Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1372
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elimdeki fotoğraf makinesinin değeri ( Nikon )
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar herkese elimde 4 5 sene önce hediye gelen bir nikon d80 makine var fakat pek ilgim ve bilgim olmadığı için kullanmıyorum.
Satmak istersem ortalama değeri nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



J
4 yıl
Yarbay

Sahi100den.com'a girip aratın bu Nikon D80'i görün göreceğinizi, gözlerinize inanamayacaksınız bence. O kadar eski teknoloji olmasına rağmen bu kadar para etmesi iyi bence.



K
4 yıl
Yüzbaşı

Ederi 750-800, gideri 550-600



O
4 yıl
Er

Bence de ikinci sitelerde ilan ver, zaten hem ilgi çekiyor mu hem de kaça gidiyor diye anlamış olursun. Bir sürü yeni makineler piyasada mevcutken eski dijital makineler pek ilgi çekmiyor maalesef. Analoglar bir nebze retro havasında olduğundan alıcısı çıkabiliyor ama dijital zor satılır biraz. Ama yine de şansını dene derim. 1000TL altına satılır, 800TL'ye müşteri bulursan sat derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Yarbay

arkadaşım algı operasyonu mu yapıyorsun

biz de biliyoruz piyasayı, analog makine satmak dijitale göre 10 kat daha zor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Okamera
O
4 yıl
Er

Eyvallah kardeşim, ama algı filan yok, mezatcilarda bitpazari ve antika pazarlarında ve online ikinci el alan satan yerlerde analog makinelerin alıcısı bayağı var, piyasada bende çok aldım sattım oradan biliyorum, Tek sorun şu ki yurticinde sağlam temiz analog bulmak zor olabiliyor, o sebeple ben şimdilerde yurtdisindan getiriyorum, hem kendim kullanıyorum hem eğitim veriyorum. Ama dijital de iyi bilirim, fuji Sony Canon bir sürü makine Lens alıp satmisligim var. Yani ucuza dijital makine alıp öğrenmek kolay elbette, ama filmin renk ve ton kalitesine (özellikle dia) hiçbir sensör daha ulaşamadı ;)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mrunseen
A
4 yıl
Yarbay

ben filme laf bir şey söylemiyorum ki. ülkede dijitale göre piyasası yok gibi bir şey. zaten şimdilerde yeni başlıyorum analog makine alayım diyen olmaz pek (işte forumda 1 tane var o ). zaten ilan sayısına bakarsak (meşhur bir sitede) 11 bin dijital ilanına karşılık 2 bin analog ilanı var.




Bu mesajda bahsedilenler: @Okamera
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.