Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
527
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En İyiler
D
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

sizce hangi iOS oyunu en iyisi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

Swamp Attack — Adamın birinin göl kıyısında evi var. Bu gölden çıkan timsah kunduz gibi hayvanları oyun içinde ki çeşitli silahlarla vuruyorsun. Ben oyun bitirdim.

Limbo — Çok güzel bir oyun. İndirimdeyken satın almıştım. Oyun bitirdim.

Shaun the Sheep 2 — Bu da çok güzel bir oyun. Ben oyun bitirdim. Bu oyunda 3 tane koyun var. Bulmaca tarzı bir oyun. Bu koyunlar birbirine yardım ederek bölümlerde gizlenmiş objeleri bulup bölümü geçiyorsunuz.

Bil ve Fethet — Ben pek beğenmedim. Bilgi yarışması oyunu

Eyes the Horror Game — Çok güzel bir korku oyunu. Olay bir şato gibi bir yerin içinde geçiyor. Bu şatoda seni takip eden bir hayalet var. Bu hayalete yakalanmadan altınları toplaman lazım. Hayaletin yaklaştığını görürsen herhangi bir odaya girip saklanıyorsun. Ben paralı sürümünü aldım


Valiant Hearts:The Great War — Bu da çok güzel bir oyun. 4 bölümden oluşan 1.dünya şavaşı temalı oyun. Ama bildiğimiz tanklı tüfekli bir şavaş değil bu. YouTube dan izleyebilirsiniz. Ben paralı sürümlerini alıp oyun bitirdim. Oyunda size savaş sırasında yardım eden bir köpek var. Bu köpek oyunun sonunda ölüyor.


Lonewolf — Keskin nişancı oyunu. Oyun güzel ve gerçekci.


Shakes — Bar masası üstünden kadeh kaydırma oyunu. Kadehi istenilen yeşil nokta üstüne kaydırıyorsunuz. Kadeh masadan aşağı düşerse baştan başlarsınız. Oyun bitirdim ben.

İnto the Dead — Ormanda zombi öldürme oyunu

Hoop — Potaya basket atma oyunu.

Commute — Oyun 1970lerden başlıyor.Bir araba var.Onu hedefe sürüyorsun.Ama güzel oyun.Bildiğin araba yarışı filan değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.