Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
147
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EPSONL L220 Mürekkep Tanklı Yazıcı. Tank full dolu. Kargo Dahil 1850TL
Şehir : #Trabzon
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Cihaz Tipi : #Çok Fonksiyonlu
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 EPSONL L220 Mürekkep Tanklı Yazıcı. Tank full dolu. Kargo Dahil 1850TL
Cihazın ilk ve tek kullanıcısıyım. Bugüne kadar hiç hata vermeden sorunsuz çalıştı Bir kere bile servis yüzü görmedi. Hatta mürekkep atık pad'ini bile kendim geçen yıl değiştim. (Epson'lar mürekkep atık pad'i dolunca kendini kilitleyip servislik oluyor ancak satın alacak arkadaş bunu unutup bu noktaya gelirse direkt benimle iletişim kursun çözümü samanlıkta iğne aramak kadar zor bulunuyor ancak çok basit) Uzun süre kullanmadığınız zaman kafa donuyor tarzı eleştriiler endişeler olan bir tür ancak yazıcı tam 8 ay boyunca tek çıktı almadan masada durdu. 8 ay sonra ilk baskımda biraz beklettikten sonra hafif kalitesiz bir baskı aldı. Buna karşın EPSON'un sürekli güncel tuttuğum servis sihirbazındaki adımları izleyip 3-4 dakika bakım uyguladıktan sonra ilk günkü gibi çıktı almayı başardım. Bununla A4 veya ufak foto kağıdı ile yüzlerce foto bastım. ASLA AMA ASLA MUADİL DENEN İLLET MÜREKKEPLERDEN KULLANMADIM.

ALacak arkadaşa daha bugün aldığım ve 180TL ödediğim mavi mürekkep ile hiç kullanılmamış siyah mürekkebi de yanında göndereceğim. Tankların tüm renkleri ağzına kadar dolu. ORtalama 150-180TL değerinde olan mürekkepleri siyahta tasarruf modunda 8000 baskı için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Gelelim niye sattığıma: Resimde de görüldüğü üzere sığmıyor. Wifi modele geçmek zorundayım.

Verdiğim tüm bilgileri dikkatle okuyun. Tanklar full + Ek iki mürekkep var. Kargo dahil 1850TL ve alet SORUNSUZ. YAKLAŞIK 7 YILDIR BİR KERE BİLE SORUN ÇIKARMADI. MÜREKKEP PAD'İNİ DEĞİŞTİM. MUADİL MÜREKKEP KULLANMADIM. UFAK TEFEK SORUNLARDA DA SİHİRBAZDAKİ OTOMATİK ADIMLARI TAKİP EDİP BASKI KALİTESİNİ İLK GÜNKÜ HALİNE GETİRDİM.

Tank kısmında yılların getirdiği ve mürekkep tazeleme sırasındaki sakarlıklardan kaynaklı, titiz birisi tarafından temizlenebilir ancak benim bugüne kadar hiç dert etmediğim mürekkep lekeleri var. Hatta ilk günkü kadar tazeler. Bu da orijinal mürekkebin kalitesine alamet olsa gerek. Mürekkebin kodu: 664

Trabzon içi elden satış tercihim. Ancak İl dışı durumlarda orijinal kutusu olmadığı için farklı bir kutu ile göndereceğim ve kargo ücreti tarafıma ait. ALacak arkadaş için ufak kasasında toz leke kalmayacak şekilde temzilik yapıp göndereceğim. Israrcı pazarlıklar sürerse aleti yedeğe çekmeyi planlıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.