Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
728
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Enabiz Teletıp bilgisayarlı tomografi görüntüsü hakkında
O
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba bu bilgisayarlı tomografi sonrasi e nabıza düşen önizleme resimleri rastgele mi yoksa gerçek hastadan çekilen resimlere göre mi koyuluyor ?

Babamın sağ alt karın ağrısı var kanlar temiz idrar temiz ,ama ağrıdan kıvranıyor bt çekmişlerdi temiz dediler bir şey yok dediler ama adam kıvranıyor böbrek taşı olabilir diyorlar ama tomografidede çıkmadı.

Bende bir enabıza girdim baktım görüntülerim kısmına bt görüntüsünde kadın bedeni var bildiğin kadın oldugu belli oluyor karışıklık mı oluştu ,içeriğinede giremiyorum hata veriyor.,hastaneye erişim olmadığından görüntü açılamıyor diyor. Yani böyle bir yanlışlık olsa görüntüyü inceleyen doktor farkederdi diyorum ama aksilik işte kafamı çok kurcaladı şimdi.

Eğer oradaki önizleme rastgele değilse görüntüler karışmış gibi kafamı kurcalayan şeyde haklı mıyım yoksa boşa kuruntu mu yapıyorum?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 6 Ağustos 2022; 11:16:26 >

F
2 yıl
Yüzbaşı

Ben kendimin görüntüsünü görüyorum karışıklık olmuş olabilir doktora söyleyin direkt görüntüye baksın



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.