Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1064
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En iyi İngilizce Eğitim Seti Hangisi? Öneriler Lütfen 🙏
J
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar kursa gitmek için zamanım olmadığından ücretli ücretsiz ingilizce eğitim setleri konusunda arayıştayım. Gerçekten öğretiyor dediğiniz(tabi zaman ve emek harcayarak) setler varsa benimle paylaşır mısınız? Teşekkürler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
2 yıl
Çavuş

Yaklaşık 10 senedir elde abartısız 30 a yakın set vardı.Çoğuda HDD arşivde idi sonuçta tecrübemi anlatayım.çoğunu inceledim ve inan alayını sildim.Siteye konu açtım sağlam çalışan rosetta stone 25 dil var birde basit pratik ingilizce eğitim denen set var 25 dil olan rosetta stone adı üstünde 25 dili öğretiyor en baştan derste plane der misal 4 resim verir uçak olduğunu biliyorsan ona okey diyince yeşil yanar ama arabaya mouse dokununca kırmızı uyarı veriri.rosetta en baştan mantığı kelimeyi dinleyip acaba hangisi diyip o şekilde öğretir.Ve bu öğretme 25 dilin hepsinde geçerli.Rosetat stone kendin araştır dünayada sayılı dil setidir. Diğer dediğim oda bilgisayarda çalışıyor kurulum yok rosetta gibi oda belli mantıkta gün ay yıl sayı diye gider.
-Evde hiç cebimden 1 tl para çıkmadan öğrenmek istiyen varsada onada yol gösterelim youtube girin tonla kanal açmış kişiler var isim vermeyim ingilizce öğrenme diye yazın izleyin.Ordada bayağı anlatım var yok değil.Bu şekildede öğrenilebilir.Kolay gelsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazımbey -- 4 Ocak 2022; 23:11:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Zaman ayırıp tecrübenizi paylaştınız için teşekkürler 🙏



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kazımbey
I
2 yıl
Teğmen

pimsleur english for turkish speakers diye bir set var. torrent de olduğunu iddia ediyorlar ama ben bulamadım. torrent de for spanish speakers var.
bulursan beni de bilgilendir bende indiriyim hocam bu seti.

bende rusça versiyonu vardı ve süper ses dosyaları vardı içinde. tane tane tek tek kelimeleri telafuzları öğretiyordu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.