Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
346
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eski Xbox 360
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba. Bana geçmiş yıllarda bir tanıdıktan ücretsiz Arcade x360 gelmişti. İki kollu herhangi bir eksiği yok, ben buna fw attırmayı falan denememiştim önceden olanın üzerine bir kaç oyunum vardı sadece yaz ayları ve kışın 1 ay ankaraya gelince oynadığım için.

Geçenlerde yeni fw attırayım da bir kaç oyun alayım diye bilenler vardır Pandora game'e gittim. Çalışan abimiz dvdroom'un samsung olduğunu ve ona da fw çıkmadığını, sadece oyunda alamayacağımı söyledi oyunlar patchlendiği için. Oradayken sormayı unuttum, benim bu eski makineyi satma ihtimalim var mıdır ? Yani sahibinden gibi yerlerde zor çünkü fazla oyun yok zaten bende e yeni oyunda alınamıyor kimsenin alacağını sanmıyorum. Ama böyle eski makineyi götürüp yeni alırken fiyat düşülecek ya da mesela eski arabayı hurdaya götürüp parçalatınca para alırsınız ya o tarz bir işlem olur mu ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.