Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1029
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Extreme Kasa Tavsiyesi! Raidmax X08 vs Cougar Conquer vs In Win S Frame vs Antec Project X
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar 2. sistemimi topluyorum yavaş yavaş, aslında ilk başta böyle egzotik kasalar hiç yoktu aklımda phanteks evolv x alıp devam edecektim yoluma. Sonra dedim ki kendi kendime neden standart rgb ışıklı ışıl ışıl sıradan bir kasa toplayayım ki, zaten 1. sistemim öyle değil mi?! Sizlerden gelecek her tavsiyeye açığım hayvanımsı bir makine kurmak amacım(gerçekten öyle 2800x çıkınca 1700 ile değişecek) Ayrıca alınacak kasaya bir tema uygulanacak yani tamamiyle custom olacak her şey şuan elde ki oemlerimiz fotoğraftadır. Teşekkür ederim herkese vakit ayırıp okuduğu için.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bknz 1. sistem:https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=https://i.hizliresim.com/lZkQmB.jpg&t=91363185&size=2&bound=1&border=1&resolution=0

Neyse konumuza dönelim bütçede sınır yok diyebiliriz ama 3k liralık bir kasa tavsiye etmeninde mantığı yok çünkü daha hd custom sıvı soğutma, mpg27cq monitör ve sadece lightning z 1080ti yada gaming z 2070 gpu alınacak.

Şimdi raidmax x08 360mm radyatör desteği veriyor yeterli benim için sadece cpu beslenecek soğutmada. Fiyat: 900tl küsür TR'de mevcut.

Cougar counquer raidmax'ın kuzeni gibi onun radyatör desteği biraz daha fazla biraz daha detaya sahip bir kasa. Anakart gpu ram gibi donanımlar kasanın arkasına doğru yatık şekilde olduğu için, görüntü olarak ofsayt veriyor bana göre. Fiyat: 1600 civarı yurtdışı.

In win s frame çok araştırmadım bu kasayı ama çok ütopik bir tasarıma sahip anakart gpu vesaire derken sıkış pıkış olması biraz itici geldi yinede listeye eklemek istedim. Fiyat: Idk :D

Antec Project X Bu kasa sanırım bir ilah yada silah olmalı beni benden aldı ve resmen org**zm yaşattı! Ama şu var kasanın hiç bir şekilde akıbeti belli değil, nerede satılır, ne kadara alınır, teknik özellikleri nedir bilmiyorum. Fiyat: Idk (ama 2k'yı geçmiyorsa alabilirim ve kırbacı vurabilirim.)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.