Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
885
Tıklama
1
Öne Çıkarma
EA ve Steam Ortaklığı(Fifa Steam'e geliyor)
A
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

EA Resmi Site Açıklaması : EA Ve Steam Ortaklığı

Google çevirisi aşşağıdadır ;

Electronic Arts ve Valve, EA oyunlarını steam'deki oyuncuların eline geçirmek için Ortaklık kurdu. Gelecek bahardan itibaren, EA Access—büyük oyunlar ve üye avantajları ile desteklenen sürekli büyüyen abonelik hizmetimiz-Steam'e doğru ilerliyor olacak. EA Access, Steam'de bulunan ilk ve tek oyun abonelik hizmeti ve bir EA aboneliği içeren dördüncü platformdur.

Ortaklık, 15 Kasım'da Star Wars™ Jedi: Fallen Order lansmanı ile başladı ve bugün ön sipariş için hazır. Önümüzdeki aylarda, steam'deki oyuncular da The Sims™ 4 ve Unravel ™ Two gibi diğer önemli başlıkları oynayabilecekler. Apex Legends™, FIFA 20 ve Battlefield™ V gibi çok oyunculu oyunlar gelecek yıl kullanıma sunulacak ve hem Origin ™ hem de Steam'deki oyuncular birlikte oynama yeteneğine sahip olacaklar.

Kasada bir başlık Kütüphanesi sizi bekliyor, ancak oyunların ötesinde EA Access, oyun deneyiminizi bir dizi ödülle zenginleştiriyor. Özel Katalog çapında indirimler ile kırmızı halı tedavi alın ve bizim en büyük franchise bazıları için oyun üyesi faydaları.

Önümüzdeki haftalarda ve aylarda bu ortaklık hakkında daha fazla haber ve güncellemeler için bir göz atın!







< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 29 Ekim 2019; 19:7:8 >

C
4 yıl
Yarbay

Güzel bir gelişme ancak fiyatlar euro kurundan piyasaya konulmaz ise



A
4 yıl
Moderatör

Origin'i silmeye hazır olun.

edit: tüh - sildirmiyormuş





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 1 Kasım 2019; 2:40:27 >

K
4 yıl
Yüzbaşı

Şirketin iki amacı var: Origin'nin fazla yüklenmesi ve gelirini arttırması sonuç: Başarı.

Grand Theft Auto V veya Assassin's Creed alınca çift hesap yapıyorsunuz. FIFA 20 ve BattleField'ı da Steam'den alınca aynı durum Origin / Steam CD KEY eklemesi olacak.



E
4 yıl
Yarbay

Fifa gibi oyunlar konsolda oynanır bence kime sorsam pc platformunun oyuncu sayısı düşük ve pazarının kötü oldugunu söylüyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.