Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
469
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Einsteinium Cüzdan Sorunu
O
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Aranızda Cryptopia sitesini/marketini kullanan var mı? 2 gün evvel Einsteinium almak için oraya üye oldum. Siteye BTC yollayıp Einsteinium aldım. Buraya kadar problem yok. Sonra Windows için Einsteinium cüzdan uygulamasını indirdim. Cüzdanı şifreledim ve coin alış isteğinde bulundum. İstekte olan cüzdan adresine Cryptopia'daki Einsteinium'ları yolladım, fakat cüzdanıma ulaşmadı. Cryptopia'da transfer işlemi için tamamlandı yazıyor ama 34 saat geçti hala gelen giden yok. Ne yapmalıyım bilen var mı?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

siteye sor !

cüzdanı arada kontrol et.

giden transfer için takip linki olması lazım. ona baktın mı ?

ben de iki gün önce üye oldum ama hiç withdraw yapmadığım için bakamadım şimdi. diğer sitelerde giden transferi takip linki oluyor normalde. bunda da vardır herhalde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 20 Aralık 2017; 2:47:5 >

O
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sitede Yarım saat sonra işlem tamamlandı olarak gösterdi. Destek kısmına 3 mesaj attım 5 gün boyunca geri dönüş yapmadılar. 6. gün Einsteiniumlarım cüzdana geldi çok şükür. Sıfır destek ile sancılı bir süreç oldu ama sonu iyi oldu. 1,55'ten almıştım 2,40'tan sattım hepsini.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu arada dün Cryptopia'da Einateiniumları satıp BTC olarak Cryptos'a attım ve yarım saatte ulaştı. Sanırım cüzdan işinde sıkıntı oluyor sadece.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.