bir karaoke uygulaması üzerinde çalışıyor
S
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

 
 
2 milyarı aşkın aktif kullanıcısı ile en popüler sosyal medya platformlarından olsa da son günlerde popülaritesini oldukça fazla yitirmiş olan Facebook, özellikle genç kullanıcıları kendine çekebilmek için ilginç bir atılımda bulundu. Şirket, tıpkı TikTok’ı yani geçmişteki adıyla musical.ly’i andıran bir kısa müzik video uygulaması üzerinde çalışıyor.
 
 
Gençler arasındaki popülaritesi çığ gibi artan, adeta bir çılgınlığa dönüşen TikTok, kullanıcılarının playback yaparak veya dans ederek 15 saniyelik kısa müzik videoları çekebilecekleri bir sosyal medya platformu. Facebook da aynı formatı kullanarak, çok yakın gelecekte kendi uygulaması Lasso’yu kullanıcıları ile buluşturacak. Şirket, böylelikle kaybettiği genç kullanıcısı kitlesini tekrardan kendine çekebilmeyi hedefliyor.
 
Uygulamanın Facebook kullanıcıları ile ne zaman buluşacağı şu an için oldukça büyük bir merak konusu.

 Haberi Portalda Gör

Tictoc dan nefret ediyorum. Keşke tüm Tictoc reklamlarını kapatabilsem. Başka ne gösterirse göstersin. Her Youtube videosunun arasında, her Facebook sayfasının arasında , her yerde bu g...
Yoruma Git
Yorumun Devamı OverClocK1ng - 6 yıl +8
M
6 yıl
Yarbay

Hepimize geçmiş olsun.




E
6 yıl
Yarbay

Facebook=Her şey 🙃



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
6 yıl
Teğmen

Facebook da zaten belli bir kitle kaldı yakışır Tikto üzerinde de o kitle var iyi olmuş . Bir de mobilde reklamlarda karşımıza çıkmasa şahane olacak




O
6 yıl
Yarbay

Tictoc dan nefret ediyorum. Keşke tüm Tictoc reklamlarını kapatabilsem. Başka ne gösterirse göstersin. Her Youtube videosunun arasında, her Facebook sayfasının arasında , her yerde bu gerizekalı şey var. 10 kere "Bu reklamı gösterme", "Çok sık gösterilyor", "Alakasız" ne dediysem yok arkadaş...



Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Yarbay

Keşke reklamlar sadece internetle sınırlı kalsa :(



< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OverClocK1ng
X
5 yıl
Çavuş

Facebook Sen eksik kalma zaten. Snapchatten hikayeleri arakladınız, hava durumu programlarının şahını bunyenize kattiniz, instagrama benzer kare fotoğraflı profil özetini yaptiniz, letgoya benzer bir sistem yarattınız biraz da oradan tırtıkadınız. Sıra buna mı geldi?




M
5 yıl
Yarbay

Hemen hemen her hafta sözde güncellemer ile kişisel veri hırsızlığı yapan,Facebook uygulaması, telefonun şişmesin den tut, mobile veri sömürüsüne kadar ,tv kadar zararlı bir uygulama dan beklenen hareketler bunlar.

İnternet için de insanları nasıl izole ederiz de elimizden kaçırmayız hesabını yapıyorlar.

Ne de olsa her tık para para para.

Facebook uygulamasını bile telefondan silmiş durumdayım.Gerektiğin de browser dan açıp işimi halleder çıkarım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Binbaşı

Eyvahhh..




M
5 yıl
Er

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.