Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1180
Tıklama
0
Öne Çıkarma
F10 520i ARAÇTAN GELEN GARİP SES
B
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi günler aracı ilk aldığımda olmayan fakat 7-8bin kmlerden sonra başlayan ince tiz frekanslarda bir ses gelmekte.
Servise bakım için götürdüm videoları dinlettim ama servis kaynağını bulamadı. Test sürüşüne çıktığımızda da ses çıkmadı araçtan.
Sesi sürekli yapmıyor. Müzik sisteminden geldiğini düşünüp denedim sesi müzik sistemi açıkken veya kapalıyken fark etmeden aynı sesi yapıyor. İlişkili olacak başka bir şey de aklıma gelmedi.
Servise götürdükten sonra aracı dinlediğimde biraz sürüp veya sürüp stop ettirdikten sonra direksiyonu çevirdiğimde sanki sesin başladığını ve direksiyonla ilişkili olabileceğini hissettim.
Servis aracı 3-4 gün bırakmam gerektiğini ve inceleyeceklerini söylüyor. Bırakmasına bırakırım ama yinede görmezden gelme ihtimalleri yüksek. Şu anahtar zımbırtısı kayıt göstermiyor vs. diyip geçiştirmeleri muhtemel. Garantisi bitmeden de sorununu halletirmek istiyorum.
Sesin neden geleceğine dair fikri olabilecek bir arkadaş varsa servisi bu konuda uyaracağım ve bu bölgelere daha detaylı bakmalarını isteyeceğim.
Yardımlarınızı beklemekteyim.

Link 1
link 2
link 3



ß
6 yıl
Binbaşı

Bisey surtuyor gibi direksiyonlad iliskiliyse direksiyonun motoruna baktirin rotillere baktirin camurlu bir yere girmisseniz tozlanmis veya pislenmisse diskler de yapar amartosorlerde yapar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ß
6 yıl
Binbaşı

Tozlu yollarda hic araba kullandiniz mi balata sesinede benzettim ama sesi tamirci olan babama da dinletecegim sonra size geri donus yaparim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Aracı düz yollarda kullanıyorum çok tozlu yollara vurmadım ama yaşadığım şehir Şanlıurfa çok tozlu.
Balatadanda ses geldiği için servise bunuda söyledim. Temizlik vs. yaptık dediler ama balata seside kesilmedi. Ben temizlik yaptıklarını düşünüyorum balatadan sert olduğu için ses geldiğini düşünüyorum ama servise tekrar götürdüğümde balatayada tekrar baktıracağım.
Dediğiniz gibi diğer alanlarada bakmalarını söyleyeceğim aracın 3-4 gün serviste kalmasını göze aldım ama sorunu çözemeyedebilirler. Borusanı servis olarak pek beğenmiyorum.
Babanızın yorumlarını beklemekteyim.
Tekrardan teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @ßenle100les
ß
6 yıl
Binbaşı

Babama dinlettim ya balatalardir, !!!disk ic saclarina baktirsin canta surtebilir!!! Dedi unlem koydugum yerlere mutlaka baktir disk saclarina baktir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ß
6 yıl
Binbaşı

Diskle sac arasina cok ufak kucuk tas girmis olabilir oda ara ara yapar en dogrusu tek bir yere gitme birden fazla usta gotur



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ß
6 yıl
Binbaşı

Disklerde egrilik olabilir sesin kaynagi nerden geliyor arkadan mi ondedn mi sagdan mi soldan mi kusura bakmayin babamdan dinleyip yazdigim icin biraz flood oldu ama, diskler sicakken suya girdiyseniz egilebilir



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ß
6 yıl
Binbaşı

Lifte kaldirin araci calistirin 1 2 3 vites atira attira calistirin kisacasi havad hareket etsin sonra lifteyken stop edip on tekerleri arkalari tekerleri cevirin. Cikar meydana



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dediklerinizi servise ileteceğim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.