Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
4364
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ecocard hakkinda
E
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Tempobet ve EcoPayz'de hesap actim, hesabimi Silver'a cevirttim..

Simdi Ecocard icin kart talep edecegim ama ATM'den Euro olarak para cekersem daha az komisyon odeyecegimi okudum bir yerde.. TL olarak cekersem %7 komisyon cekiyormus ATM'den cekerken ama ATM'den euro olarak cekersem bu komisyonun %2 olacagi yaziyordu. Bu dogru mudur?

Eger boyleyse EcoPayz'de gozuken hesabim TL; Euro olarak da bir hesap actim, kartimi bu Euro hesabim icin mi isteyeyim???

Tempobet'teki hesabimarada havale ile para cekmek istedigim icin TL, Tempobet'teki TL hesabimdan EcoPayz'deki Euro hesabima para ceker miyim? Cekersem TL'yi Euro'ya cevirirken de gol yeriz diye dusunuyorum.

Kisacasi bir arkadas minimum komisyon odeyecegim Tempobet - Ecopayz - Ecocard kombinasyonunu ve para cekme yontemini yazabilir mi? Haftasonu oynamak istiyorum, acil yardiminizi rica ediyorum arkadaslar, simdiden tesekkurler



T
10 yıl
Yüzbaşı

min. komisyon odemek icin buro hesabınız -eco hesabınız ve eco kartınız euro olmalıdır.atm den %2 komisyonla euro olarak cekebilirsiniz ozaman.
diger durumlarda kur farkından zararınız olur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the jackal -- 22 Kasım 2013; 17:13:26 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevabiniz icin tesekkur ederim.

Yani Tempobet hesabimi da Euro'ya cevirmeliyim oyle mi? TL Tempobet hesabindan Ecocard Euro hesabina para yollasam kur cevirisinde cok para kaybedersiniz diyorsunuz, dogru mu anliyorum?

Euro'ya cevirirsem asla havale ile para cekemeyecegim.. Bir de Euro Ecocard'la Turkiye'den rahatlikla ATM'lerden Euro cekebiliyor musunuz?



T
10 yıl
Yüzbaşı

ecuzdan kullanıyorsanız hocam euro olarak kullanıcaksınız,netellerda da boyleydi ecoda da boyle bu durum.
doviz veren herhangibir bir atmden sorunsuz euro olarak cekebilirsiniz.lira olarakta her atmden cekebilirsiniz ama kur farkından gecirirler.
havale ilede para cekersiniz yine döviz degisimi olur,kur farkı devreye girer hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eerraayyss
T
10 yıl
Teğmen

Marathon da webmoeny de sıkıntı var hangi sitede webmoeny kullanabiliriz. @the jackal



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.