Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
119
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ev ağı üzerinden, bilgisayara ihtiyaç duymadan Dosya Paylaşma
V
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam admin, moderatör ve diğer forum sakinlerinden özür dilerim. Forumlara yabancı olduğum için kusura bakmayın lütfen.

Aslında başlık herşeyi özetliyor ama ben yine de ayrıntısıyla konuyu size açıklayayım...

Sıkıntım şudur ki; ben ev ağı üzerinden dosya paylaşımı yapmak istiyorum ama bununla ilgili bir döküman veya rehber bulamadım. Geçen arkadaşın evinde gördüm. Adam ağında bir klasör açmış ve film müzik program gibi dosyalarını oraya yükleyip, ihtiyaç halinde oradan çekiyor. Sanırım modeme taktığı flash ile bunu yapabiliyor. Ben de bu veya buna benzer şekilde, yalnızca klasör olarak bir dosya paylaşım ağı kurmak ve ona ister telefon, ister akıllı tv veya istersem de bilgisayardan ulaşmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkünse nasıl ayarlanır? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Binbaşı

Usb portlu bir modem alıp usb flash ya da disk bağlarsınız hepsi bu



T
3 yıl
Yarbay

Arkadaşının modeminde usb port vardır. Oraya usb bellek veya hard disk bağlamıştır. Bunu da o ağa kim katılırsa kolaylıkla görebilir ve kullanabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.