Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
593
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Facebook donanımcılar topluluğu ve Micro Lisans Hakkında
B
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar,

Bende buradaki herkes gibi bilgisayar bileşenlerini yakından takip ediyorum.Facebook' ta kurulan Donanımcılar Topluluğu adlı gruba da üyeyim.Bugün grupta bir post gördüm. Micro Lisans adlı sayfaya 4/5 derecelendirme verdiği için, "Günün ahlaksızlık örneği" gibisinden bir postta ifşa edilen bir vatandaş gördüm.Ksc alamadan banlandım malesef.Eğer grupta olanlar varsa Ksc atabilirler.Altına yapılan 4/5 puanının kötü olmadığını savunarak yorum yapan insanları da gruptan banladığını gördüm.Bende 1/5 değerlendirmemi verdim.

Şöyle ki arkadaşlar Facebook'un bu özelliği herkesin görüşünü belirtebileceği bir özelliktir.Bu değerlendir butonunu kullanmanız için alışveriş yapma zorunluluğunuz yoktur.Eğer siz bunu ön görüp o değerlendirme butonunu aktif ediyorsanız gelen derecelendirmeleri de kabul etmiş sayılırsınız.İnsanları bu şekilde ifşalamak, ayıplamak etik bir durum değildir.Heleki admin olarak bunu başka bir grupta paylaşarak bu postun altına yorum yapanları banlamak hiç ama hiç etik değildir.İnsanlar sizinle aynı görüşte değiller diye kimseyi banlayamazsınız.Hakaret etmediği sürece.Hadi bu banlama mevzusunu geçtim.Eğer ki siz bir satış üzerinden para kazanıyorsanız.Burada insanlar sizin potansiyel müşteriniz katagorisindedir.Kimseye özelden küfür edemezsiniz.

Bana yapılan hakaretlerin, özelden edilen küfürlerin ksc leri mevcut.Gerekli olması halınde buraya atabilirim fakat küfür ve hakaret olduğundan konu kilitlenir mi bilemiyorum.Haktan hukuktan, Allah ve kitaptan bahseden bu insanın, açıklamaya çalışmama rağmen ısrarla küfür etmesi hakaret etmesi gerçekten komik.

Ayrıca gerekli yerlere gerekli şikayetleri yapacağım.Özelimden edilen küfürlerin hepsinin hesabını hukuksal yollarla arayağımı belirtmek isterim.El altıntan key satmakla insanlara hakaret etmekle ekmek kazanılmıyor.Umarım ticari bir vasfın vardır :)

Son olarak konu eğer yanlış yerde ise lütfen taşıyınız.Aynı zamanda Grupta olan insanlardan eğer ki post hala kalkmadı ise lütfen KSC paylaşınız.


Herkese iyi forumlar saygılarımla.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.