Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
2095
Tıklama
20
Öne Çıkarma
Cevap: Ekrem Açıkel doların artışını savundu Twitter yıkıldı: 'Çok çok ucuz' dedi 'bekliyoruz' çağrısı (2. sayfa)
L
2 yıl
Yüzbaşı

Bunlar kafayı yemişler,bir insanın şu açıklamayı yapabilmesi için ,heleki bir gazetecinin ciddi manada vatan ve insanlık ile alakası yoktur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yüzbaşı

Videoyu izledim. Görüş olarak sağcılar ve muhafazakarlarla taban tabana zıt düşünceye sahip olsamda, onların her söylediklerini dikkatle gözlemlerim. Objektif bakış açısını kendine muhalifim diyenlerede tavsiye ederim. Muhalif olmak karşı tarafın her söylediğini istisnasız reddetmek değildir.

Adam suya sabuna dokunmadan eleştiri yapmış ki muhafazakar kesimden sol kokulu bir eylem veya eleştiri beklemek abestir. Yani eleştirirken bodozlama dalmamış. Yani diyor ki bakın biz Çin'den daha ucuzuz ee hani yatırımlar nerde demeye getirmiş. (Bence muhafazakar kesimde bu söylem bile büyük bir gelişmedir) Adam ne yapsın yani muhalif parti lideri gibi mi konuşsun. Adama vatan haini bile dediniz. Gerçekten çok komiksiniz.

Muhalif kanat hani diyorya bunlar koyun koyun. Demek ki muhalifler içinde karakoyunlarda varmış. Adam sağ eğilimli diye verdiği habere önyargılı bakarsan mal değneğinden farkınız kalmaz.

Bu ülke ne çektiyse sabit fikirli fanatiklerden çekti.



D
2 yıl
Çavuş

Aslında tam akit sürüsü için ideal bir yöntem. Ver küreği vur kırbacı



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.