Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
887
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Evga 970 GTX DVI Girişi Sorunu Hakkında
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Bundan yaklaşık 7-8 ay önce evga gtx 970 satın aldım birde philips in dvi girişli bir monitörünü.Sorun şu şekilde.Kartı aldım eve geldim.Kurdum falan... Monitöre bağladım sorunsuz kullanıyorum.2-3 ay kadar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu.Tabi bu ara nvidia güncellemeleri geliyor sürekli.
Bir gün gene güncelleme geldi.Update ettim.Birden monitöre görüntü gelmemeye başladı.VGA girişini kullandım sorunsuz şekilde çalıyordu.
Daha sonra bir kaç defa DVI kablo ile tekrar denedim.Görüntü geliyor ama 5dk sonra görüntü tekrar gidiyor.Hani pc bir girişi tanıyınca yada girişi
çıkartınca dıdıt diye bir ses gelir ya aynen o.Dıdıt sesi geliyor ve DVI girişini tanımayı bırakıyor.Şimdi kablonun bozuk olma ihtimalini ortadan kaldırdım.Çünkü öteki pc de ki monitörle aylardır kardeşim kullanıyor hala.Monitör bozuk desem oda değil.Cünkü kardeşimin pc de aynı kablo ve philips monitorler haftalarca sorunsuz kullandı.Nette çok aradım evga gtx 9 serilerinde bu problemi sanırım bazı monitörlerde yaşıyormuş.BIOS update çare dediler yaptım hic bir değişiklik yok.Kafayı sıyırmak üzereyim.Gidip yeni monitör alıcam aynı şey basıma gelicek diye korkuyorum.
Anakartı değiştirsem çozüm olacagını sanmıyorum.Konu hakkında bilgisi olan biri var mı acaba gercekten kafayı yemek üzereyim artık.



Y
8 yıl
Yarbay

Bu güncellemeler benim de canımı yaktı.Benim kart hiçbir çıkıştan görüntü vermiyor.Kartım amd.Adam gibi driver yapamıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Bu güncellemeler benim de canımı yaktı.Benim kart hiçbir çıkıştan görüntü vermiyor.Kartım amd.Adam gibi driver yapamıyorlar.

Sorunun driverdan olabileceğini mi sölüyorsunuz? Buna çare ne olabilir ki monitor degisikligi mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Spam yapmış gibi olmayayım ama şu an Samsung monitörü DVI kablosu ile pc ye bağladım ve sorunsuz bir şekilde görüntü alıyorum...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.