Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
94
Cevap
6572
Tıklama
31
Öne Çıkarma
Cevap: Erdoğanın Zekasına Hayranım! (2. sayfa)
N
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ataturk dedigin adam senin begenmedigin Osmanli devletinin subayi idi bunu unutma. Ayrica bu ulkede kim gelirse gelsin hicbirsey duzelmeyecek bazi insanlarda HDP gelsin maasim 7000 tl olacak yok CHP gelsin direk avrupa vatandasiyiz kafasi var gercekten kimin ne yaptigi belli degil. Siyaset dedigin sey mantikla olur. Gecen bir arkadas CHP liyim ben kopruden gecmem CHP gelince AKP nin yaptigi kopruleri yikicaz vs. diyordu dedim kardes kafan guzelmis gule gule kullan. Vatandasin cebinden cikan para ile yapilan seyler onlar. ama gel anlat iste.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SaB0
B
3 yıl
Binbaşı

Emin ol o da sizin zekanıza hayrandır!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay

Kardeşim akp gidince ülke cennete dönüşecek demiyoruz. AKP gidince şuanki saçma sapan düzen sona erecek diye ümit ediyoruz. Adam 20 yıldır yönetiyor yeter kardeşim beceremedi ülke düzelmedi üstüne üstelik yokuşa sürüklendik. Bir 4 yıl daha yönetse BİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK,gelişmeyecek. Yeter yeter yeter. Başkasını deneyelim artık. Değişime açık olun kafanızı kuma gömüp bir şeyler değişecek diye ümit ediyorsunuz. Adamlar daha paramızı kullanmayı bilmiyorlar 128 milyar dolar telef oldu. Hiç vicdanınız aklınız yok mu be.

Adamlar soğan patates dağıttık diye övünüyorlar. Forumda sosyal devlet diye yazan ahmaklar var böyle yaptığı için. Ulan adamlar 1 yıl önceye kadar millete iban attılar para istediler. Bu mu sizin sosyal devletiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @nexus can
2
3 yıl
Yarbay

ileri zekalı olduğu belli ama Erdoğan ile görüşen bir fransız gazeteci, sorduğu soruların hepsine kendisinin cevaplaması yerine kendisine gösterilen prompter dan cevap vermesini anlayamadığını bir fransız kanalında anlatıyordu. Çok şaşırdım. Halada kendime bir cevap bulamadım.



S
3 yıl
Yarbay

Akp’yi sevmemek Osmanlıyı sevmemek size göre.
Siz savunduklarınızla yaşamaya devam edin.
Her zaman söylerim,
“Akp’liler birgün en çok kendilerine küfredecek”

Tecrübeyle sabittir..




Bu mesajda bahsedilenler: @nexus can
T
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Halisünasyon

Mesela ey putin, uçağın sınırımızı taciz ederse bir daha uçağınızı düşürürüz diyip özürdilemek mi?
Yada bu fakir görevde olduğu sürece terörist rahip çıkamaz diyip dışarı salması mı?
Mavi marmara için gerekirse silahlı gemilerimizle ambargoyu deleriz diyip, sonrasında benmi ambargoyu size delin deyip geri adım atmasını mı?
Amerikayı Türkiye düşmanı ilan edip, ardından abdli şirket mckinseyden danışmanlık almasını mı?
Rusların pilotunu öldürdük diye, Ruslar iki kez intikam aldılar ilkinde 16 askerimizi şehit ettiler uçaktan atılan bombayla, sonrada 14 askerimizi, son şehit etmede rejim uçakları diyip rusya diyemeyen reisin mi dış politikası efsane?
Daha sayayım mı? Ne çabuk unutuldu bunlar.
Son cümleye ek olarak Rusya'ya 2.8 milyar dolar tazminat ödedik Rus füzesi alarak ( birde Rus nükleer santrali var Ruslar aynı santrali Mısır'a çok ucuza kuruyormuş).

Ruslar 1 pilotuna karşı askerlerimizi öldürdü. Bu ölenlerin yakınları ne yaptı acaba yoksa yüksek tazminat aldılarda sus pus mu oldular



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Erdoğan'ın zekası Türkiye seçmenini tokatlayacak düzeyde iyidir zaten bunu inkar etmek mümkün değil...Karısını aldatan çapkın biri yatakta başka biriyle yakalanıyorsa ve bunu izahını yapıp karısını ikna ediyorsa ben bu adamı takdir ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Binbaşı

Beceremiyorsun bu işi çok yakında mamanı keserler senin ondan sonra ölümüne savunduklarına ölümüne saldırırsın.



B
3 yıl
Yarbay

Akp li siyasetciler sürekli muhtarlar ile görüşür.
Bir çok nedeni bir tarafa bırakın, sadece şu bile çok önemli.

Özellikle köy muhtarlarından alacakları şu cevap.
Köyünüzde geçici nüfusun arttığı tarihler.

Şayet bunun bir takibini yapıyor ise akp li siyasiler, asla o tarih aralığında seçime gitmeyeceklerdir.

Dahicemi kesinlikle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 19 Nisan 2021; 11:11:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

bir koyun surusune gore çoban çok zekidir. ulu bır ınsandır. normal ınsanlara tepkı vermeyen suru cobanın bır ıslıgı ıle toplanır ahırlarına gırerler.
fakat gerçek hayatta çobanlar sürüyü bir yerden bir yere götürmekten başka bir işe yaramazdır.genellikle en cahil kesim ve birazda akli melekelerınde sorunlu ınsanları coban yaparlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı

Erdoğan'ın hayran olunacak tek özelliği hala kendine destek bulabiliyor olması, bu kadar hataya rağmen hala bazı şeyleri doğru yaptığını, üst akıl olduğunu düşündürebiliyor bazılarına. Sadece oy verenler olarak bakmayın, Avrupa dahil olmak üzere birçok ülkede insanlar güçlü lider gözüyle bakıyor adama.



