Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
281
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elon Musk durmuyor! Twitter, kan kaybetmeye devam ediyor
M
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Elon Musk durmuyor! Twitter, kan kaybetmeye devam ediyor
Popüler mikro blog sitesi Twitter, Elon Musk tarafından satın alındıktan hemen sonra kemer sıkma politikasına dönmüş ve binlerce kişi işten çıkartılmıştı. New York Times'ın Pazar günü geç saatlerde bildirdiğine göre Twitter şimdi yeni bir işten çıkarma sürecine girdi.



Twitter'da işten çıkarmalar durmuyor



Bildirilenlere göre Twitter, en az 200 çalışanını veya iş gücünün yaklaşık yüzde 10’unu işten çıkardı. Yapılan bu işten çıkarmalar Twitter'ın çeşitli özelliklerinin çevrimiçi kalmasına yardımcı olan makine öğrenimi ve site güvenilirliği üzerinde görev alan ürün yöneticilerini, veri bilimcilerini ve mühendisleri etkiledi.



Ayrıca Bkz.TikTok'a büyük darbe! Avrupa Birliği, güvenlik gerekçesiyle uygulmayı yasakladı



Geçtiğimiz ay bildirildiğine göre Twitter’ın aktif 2300 çalışanı vardı ve bu sayı azalmaya devam ediyor. 44 milyar dolara Musk tarafından satın alınan sosyal medya mecrasında Kasım ayında 3700 kişinin işine son verilmişti. Musk, Twitter’ı para kazanan veya sürdürülebilir olan bir şekle sokmak istiyor ancak reklam verenler ile yaşanan olumsuzluklar karlığı düşürüyor. Bu nedenle Blue abonelik dahil yeni gelir kaynakları aranıyor. Bu süreç içerisinde gelir düşüşlerini dengelemek için ise çalışanların işine son veriliyor.




Kaynak:https://www.reuters.com/technology/twitter-lays-off-least-50-relentless-cost-cuts-information-2023-02-26/

 Haberi Portalda Gör

Elon aldıktan sonra Twitter ın bunca zaman CIA güdümünde propoganda merkezi olduğunu Trump ve rusya hakkında kara propoganda yaptıklarını belgeleri ile ortaya koydu. Bence Twitter hakkı...
Yoruma Git
Yorumun Devamı TIGERSHARK - geçen yıl +7
H
geçen yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

Twitter HQ Office 2024



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
geçen yıl
Teğmen

Her işe el atmasalar olmuyo, hiç uzay gemisi yapmaya devam et işte



A
geçen yıl
Binbaşı

Bir sjw ağlıyor, gözleri yaşlı.

Twitter'a bir şey olduğu yok, girin bakın.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

A
geçen yıl
Yarbay

Musk satın alımımdan bu yana bana twitterdan gelen spam özel mesajlar aşırı arttı, işten çıkarılan ekip arasında kesinlikle bu tür IT ve güvenlik ile ilgilenen departmanlar da etkilenmişe benziyor, ‘milyonlarca bot hesabı kapattık’ diye reklamını yapıyor ama spam mesaj konusunda ciddi bir güvenlik zayifeti var.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
geçen yıl
Yarbay

Elon aldıktan sonra Twitter ın bunca zaman CIA güdümünde propoganda merkezi olduğunu Trump ve rusya hakkında kara propoganda yaptıklarını belgeleri ile ortaya koydu. Bence Twitter hakkında yapılan kara propoganda nın en büyük sebebi Bu örgütlerin faliyetlerinin sonlanması yada ifşalanması. O kadar firma işsizlikten binlerce eleman çıkarıyor kimse bunu protesto etmiyor ama twitter tazminatları dahi verip işten çıkarınca protesto ediyorlar. Eğer twitter bu baskıyı atlatabilip iflas etmez ise Dünya da gerçek kişilerin kameralar olmadan dünya da kendisini ifade edebileceği özgür bir mecraya dönüşür, Çokta büyür. Diye düşünüyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 27 Şubat 2023; 13:43:03 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
geçen yıl
Yarbay

Twitter yalan bilgi ve nefret üretme platformu maalesef. Gün geçtikçe de kalitesi düşüyor.



M
geçen yıl
Çavuş

İnsanları Elon'dan beklentisi büyüktü, her açından hayal kırıklığı oldu. Onlarca saçma-sapan, kullanılmayan özellikleri marifetmiş gibi siteye eklediler.



K
geçen yıl
Yarbay

haklısın knk. o sırada da sebepsiz yere gazatecilerin hesaplarını banlayan elon musk.... :p



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TIGERSHARK
T
geçen yıl
Yarbay

Banlasa ne olur banlamasa ne olur. Belki yanlışlıkla olmuştur belki şüphelenikleri için isteyerek olmuştur. İsteyen tekrar hesabını açar önemli olan bu değil. Adamlar sistematik olarak propoganda yürütüp direk cıa ve fbı dan emirle karşı tezi savunanların hesaplarını kapatmışlar yada mimledikleri insanların yazdıklarını fazla kişilere ulaşmasın diye haber akışlarında abonelerine görünmesini engellemişler. CIA trump seçimi kazanmasın diye trumpa karşı kara propoganda olarak kullandırtmış. Rusya amerikan seçimlerine müdahale etti dedikodularını yayan da fbı kotrolünde ki bot hesaplarmış. Adam ifşalıyor işte haber kaynaklarında boy boy ifşaları çıkıyor. Okuyun işte ayakta uyumayın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 27 Şubat 2023; 17:28:7 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kendine_Antagonist
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.