Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
266
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Evlilik hazırlığı yapan genç, bileklerini kesip ilaç içtikten sonra av tüfeğiyle yaşamına son verdi
O
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, evlilik hazırlığı yapan genç, bileklerini kesip çok sayıda ilaç içtikten sonra av tüfeğiyle intihar etti. Oğlunun ölüm haberini alan baba, sinir krizi geçirdi.

Antalya'da, saat 14.00 sıralarında, Yeniköy Mahallesi 59 Sokak'taki bir apartmanda meydana gelen olayda, 112 Acil Servis'e bir kişinin intihar ettiği ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese yönlendirildi. Gelen polis ve sağlık ekipleri, apartmanın 3'üncü katında yaşayan Ali Rıza U'in bileklerini kesip çok sayıda ilaç içtiğini, ardından da av tüfeğini çenesinin altına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdiğini tespit etti.

ACI HABERİ ALAN BABA, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olayı duyan yakınları, Ali Ruza U'nun evine geldi. Ali Rıza U'nun babası Yaşar U, binada incelemede bulunan sağlık görevlilerine oğlunun durumunu sordu. Oğlunun ölüm haberini alınca sinir krizi geçiren Yaşar U, "Evladımı yediler, yavrumu yediler" diye feryat etti.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU
Ali Rıza U'in eşinden 1 yıl önce ayrıldığı, 2 çocuk babası olduğu, yeniden nişanlanarak evlilik hazırlığı yaptığı belirtildi. Organize sanayi bölgesinde bir fabrikada çalıştığı kaydedilen Ali Rıza U'nun, pazartesiden bu yana izinli olduğu ifade edildi.

https://www.haberler.com/bileklerini-kesip-ilac-ictikten-sonra-av-tufegiyle-13866842-haberi//



İ
3 yıl
Teğmen

1 kez o hatayı yapmışsın ve ortada 2 tane de çocuğun kalmış. Niye daha üstünden sadece 1 yıl geçmişken aynı hatayı yapar ki insan? Kadınlarla uğraşılır mı şu hayatta adamı böyle deli ederler. Birde fabrika da çalışan bir işçiymişsin, ekonomik potansiyelinde az çok bellidir. Bu devirde evlilik ve hazırlığı çok zor. Allah rahmet eylesin babasına çok üzüldüm



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Teğmen

Garantilemiş bide adama bak



H
3 yıl
Yarbay

Antalya'da herkesin psikolojik sorunları var düzgün insan cok az sicaktan midir ortamdan midir çözemedim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Eğer intihar süsüyse kim yapmış olabilir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Yarbay

-Karışık var mı? Var. -Yükle.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.