Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
823
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En Garip Olay
G
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba çok garip bir olay geldi başıma 10.Ayın 7 sinde 99 tl 99 mbps paketi için başvurdum bir kaç iş günü içersinde gelip kurdular sonrasında 4-5 kere daha arandım kurulum için bende zaten kurulduğunu belirtim onlarda tamam dedi. İşin bundan sonrası akıl almaz kısım 10.ayın 30'unda aboneliğim kurulum yapılmadığı için iptal ediliyor ve benim için sebeb belirtmek istemiyor diye yazılmış ben bu olayı 12.ayın 25 inde arıza kaydı bırakmak için Müşteri Hizmetlerini aradığım da öğrendim Los ışığım kırmızı yanıp sönüyordu. Resmi olarak modem ve converter bende değil ama ben interneti 2 ay kullandım hatta geçen ay fatura mesajı gelmedi diye vodafone bayiisine gidip sorgulatım ama fatura gözükmüyor dendi abonelik iptali gibi bir şey söylenmedi. Müşteri Hizmetlerin de ilk görüştüğüm bayan 541 koduyla mng kargo ile kargolamam gerektiğini ama modem ücretini bana ödeteceklerini söylediler bende kapattım telefonu bir kişi ile daha görüşmek için bir bay ile görüştüm o bir şey yapmayın kayıt oluşturcam dedi tamam dedim. Ertesi gün aradığım da kayıt ben aranmadan kapatılmıştı bir bayan bana en kısa sürede modemi kargolamam gerektiğini söyledi converter'ı sorduğum da o kalabilir dedi. Bu sefer içime kuşku düştü tekrar aradım bir bay ile görüştüm o da modemi kargolamayın bekleyin destek kaydı açacağım dedi sizinle iletişime geçerler dedi. Ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-
4 yıl
Teğmen

Modem kargolanmak zorunda. Bekleyin diyenlere aldırmayın 10 iş gününde göndermediğiniz zaman ücreti ödetiyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İşin garip tarafı o hocam bu modem aslında ben değil gibi gözüküyor. Vodafone aboneliğim hiç başlamamış ve aktif olmamış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-M-K-
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.