Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
136
Cevap
41383
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: English central inceleme (4. sayfa)
S
2 yıl
Teğmen

Arkadaslar herkes link biraliyor ama kendi cikarlari icin kendi surelerini uzatmak icin ben english centeral i aradim ayni indirimi onlarda tanimliyor bence kimsenin referans linkini kullanmayin veya kullaniyorsanizda uzayan surenin yarisini alin ki herkes kazansin burda sizin kazanciniz yok!!!



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
2 yıl
Çavuş

https://tr.englishcentral.com/payment/default?coupon=i4R5c6QvLWlY&plan=2

11 şubat son tarih arkadaşlar.

yukarıdaki arkadaş kendi yararları için yolluyorlar demiş, evet doğru siz üyelik aldığınızda 2 hafta ek üyelik kazanıyorum arkadaşlar ancak bu indirim alabileceğiniz en yüksek indirim. Yani her ikimizde kazanıyoruz sadece ben değil. verdiğim kupon normal indirim kuponu değildir. Ayrıca, başkalarının yararına bir şey olmasın diye elinden geleni ardına koymamak nasıl bir hayat mottosu anlamış değilim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiggit -- 11 Ocak 2022; 22:17:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl
Er

Pahalılaşmış ve sistem değişmiş. Bu şartlara rağmen uygun ve en sağlıklı speaking uygulaması, bana göre. Tavsiye ederim. Eğer ciddi bir şekilde üzerine düşerseniz güzel bir ilerleme kaydedersiniz. Ben 4 aya yakındır kullanıyorum. Mümkün olduğunca her güne ders almaya çalışıyorum. Ve uygulamaya göre geliştirdiğim kendi çalışma metodum sayesinde daha hızlı ilerlediğimi düşünüyorum. Bunun yanında native speaker bir hocadan grammar dersleri almaktayım. Writing için bir uygulamaya zamlar öncesi güzel bir para bayılmıştım, şimdi o da alınası değil açıkçası. Yani dostlar, işin kısası emek olmadan olmuyor. Size bir arkadaş tavsiyesi, bir konuyu ne kadar çok araştırdınız o kadar çabuk kavrıyorsunuz. Bunun ne tarz bir konu olduğunun pek bir önemi yok, yeterki ne yaptığınızı bilerek ilerleyin. Tüm zamanınızı grammar kitaplarında harcamayın derim. Sorularınız olursa mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışırım. Emeklerinizin karşılığını almanız dileğimle. Bol şans.

Adettendir, link ekte. Mevcut indirime ek %20 indirim kazanıyorsunuz. Bana da alacağınız pakete göre 1-2 hafta ek üyelik kazandırıyor. Win-win
https://tr.englishcentral.com/invite/TeJA74R8a+kJ


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
2 yıl
Binbaşı

Uygulamaya göre geliştirdiğiniz çalışma metodunuz nedir ?
Bahsedebilir misiniz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @einsaugust
R
2 yıl
Er

güzel bir uygulama öğretmenler ile birebir 25 dk lık eğitimler alıyorsunuz hepsi filipinli bazıları part time çalışıyor bazıları ise fulltime bazı öğretmenler gerçekten ingilizce öğretmeni bazıları ise amerika da müşteri hizmetlerinde çalışmış. faydalı olacağını düşünüyorum.
indirim isteyenler için %60 üstünden indirim codu chrome üzerinden açarsanız indirimin uygulandığını göreceksiniz.
https://tr.englishcentral.com/invite/C53fObVntJW7



