Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
463
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekonomik ve çeşitli sıkıntılar dan dolayı mecburi göç.
J
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Ülkemiz den mecburi sebepler den dolayı göç etmeye karar verdik. Ben ve babam. Vizesiz gidebileceğimiz bir ülkeye (pasaport ile) sığınmayı planlıyoruz. Cuzi miktarda bir nakit paramız var. Yeni bir hayat kurmayı planlıyoruz. Sığınma kosununun çok sıkıntılı ve sancılı bir süreç olduğunu çoğu yerde okudum fakat Türkiye de yaşamak bize çok daha fazla zarar veriyor. Siz dostlar dan ricam, daha önce başka bir ülkeye sığınmış, sığınmaya çalışmış arkadaşlardan tavsiye ve ülke önerisi. Sığınma sebeplerimizin fazlasıyla geçerli olduğunu bilmenizi isterim. Gerçeği yansıtan bir bilgi ve tecrübeniz varsa çok yardımcı olacağına eminim. Şunuda belirtmek isterim ki, dil olarak sadece ingilizce biliyoruz ve daha önce en ufak bir suç, ceza vb olaylarla uzaktan yakından alakamız olmadı. Tertemiz insanlarız yani.

Saygılar



D
5 yıl
Teğmen

bende düşünüyorum bu konuyu hatta alamanya işçi alacakmış teknik eleman kadrosunda ben oraya başvurmayı düşünüyorum..buda sürüneceğimi gider orda sürünürüm..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.