Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
923
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran camı açılan İphone 6s Plus /ÇÖZÜLDÜ/
R
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi forumlar beyler . Sorum kısa ve net . İphone 6s Plus cihazımın ekran camı çerçeveden sağ üst köşeden minikçe ayrıldı . Yapışkanı özelliğini yitirdi diye düşünüyorum .
Çözümü özel servise götürüp yapıştırmakta mı yoksa çerçeveyi değiştirmekte mi bulurum . Yoksa böyle kullansam birşey olmaz mı ??
Not : Cihazımın garantisi Ocak 2018 e kadar var fakat daha önce ekranı veya camı değişmiş sanırım bilmiyorum garanti dışı kalır diye hiç götürmedim başarı servise vs.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Edit : Arkadaşlar bugün özel servise gittim . Bakmayla anladı arkadaşım zaten hatta ayrıyetten açınca da belirtti . Cihazımın ekranı tamamen orjinalmiş fakat camı değişmiş sonradan , o da tamamen orjinal takılmış . Bana da gösterdi hatta . Bende açtırmışken hem içini temizlettim hem de çerçeveyi değiştirdim ve az önce aldım . Başına gelenler veya gelecek olanlara belirteyim ki ; yapıştırmayı önermiyorlar , iki gün sonra açmamız gerekirse bir hasardan ötürü ekran çıkarken zorlanabilir ve baskıyla kırılabilir dendi . Zaten biraz yüksek duruyordu çerçevem ve çizikler vardı bahane de oldu . Herkese iyi forumlar .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragnarokvakti -- 6 Mayıs 2017; 19:59:1 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Yüzbaşı

Daha önce ekranı değişmişse eğer yan sanayi ekranlarda bu durumla karşılaşman normal. Belli bir süre sonra maalesef bu şekilde açılma oluyor, daha önce kullanmış olduğum iPhone 6 Plus cihazımda başıma gelmişti.

Bende bir telefoncuya götürdüm 5 dakikada özel bir yapıştırıcı ile sorunu giderdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bilgilendirme için çok teşekkürler . Değiştiğini düşünüyorum alırken (2.el) sölenmedi hiç . Fakat ben ekrandan kaliteden vs çok memnunum , acaba ekran orjinal de cam mı değişti . Orjinalliği nasıl anlarım bir fikriniz var mı . Cevap için tekrardan çok teşekkürler .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @escape0121
E
8 yıl
Yüzbaşı

Şu ana kadar kullandığım hiçbir iPhone'da bu sorunu yaşamadım iphone 5 hariç ondan dolayı orjinal olmama ihtimalini çok yüksek buluyorum.

Başka bir iPhone 6s Plus cihaz ile karşılaştırma yaparsan eğer ve ekranın üzerine parmakların ile baskı uyguladığın da renkler çok çabuk dağılıyorsa ayrıca iki elin ile ekrana baskı uygulayıp çektiğinde çerçeve ses yapıyorsa o ekran orjinal değildir.

Tabiki bunları ben bunları kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum.

Genelde cam değiştirdiklerinde sağlam yapıştırıyorlar ama bilemiyorum, orjinal olma ihtimali tabikide var ama telefoncu bir tanıdığınız var ise alttaki vidaları söküp orjinal olup olmadığın hemen kontrol edebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Evet var . Bu aralar fırsat bulursam gidip yapıştırırken bakmasını isteyeceğim . Umarım anlar .

Ayrıca dediklerinizi yaptım ve testi geçti . Ne baskı yaptığımda renk var , ne de iki elimle bastırdığımda çerçeveden gelen ses var . Umarım orjinaldır . Detayları burda paylaşacağım . Başka zamanlarda okuyan arkadaşlara belki yardımı dokunur konumun .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @escape0121
R
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bugün özel servise gittim . Bakmayla anladı arkadaşım zaten hatta ayrıyetten açınca da belirtti . Cihazımın ekranı tamamen orjinalmiş fakat camı değişmiş sonradan , o da tamamen orjinal takılmış . Bana da gösterdi hatta . Bende açtırmışken hem içini temizlettim hem de çerçeveyi değiştirdim ve az önce aldım . Başına gelenler veya gelecek olanlara belirteyim ki ; yapıştırmayı önermiyorlar , iki gün sonra açmamız gerekirse bir hasardan ötürü ekran çıkarken zorlanabilir ve baskıyla kırılabilir dendi . Zaten biraz yüksek duruyordu çerçevem ve çizikler vardı bahane de oldu . Herkese iyi forumlar .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 yıl
Yüzbaşı

İphone yetkili servis dışında orjinal ekran bulamaz alamazsın belli bir ücret karşılığı verir yetkili servistr değişim sağlarsın piyasadaki hiç bir telefoncu yada inanmayın sadece kalitesine göre değişebiliri atıyorum a kalite yan sanayi ekran veya aa kalite yan sanayi ekran



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.