Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
130
Cevap
8024
Tıklama
45
Öne Çıkarma
Cevap: ERDOĞAN GENE KAZANABİLİR (8. sayfa)
H
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Apperimmm sanaa



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @denn.zent
D
geçen yıl
Yüzbaşı

Aferin demene gerek yok. Tarih niye dünyanın her ülkesinde öğretilir? Temel amacı geçmiş hatalardan ders almak, aynı hataları tekrar yapmamak için.

Ben tarihe bakıp, almam gereken dersi alıyorsam bunda aferin denilecek bir şey yok. Nasıl ki bir insan yürüdüğü için aferin demiyorsan... İnsan olabilmekle alakalı anlayacağın.




Bu mesajda bahsedilenler: @hamza5806
H
geçen yıl
Binbaşı

Sizin tayfadan @jeopol diye biri vardı. Eskiden forumda çok aktifti. Fakat bayadır görünmüyor.

Ne alaka der gibisin. Seneler önce forumda olası İstanbul depremi ile ilgili bir başlık vardı. Yakın zamanda da yerel seçimler vardı. O kişi konu altında şöyle bir yorum yaptı. "Keşke beklenen İstanbul depremi olsada ekonomik kriz ile beraber etkisi daha fazla hissedilse"
O zaman kendisine tepki gösterdiğim gibi şimdide sana tepki gösteriyorum.
"Kazansın fark etmez. O andan itibaren en büyük hobim bu milletin açlıktan, sefaletten inim inim inlediğini seyretmek olur. Ekmek parası isteyene bir tekme de ben vururum. İşçi lazım olursa yarı parasına sigortasız suriyeli, afgan alırım. Yerli vatandaş gelirse tayyip versin deyip gönderirim."
Tipan yiyorsa bu sözleri toplum içinde insanların yüzüne söyle. Yada açık kimliğinin olduğu sosyal medyada paylaş.

Forumdaki paylasimlarinizdan biliyorumki @jeopol isimli kişiyle aynı tayfadansin. Hani şu kendilerini en aydın, en kültürlü, en bilimsel, en araştırmacı her konuda kendilerini en iyi gören tayfadan. Oysa ogrendiklerinizin sizleri ne hale getirdigini göremeyecek kadar zavallısınız. İstanbul depremi oldugunda, yada millet aç kalıp inim inim inlediginde, siyasi görüş, inanç yada başka birşey olarak ayirmayacak. Toplumun geneli bu sıkıntıları hissedecek. Sen az etkilensen, sevdiklerin, akrabaların, tanıdıkların etkilenecek.

Bu yazdıklarımin sana ve tayfana bir anlam ifade etmeyeceğini bilmekle beraber tepki göstermek içindir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EmuDev
C
geçen yıl
Yarbay

@EmuDev Bu halil kendi ve kendi tayfasının yazdıklarına bakmadan sana da laf atmış.

Bunlar kadar ağır fanatik akpli olunca kendilerinin farkında olamıyorsun herhalde. İşine gelmeyenlere de cevap veremeyip kaçıyorlar ve blokluyorlar.

Mesela bu halil rte dini yaşıyor demesini savunmak için rtenin söylediği yalanları "yanlışlıkla söylemiştir" diyecek kadar fanatik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EmuDev
E
geçen yıl
Yüzbaşı

Başkasının yazdığından banane yahu. Benim ne söylediğim belli. Oy veren sonucuna katlanacak. Sanki bizim olaya müdahalemiz varmış gibi konuşma. Kendiniz edip kendiniz bulacaksınız. Bundan zevk alma özgürlüğüm var, kimse bişey diyemez.

İstilacılar yüzünden iş bulamayacaksınız, ev bulamayacaksınız, ailenizle rahat rahat gezemeyeceksiniz, karınız kızınız sokakta yürüyemeyecek, sağlıklı beslenemeyeceksiniz, bir ev bir araba almak için ömür boyu borç ödeyeceksiniz. Çocuklarınız iç savaş yaşayacak ve muhtemelen ülkelerinin bölündüğünü görecekler. Bütün bunları biz değil, siz kendi ülkenize yaptınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @halil altın
E
geçen yıl
Yüzbaşı

Biliyorum cevap vermeyeceğini. Dini konularda da ortaya laf atıp kaçıyor. Tartışmaya cesareti yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.