P
2 yıl
Er

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Açıkçası ilk dersime göre epey rahat konuşuyorum ama tabiki sadece burda hocalarla konuşmak yeterli değil.Bunun dışında okuma,dinleme ve cümle kalıplarını çalışmak gerekli.Bu çalıştığımız cümle kalıplarını ders esnasında kullanmak çok etkili oluyo.
Uygulamayla ilgili fikirlerime gelirsek daha önceki yorumlarda da okuduğunuz üzere sadece 1 tane ders rezervasyonu yapabiliyorsunuz.Ders bitmeden başka ders rezerve edemiyosunuz ilk başlarda bundan çok muzdariptim.Çünkü takvime baktigimda en erken 2 3 gün sonrasına rezervasyon yapabiliyordum bu da ay içerisinde çok az ders yapabilmenize sebep oluyo ama şu an onun yolunu öğrendim siz de aynı hataya düşmeyin benim gibi.şimdi ara ara girip takvimi kontrol ederseniz bazı hocalar ders aciyo ben artık özellikle aynı gün ders açılana kadar bakıyorum ve illaki denk geliyo hatta bazen günde 2 3 ders bile açabiliyorum.Sizin de aklınızda olsun çünkü herkes bundan muzdaripti yorumları okuduğumda.Sadece tek eleştirim istediğiniz hocadan randevu alamamak hiç denk gelmedi mesela bana aynı hoca.Ama ben farklı kişilerle konuşmaktan memnunum.25 ders falan yapmışımdır sadece 2 3 hocadan memnun kalmadım diğerlerinden memnunum.
Aşağıya bi link bırakıyorum belki benim linkim üzerinden üye olursanız 3 5 gün uzatiyorlar benim üyeliğimi de.Hiç kimsenin yönlendirmesiyle yapmasınız da indirim aynı ama neden birbirimize faydamız olmasın dimi.Ben de bu forumdan birinin üzerinden üye ulmuştum belki siz de benim linkim üzerinden üye olup beni mutlu edersiniz 🙏😀
https://tr.englishcentral.com/invite/nce4SDdxS+gl



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Binbaşı

pişttt fiyatları artırdılar :))




Bu mesajda bahsedilenler: @seco1337
A
2 yıl
Yarbay

Üstteki arkadaşın linkini kullandım 3 aylık aldım 200 lira indirimli... O da ek 2 hafta kazandı. Güle güle kullansın.

Linki paylaşıyorum başkaları da faydalansın.

https://tr.englishcentral.com/invite/83i8SNvjI_CR

Uygulamanın eskisiyim. Yorum bilgi isteyen yazsın. Olumlu olumsuz taraflarını söylerim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
2 yıl
Onbaşı

Üstteki arkadaşın linkini kullandım. 2496tl 3ders/hafta 1 yıl. Aylık 208tl oluyor; ama maximumla 12 taksit yapınca 229,5tl oldu. Eski mesajları okuyunca fiyata üzüldüm, gene de cambly seçeneğini düşününce fiyat çok iyi. İlk defa konuşma derslerini deneyeceğim. İngilizce gramerim iyidir; ama konuşma pratiğim yok. Belki yurtdışında çalışırım diye aldım..
Bu da davet linki, haydi bakalım..
https://tr.englishcentral.com/invite/7b1F3xgQMiqh



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
2 yıl
Er

arkadaslar her seviye atladiginizda 1 seviye sinavi aliyorsunuz eger kullanmaz ve bir sonraki seviye gecerseniz o hakkiniz yanmis oluyor bu konuda hassasiyet gosterin bence.eger dersinizde bir problem olur ise dersiniz size extra isteginiz zaman kullanilabilecek sekilde iade ediliyor.güzel bir uygulama öğretmenler ile birebir 25 dk lık eğitimler alıyorsunuz hepsi filipinli bazıları part time çalışıyor bazıları ise fulltime bazı öğretmenler gerçekten ingilizce öğretmeni bazıları ise amerika da müşteri hizmetlerinde çalışmış. faydalı olacağını düşünüyorum.

indirim isteyenler için %60 üstünden indirim codu chrome üzerinden açarsanız indirimin uygulandığını göreceksiniz.
https://tr.englishcentral.com/invite/C53fObVntJW7



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Onbaşı

Merhaba arkadaşlar, daha önce 3 aylık her gün 1 ders almıştım ancak fiyatlar neredeyse 2 katına çıktığı için şu an ancak haftada 3/1 yıllık üyelik alabilmeye gücüm yetti. Şöyle diyebilirim ki her gün girdiğimde gerçekten hakkını verince gözle görülür bir gelişme yaşadım. Cambly maalesef kaç maaşımız olmuş, almamız çok zor. En azından haftada 3 de olsa birkaç da ücretsiz uygulama, site buldum kalan günlerde oralarda takılarak geliştirmeye devam edebiliriz.
Daha önce de burada link paylaşmıştım arkadaşlar abone olmuştu, ben de yeniden alırken tekrar üyelik açarak linklerinizden kullandım.
%60 indirimli linkimi aşağı bırakıyorum:

https://tr.englishcentral.com/invite/SKX+MwpfU6Jd





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabbyman -- 20 Mart 2022; 21:13:44 >

