Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1127
Tıklama
0
Öne Çıkarma
e-Kitap okuyabileceğim IOS uygulamaları
T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gün içinde çocukların okul çıkışlarında bekleme zamanlarında ya da boş vakitlerde birini beklerken arabada elimdeki ekitap arşivimden kitap okumak istiyorum. Turuz.org sitesinden indirdiğim orijinali bulunamayan ya da eski basım yayınları pdf veya epub formatında okumak istiyorum. ebook uygulaması ile şimdilik okuyorum, fakat çok başarılı olmadığını düşünüyorum, zaten bildiğim kadarı ile de güncellenmiyor. App Store' dan Kobo uygulamasını indirdim, fakat apple telefonumda yüklü olan kitapları göremiyorum.

Amacım telefonumda yüklü olan, ya da yükleyeceğim PDF ve e-pub içerikleri okuyabileceğim stabil bir uygulama... Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.



C
4 yıl
Yüzbaşı

Google Play Kitaplar, Google LLChttps://apps.apple.com/tr/app/google-play-kitaplar/id400989007?l=tr



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Telefonumda yüklü olan kitapları göremiyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @c34
T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın > görselde de görüldüğü üzere telefonumda yüklü PDF ve ePub içerikler var. Bir çoğu eski basım ya da bulunmayan basım. Sadece Ebook uygulaması ile açabiliyorum. Alternatif uygulama arıyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.