Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
185
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Evraksiz Arac satış
G
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Oncelikle gercekten bi cahillik yaptigimizin farkina vardik ama enazindan bu aşamadan sonra hata yapmamak icin bilgi sahibi olan kişilerden yapmam gereken dogru cozumu gostermelerini rica ediyorum simdiden tesekkur ederim
Bundan 6 ay once mahallemden bi arkadasima konyadan tanidigim birisi araciligiyla vatandasin birinden babasinin adina kayitli olan bi arac aldik aracin parasini odedik ruhsati almadik sadece aracin 5500 tl yapilandirilmis vergi borcu vardi bir ay icinde gidip borcu kapatip satisini devralacaktik.
Hic bir evrak veya yazi yazmadik sari cizmeli mehmet aga misali.
Fakat satisi alamadan araci aldigimiz kisi ceza evine girdi aradan bir ay gecti benim komsum da cezaevine girdi rabbim her şerde bi hayir vardir siz bilemezsiniz buyuruyor ya bu arac komsunun biraktigi yerden de çalinmis.
Konyadaki ruhsat sahibi yasli bi amca onu bursadan polis oldugunu soyleyen birileri aramis araciniz burda kaza yapmis tarlada terk edilmis sekilde duruyo demis bu adam da beni aradi oglum gelin satisi alin diyor beni polisler arayip duruyo eger gelip almazsaniz arabam calindi mi oglum goturup bu kisilere satmis diye polise vercem diyo.

Ben ne yapmaliyim

Lutfen ciddi ve dogru bilgi verirseniz duaciniz olurum.
Teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.