Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
908
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Erepublik (Çevrimiçi Siyaset Oyunu)
U
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, sizlere içinde Türkiye'nin de bulunduğu internet üzerinden ücretsiz olarak oynananabilen bir çevrimiçi oyundan bahsetmek istiyorum.En baştan söylemek gerekirse, oyun tamamen siyaset,ekonomi ve tartışma(makaleler aracılığı ile) üzerinedir. Oyun, şuan dünya çapında onlarca ülkeden binlerce kişi tarafından oynanmaktadır. Oyunda iki amacınız olabilir, birincisi ekonomik olarak güçlenip şirketler kurarak ülkenizde kapital bir güç haline gelmek, ikincisi ise siyasi partiniz aracılığı ile ülkenizin politik olarak geleceğini tayin edebilmektir.

Oyunun Vikipedi üzerindeki tanıtım yazısı:

Erepublik çok oyunculu, web tabanlı siyaset oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan, general, holding sahibi, gazete yazarı olabilirsiniz.

Üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki link aracılığı ile kayıt olduğunuz takdirde hem ben, hem de siz 5 altın kazanacaksınız. Oyun hakkında yardım almak,soru sormak isteyenleri Halk Enstitümüze bekleriz.Halk Enstitüsü için msn grup adresimiz; group331517@groupsim.com
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...

Kayıt adresi : eRepublik Kayıt

Güncel dünya haritası :http://www.egobba.de



G
15 yıl
Yarbay

eger imzandan kayıt olursanız bana gelen 5 goldun 3 ünü size atıcam ki bu 500 try gibi inanılmaz bir rakam ediyor..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

ego her konuya yazmana gerek yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
15 yıl
Yarbay

bakalım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.