Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
151
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Edifier Lolli Pro 2 daha iyi gürültü engelleme ile geliyor
O
geçen yıl
Binbaşı

Edifier kulaklık kendi kendine kasası çatladı. Malın arkasında durmadılar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.




B
geçen yıl
Yarbay

QCY T13 veya eğer ANC ya da şeffaf mod isteniyorsa QCY Melobuds gibi f/p canavarları varken başka kulaklığa bakılmasını önermiyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Edifier Lolli Pro 2 daha iyi gürültü engelleme ile geliyor
Geniş bir kitleye sahip kablosuz kulaklıkların üreticisi Edifier yeni Lolli Pro 2 tam kablosuz kulaklık modelini duyurdu. Edifier Lolli Pro 2 konum belirleme ve daha iyi gürültü engelleme ile geliyor.



Edifier Lolli Pro 2 özellikleri ve fiyatı



Edifier Lolli Pro 2 kulaklık modeli çift dinamik sürücü ile geliyor. 6mm titanyum kaplama ve 10mm kompozit dinamik sürücüler LDAC ses uyumu desteği ile Hi-Res altın standart sertifikasına sahip olmuş.



Ayrıca Bkz.Realme Buds Air 3S kulaklık Dolby Atmos ile geliyor



45 desibele kadar gürültü engelleme yapabilen kulaklıklar, 3 adet mikrofonun da yardımıyla yapay zekâ destekli olarak rüzgâr gibi doğal gürültüleri gideriyor ve görüşmelerde daha berrak bir kalite ortaya çıkarıyor.



Bluetooth 5.3 ile 0.08 saniye gecikme değerlerine ulaşan kulaklık tek şarj ile 6 saate kadar kullanılabiliyor. Kutusu ile de 24 saate uzuyor. Kulaktan çıkardığınızda bunu algılayabilen Edifier Lolli Pro 2 için 53$ fiyat etiketi belirlenmiş.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/11/18/edifiers-lolli-pro-2-tws-noise-canceling-earbuds-launched-china/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.