Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1745
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elektrikten anlayanlar için sorum var. Fare pil kullanımı
G
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kablosuz bt farede 25ma pil tüketimi nasıldır? Bt olmayan aynı fare 4ma tüketiyor. Ölçüm yaptım multimetre akımı okuyamadı bile. Başka fareyse 0.06a harcıyordu ki o fare 2-3 ay yoğun kullanımda pili tam bitiremiyor bile. Fare 3 bt 1 normal alıcıyla aynı anda bağlandığındaki toplam tüketimimi 25ma acaba? Firma bt olmayana 12 ay bt olana 8 ay pil ömrü biçmiş. Acaba bt farede normal usb ile bağlanınca bt olmayanla benzer gücümü harcar?

Bu 25ma değeri farenin 3 bluetoothlu cihaza ve 1 usbli cihaza aynı anda bağlıyken kullanımındaki tüketimmi merak ediyorum. Mesela bluetooth kapalıyken usbden tek cihaza bağlıyken ne kadar harcıyor? Mesela logitech m705 için 100ma tüketim demiş ama 2 pil 3 yıl gider demiş. Yine pil tüketimiyle övülen logitech m185te 100ma tüketim diyor.



G
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu arada firmadan aldığım bilgiler şu yönde. Bu bilgilere göre 25ma yazısıda bt bağlantı versiyonuyla ilgili görünüyor:

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



D
3 yıl
Yarbay

kablosuz farelerin de güç koruma devreleri vardır. bu yüzden kesin bir hesap yapmak zordur. testler ortalama kullanıma göre, yapılır ama, kişisel kullanımları bağlamaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.