Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
863
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Evden çalışma için kulaklık? SteelSeries 9 vs Sony WH-1000XM4
T
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam,

Evden çalışmaktayım ve bu süreçte artık güzel, uzun vadeli bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bununla alakalı olarak aşağıda taleplerim mevcut.

-- Çift cihaz desteği (Bunu kesinlikle istiyorum, hem bilgisayara bağlayıp aynı zamanda telefona da bağlamak istiyorum.)
-- ANC (Aktif olmasa da bir noise cancelling özelliği olmasını isterim, evde tek yaşamıyorum ister istemez bir çok ses gelebiliyor, ayrıca uzun vadede ofis ortamında da kullanmak istiyorum.)
-- Gelişmiş mikrofon (Sürekli olarak görüşmeler, toplantılar vs olduğu için herhangi bir ses problemi yaşamadan mikrofonu sağlam olsun istiyorum.)

Geniş çapta istediğim özellikler bunlar. Açıkcası normalde kulaküstü kulaklık sevmiyorum fakat kulakiçi genellikle sürekli takılı olduğunda gerek şarj gerek konforsuzluğundan dolayı tercih etmeyeceğim gibi duruyor. Fakat bu konuda da bilginiz var ise tabiki değerlendirebilirim.

SteelSeries 9 vs Sony 1000XM4 arasında kaldım gibi. SteelSeries aktif oyuncu kulaklığı ve oyun 'şuan' oynamıyorum. Fakat gerek yorumları gerek çift cihaz desteği, performansının üst düzeyde olmasından dolayı düşünüyorum.
Sony ise zaten uzun yıllardır bu konuda öncü olmuş ve anc'si ile beraber inanılmaz yorumları olan bir kulaklık.
Fiyat sınırım şuanda yok, kulaklığa karar verdikten sonra düşüneceğim.

Sizin yorumlarınız, fikirleriniz var mıdır?



M
3 yıl
Binbaşı

Hocam ihtiaçlarımız birebir aynı gibi. Bulabildiniz mi bir model?



K
3 yıl
Teğmen

Ses kalitesi önceliğinizse sennheiser momentum 3, Uzun süreli kullanım için sennheiser ağır ve yoruyor bu sebeple rakipsiz ANC sebebiyle XM4
SteelSeries denemedim, iki cihaza bağlandığı için ben çok memnunun Sony'den.
Saygılar



T
3 yıl
Teğmen

Bose qc 35 ii önerebilirim, anc özelliğinden oldukça memnunum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.