E
2 yıl
Er

Sanırım indirim bitmiş. Fiyatlar yine artmış. 3 ders 260 tl görünüyor şu an. Umarım tekrar iner tam almak üzereydim.
Edit: English Central'ı aradım bana uygulanan kodun süresi bitmiş bu yüzden yeni kod istedim ve yolladılar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag95 -- 21 Mart 2022; 12:11:39 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
2 yıl
Yüzbaşı

edit





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 29 Mart 2022; 13:36:26 >

R
2 yıl
Er

emrekaradağ arkadaşım öncelikle sana bir de tavsiye vereyim bazen english cetralde kendinden kırmızı simge ile %20 %40 %50 ve %60 indirim görürsün. %60 ı english centralda gördükten sonra benim aşağıda paylaştığım linki chrome uzerinden uygalıdığın zaman %60 indirim üzerinden birde %20 indirim alırsın.
https://tr.englishcentral.com/invite/C53fObVntJW7


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
2 yıl
Er

@raytix denilen arkadaş, kendi linki üzerinden üyelik satıl almanız için uydurmuş. Alabileceğiniz maksimum indirim %60'tır. Bunu ister bu tarz linklerle elde edersiniz, isterseniz EnglishCentral'ı arayıp indirim talep edersiniz. İkisi de aynı kapıya çıkar. Linke tıklayıp üyelik satın alırsanız, link sahibinin üyeliği aldığınız üyelik paketine göre üyeliği uzatılır. Win-win olması için link üzerinden üyelik almanızı tavsiye ederim. Lakin böyle yalanla sizi kandırmaya çalışan arkadaşların linkini kullanacağınıza, arayın indirim linki talep edin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @raytix
P
2 yıl
Er

Birkaç aydır kullanmaktayım. Gayet memnunum fakat ayrıca çalışmakta gerekli. Eğer sizde düşünüyorsanız %20 indirim linkini bırakıyorum.
https://tr.englishcentral.com/invite/aP1nAHjA_DYm



C
2 yıl
Onbaşı

Merhabalar, bu 2. yılım önce premium denedim puan toplamak zordu. Sonra 3 aylık aldım güzeldi tam yıllık alayım derken haftada 7 gibi şeylerle zam yaptılar. Geçenlerde 1 yıllık haftada 7 aldım, ancak şu an bugün gördüm ki haftada 14 diye bir paket daha çıkarmışlar 11.3 liraya geliyormuş ders başı. Cambly vs muadillerine göre 7 kat daha ucuz artık nerdeyse.
Normalde gördüüğünüz fiyatlardan daha ucuz olması ve karşılıklı win-win olması için referansımı bırakıyorum. Birkaç ay içinde kendimdeki değişime inanamadım desem yalan olmaz. O yüzden hazır bu kura karşı hala ucuzken alın, yanında ekstradan millet kütüphanesinin rosetta stone u, busuu gibi şeylerle de grameri ihmal etmeyin konuşma düzeyinde.
https://tr.englishcentral.com/invite/w06rrS2iyheq



F
2 yıl
Er

İndirim linkinizden %20 indirimli üye oldum paylaşımınız ve bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ben de indirim linkimi buraya bırakayım belki biri kullanır.

[link]/logout?redirect=/login?continue=https://tr.englishcentral.com/invite/GDr4Hd74GoF1[/link]



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Blackfearrr
D
2 yıl
Onbaşı

çok artmış yeni fiyatları ya, yine zam



M
2 yıl
Er

indirim linki : /logout?redirect=/login?continue=https://tr.englishcentral.com/invite/oHkxoTuoaN7M





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikeeksk -- 8 Haziran 2022; 17:52:38 >