Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
612
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran Kartı Bi' Yerden Sonra Çalışmayı Kesiyor
J
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

3 Ay kadar önce AMD'nin R9 280 modeli ekran kartını aldım, hem performans hem de fiyat bakımından bayağı cazipti ve bu geçen süre içerisinde beni hem oyun hem de donanımsal açıdan tatmin etti. Ancak şu son bir kaç haftadır yaptığı bir problem var ve problem şöyle başladı;

Bilgisayarımda sağlam bi' oyun açıktı -Optimizasyon Yerlerde Resmen, Sağlam dediğime bakmayın- Ekran kartı kendini soğutmak için çabalıyordu. Odaya annemler geldi ve bir şey aradılar, o sırada bende oyunu durdurdum onlara yardım etmeye kalktım, 45dk falan böyle geçti. Ardından bilgisayardan gelen sesin kesildiğini fark ettim ancak kalktığımda ekranda "Sinyal Yok" yazısını gördüm. Bir kaç uğraşıdan sonra ekran kartını geri getirdim -Aç Kapa, Soğut Rutini- ancak geri getirdiğimde şunu fark ettim; Fanlar oyun açsam, her hangi bir işlem yapsam daha hızlanmıyordu. Oyun belli bir yerden sonra bilgisayarı yeniden başlatıyordu.

Dedim bu böyle olmaz, manuel'e aldım ancak o durumda dahi PC yine ekran kartıyla olan ilişkisini kaybediyordu. Bende Asus'ün Türkiye Desteğine gönderdim kartı. Kontrolleri yapılıp gönderilmiş. Ancak problem yine devam ediyordu.

Üstüne bıraktıkları raporda PSU'u ve Ekran Çıkışını kontrol edin yazıyordu. Ekran çıkışını kontrol ettim ama PSU'yu henüz kontrol edemedim.

Şimdi soruyorum EYY Donanımhaber halkı; cidden PSU'yu kontrol ettirmem gerekiyor mu, yoksa Ekran Kartında bi' sıkıntı var da bu Asus beni mi yiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdfbj -- 28 Ekim 2015; 16:32:02 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.