M
3 yıl
Onbaşı

Hariga ya



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Yüzbaşı

Mısır der susarım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay

Ben de 100 tane danışmana hayranım. Erdoğan'a nasıl yetişebiliyorlar, Quantum mübarek..



A
3 yıl
Yarbay

Erdoğan'da bu şekilde düşünenlerin zekasına hayran



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Teğmen

doğru yaklaşım evet. ekonomi de üzerimize sürekli oyunlar oynanıyor yerli üretimler kaynaklı ve biraz da yetersiz kalındığı için ve savunma ağırlıklı bir bütçe izleniyor sebepleri bunlar ama eğitimin yeterli seviyede olmaması tamamen yetersizlik nedenlidir.



A
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

Dogru diyorsun Turk bayragini indirip LGBT bayragi acsak ne guzel olur dimi hemde direk Avrupa Birligine gireriz. Hatta sizin guruhta ABD Ankarayi isgal etsede kurtulsak kafasi var. Sizi gercekten anlamiyorum Bu adam ne yapacakti gel kurdistan kur mu diyecekti veya akdenizde al sizin olsun ben istemiyorum mu diyecekti gercekten muhalefetin istedikleri sacma otesi. Ben CHP kokenli birisiyim o kadar nefret ettimki kendi partimden. Su ulkede akp iktidar olali bir gemi bir hortum siyaseti kafasindan bi kurtulamadilar. Adamlar en son azerbaycana neden yardim ettik demislerdi artik canima tak ettigi yer burasi oldu benim icin. ben oyumu akpye degil Erdogana veriyorum.

Alıntıları Göster
illa zeka seviyenizi kanıtlamak zorundamısınız? ben demişim zeka seviyeniz seçmen kitleniz ile aynı . sen diyorsun "türk bayrağı indirmek LGBT bayrağı asmak" genç dostum ne alaka ?


Hadi madem konuyu açtın ! genç dostum. kim niye türk bayrağı indirip lgbt bayrağı assın. Bundan da niye memnun olalım ? ha evet ülkede ki lgbt ****dir ,kötüdür,kakadır propagandasını bırakırsanız mutllu oluruz. bu bireylerinde yaşama hakkı var! bunlar üzerinden tatlı su milliyetçiliği yapmayınız.

Bizim güruhta ABD ankarayı işgal etse de kurtulsak kafası niye olsun evladım ? lan bir siz vatanseversiniz de biz başka birşeymiyiz? evladım bizim derdimiz AKP ile. bak sizin bile hakkınızı koruyoruz. sizi bile insan yerine koyuyoruz ama siz adam lgbt li diye söylemediğinizi bırakmıyorsunuz. her kürt adamı pkk lı . her AKP ye karşı çıkanı fetöcü ilan ediyorsunuz . Aha bak sen yapıyorsun bu işi işte. yahu ABD ankarayı işgal etsin niye isteyelim ? kürdistan kurulsun niye isteyelim ? akdeniz al sizin olsun niye isteyelim ( tam tersi 17 adanın işgal altında olmasına isyan eden biziz zaten . senin başkan ve partisi gıkını çıkaramıyor). yahu nasıl bir zihniyet bu ? bu ülkeyi RTE den başka birinin yönetemiyeceğine inanıyorsunuz ki bunları bana sayıyorsun ? bu nasıl ayrıştırmadır?

Bak can kardeşim belliki bir yerden emir almışsınız. forumda senin gibi 4-5 tane ak troll de böyle milletin yazdıklarını çarpıtıp alakasız konularda konuyu " erdoğanın dış politika başarısı" gibi şeylere çekmeye çalışıyor.

Ben diyorum zeka seviyeniz kıt. sen diyorsun bana "LGBT,ABD,PKK" akıllı adam işimi bu ? amaçlı yazıyorsunuz başka açıklaması yok bu işin . Zorla söyletiyorsunuz adamın size gerizekalı dediği konuyu alıp Lgbt ye falan çekmek bunun kanıtıdır

Edit : Bİrde şeye çok güldüm ""ben oyumu akpye degil Erdogana veriyorum."" yazmış. Hayır sanki rte başka bir partinin genel başkanı. Aha al bir ileri zeka örneği daha





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 19 Nisan 2021; 14:59:18 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

AYNEN O DA YURTTA SULH CİHANDA SULH DİYOR HİÇ KARİŞMİYORUZ ARAPLARIN İÇİŞLERİNE



K
3 yıl
Onbaşı

Hocam erdoğan iyi etrafı kötü lafından artık NEFRET EDİYORUM bu adam yanlış yapamıyor mu yani sadece çevresi mi yapıyor?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @serafon
G
3 yıl
Yarbay

Yemin ediyorum tiyatro gibi

"Hollanda'ya mehter dinleten sosyal yardimla gecinen gurbetciler ve ingilizce konusamayan konsolosluk calisani tonton teyzeler"

"Bunun bir de "Gel yavrum Ahmet" Putin kismi var. Malum, Putin Ahmet Davutoglu'nun cocuk gibi el hareketiyle ayagina cagirmisti, o unutuldu sanirim. Bu dis politika bir harika dostum."

Şu yazilara çok güldüm ya




Bu mesajda bahsedilenler: @MuharremAylar