Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
455
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Eski buzdolabı ve şaşırtan elektrik faturası
M
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar dostlar. Bekâr birisiyim. Evimde tahminen 20-30 yıllık ariston marka buzdolabı var spotçudan aldığım. Ayda sadece 20 gün evdeyim. Evde olduğumda akşamları birkaç saat ışık açık duruyorum odada. Birde elektrikli şofben var her gün duş alıyorum. Evde başka elektrik tüketen bir şey yok. Ama aylık elektrik faturası 200-300 arasında geliyor. Bu anormallik buzdolabından kaynaklı olabilir mi? Aşırı gürültülü çalışan bir cihaz zaten eski.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Binbaşı

Çok bilgili değilim ama, Eski buzdolapları , heleki kompresörü verimsiz çalışıyor ise acayip elektrik tüketiyor. Bide elektrikli şofben (tam bir elektrik canavarı) kısa zamanda yüksek tüketim yapar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Başka alternatif kalmıyor 2 side eski cihazlar
4 kişilik aileye bile o kadar fatura gelmiyor
İmkanınız varsa değiştirin
Wat değerine bakın yüksektir .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
2 yıl
Çavuş

hocam ben de aynı dertten muzdaripim. Haziran 15'te yalnız yaşadığım evden memleketime geldim. 2 aydır evde sadece buzdolabı fişe takılı (modemi bile fişten çıkardım). Evde olmadan gelen faturalar 299 ve 248 lira. Altus No frost 10-15 yıllık bir dolabım var(cam raflılardan tam model bilmiyorum), arada motor devreden çıkarken tak tuk ses yapıyor. Ya o çok elektrik çekiyor ya da bu işte bir iş var.




< Resime gitmek için tıklayın >




< Resime gitmek için tıklayın >



E
2 yıl
Yarbay

Elektrikli şofben aşırı güç çeker. Elektriğinizin fazla gelmesinin tek sebebi o.



G
2 yıl
Çavuş

hocam bende elektrikli şofben yok ve evde tek fişe takılı cihaz buzdolabı. aynı şekilde bir aydır evde olmayan bir akradaşıma 79 lira fatura geldi, bana 248



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.