Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
172
Cevap
266883
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para (9. sayfa)
M
6 yıl
Er

Arkadaşlar konuyla ilgili çok güzel bir anket buldum. Bir bakın bencehttps://www.bestofia.com/Bestof/En-Iyi-Estetik-Doktoru



N
6 yıl
Er

Bende Op.Murat Erdoğan'a Ameliyat oldum,Yüzüme Doğal görünümlü bir burun yaptı, gayet memnunum burnumdan,Millete yanlıs bilgiler verme.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BehramNull
S
6 yıl
Çavuş

ss at bakalım




Bu mesajda bahsedilenler: @nazmioztass
D
6 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: BehramNull

Operator doktor murat erdogan isimli burun estetiği yapan doktora dikkat etmek lazim !!



internetteki yorumlarının tamamı fake olduğunu düşünüyorum.



2500 tl ye burun estetiği yapıyormuş. :)



Ucuz etin yahnisi olmaz arkadaşlar.
2500e 7 sene önce falan yapıyorlardı

ama çok zamlandı herşey, haliyle estetikler de



D
6 yıl
Yarbay

Asla NASER DADAŞZADE'ye kendinizi teslim etmeyin.



P
5 yıl
Er

ben güncel öztürke 3-4 sene önce ameliyat oldum. görüşmede burnumu ekranda shoplarken, ona iyi nefes almadığımı ve bunu düzeltmesini istedim. konuşmaya ve şekil yapmaya gelince oldukça usta olan güncel bey sorun olmayacağını, onunda içinde olduğunu söyleyen geçiştirici cevaplar verdi. geçiştirme olduğunu sonradan fark ettim. daha gençtim ve dikkatsizdim, çok heyecanlıydım. ameliyattan sonra yoğun ağrı vs. olmadı. bandaj çıktıktan sonra devasa bir burunla karşılaştım ama bana ödem olduğunu söyledi. öyleydi de biraz. şişlikler tamamiyle inmiş durumda şuan tabi ki ve burnum büyük bırakılmış durumda ve en önemli şeye gelelim, burnumun ucu yamuk bırakıldı! ve ameliyattan sonra burundan nefes alışım çok çok zorlaştı. ben 2. yıl kontrolünde bu şikayetlerimi dile getirdim ama kabul etmedi, kontrol edip bir şey olmadığını iddia etti. bu kendini sanatçı falan sanan doktor, doğallığı çok yanlış anlamış. bir gün gerçek bir doktor bulup revizyon yaptıracağım mecburen.. tabi ki sonuç kötü olduğu için, fotoğramı internette yayınlamayı teklif etmedi :) doktorların internette yayınladığı fotoğraflar aradan seçtikleri. sakın kanmayın..
ayrıca kötü yorumları bu doktorumsu şey kadınlar kulübünden ve başka sitelerden sildiriyor. eminim diğer doktorlarda bunu yapıyordur. çok iyi araştırın lütfen.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphorescent -- 19 Aralık 2018; 2:6:40 >

L
5 yıl
Binbaşı

şöyle konuyu hortlatalım. arkadaşlar ankarada burun ucu ameliyatı için doktor bakıyorum birkaç doktora gitti 6000 civarı istediler. var mıdır daha uygun bildiğiniz bişeyler.



İ
5 yıl
Er

valla bu estetik işi 2-3 doktor inceleme ile olmaz o yüzden bence tvestetik web sitesini ziyaret edip tüm doktorları iyice incelemenizi öneririm. < Resime gitmek için tıklayın > estetikdoktorları



E
4 yıl
Er

Özel sigortaların estetik fiyatlarına nasıl bir etkisi oluyor bilen var mıdır acaba? Bir kısmını falan karşılıyolar mı ?



B
3 yıl
Er

selam bazi doktorlar deviyasyon sinuzit gibi hastaliklarin ameliyatindan sonraki estetik mudahalelerinin parasini sigortan karsilayabiliyor sen de nasil gelisti olay? Haftaya bi arkadasimin doktoruna gitcem o da oyle yaptirmisti emre beyin yaptigi burunlari da cok begeniyorum nasil gelisti senin ki?




Bu mesajda bahsedilenler: @No Şuga
A
geçen yıl
Er

En iyisini bilmiyorum ama en kötülerinden biri Fırat Özer dir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytenAndur -- 10 Mart 2023; 2:29:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 ay
Er

Nihatxp aradan koskoca 10 Yıl geçti, eee bizde artık 10 yıllık üye sayılırız, bakma er olduğuma Aslında biz Hür Generaliz... neyse asıl konuya geleyim... burnunuzu yaptırmadıysanız ya da sıkıntınız devam ediyorsa, Muhiddin Hocamızın bizim için verdiği emekten dolayı onu hâlâ saygı ile anıyoruz.
10 yıl önce söylediğimiz sözümüzün hâlâ arkasındayız. Tedavi olmak için ya da daha estetik görünüme kavuşmak için kendinizi Muhiddin Hocamıza güven ile emanet edebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nihatxp
A
4 ay
Er

Burun estetiği ameliyatına ihtiyaç duyarsanız 10 yıl geçmesine rağmen, aynı Hocayı, Muhiddin Hoca size de tavsiye ediyorum. Biz hâlâ çok memnunuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yaGmurluk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.