Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1852
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elise Nerf
B
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Elise gelen nerfü hepimiz biliyoruz genel olarak çok kötü olmamış bence. Gerçekten kullanabilene fazlasıyla op bir karakter ve bence lanelerde hala öyle. Dün denedim biraz sadece jungle yaparken zorlandım ilk başlarda o kadar bu Elise'e gelen nerfü siz nasıl değerlendiriyosunuz?



A
11 yıl
Yarbay

Riot'un bu yönünü hiç sevmiyorum. Açıklamalarda da ne kadar risk o kadar ödül falan diyor hep. Melee forma geçtiğinde armor ve mr bonusu kaldırdılar. Nidalee'de de bu olmuştu. Mantık arıyorlar gibi. "yakından dövüşüyorsan ölmeye mahkumsun" gibi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Y
11 yıl
Yüzbaşı

Bence etkilendi örümcek formunun en önemli yararlarından biriydi bence armor ve mr bonusu zaten ne kalıyorki sadece örümcek modunda skill seti değişiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Yarbay

Ultisi , İşlevini yitirdi diyebilirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 18 Mayıs 2013; 10:48:38 >

S
11 yıl
Yarbay

Teamfight'larda örümcek halini çok etkisizleştirdiler bence. Şu anda bir focusta giderin örümcek formunda. Hayır her melee karaktere niye defansif bir şeyler aldırmaya çalışıyorlar anlamadım ki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yarbay

Bu şampiyon hem lanede terör estirecek,0 counter gibi bir şey zaten,hemde örümcek olup yakın dövüşçü gibi dövüşecek.1.5 sn stunu olan bir şampiyona armor mr bonus verilmesi zaten saçmalığın daniskası bana göre.Çok iyi oldu nerf


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Binbaşı

bu olay bugün mü oldu güncelleme gelmiştide bir türlü giremedim oyuna



C
11 yıl
Yüzbaşı

İki can itemiyle yüksek defansı oluyodu. Güzel oldu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.