Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
298
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Duel It adlı oyunum Google Play Store'da yayınlandı.
M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, 1 Eylül'de çalışmaya başladığım projeyi Ekim başında bitirebildim. Projeye başlamadan önce aklımdaki fikir, iki oyuncunun aynı anda karşılıklı olarak basit ve kısa süren oyunlar oynamasıydı. Ancak projenin daha başında iken gerçek zamanlı çok oyunculu, oyun fikri gözümü korkuttu. Sonrasında kolay yolu tercih edip, sahte çok oyunculu sistemi kullanmaya karar verdim. Proje esnasında bazen motivasyonum yüksek oldu, bazen ise yerlerdeydi. Tabii sonunda projeyi bitirdiğimde baya da rahatladım. Kart oyunu ile ilgili assetlerin tamamı KenneyNL'ye ait. Meyveleri, Steam'de ücretsiz olan Pixel Studio programı ile İnternet'ten bakarak yaptım. Hokey sahasını da İnternet'ten alıp ufak eklemeler yaptım.Sesler için bfxr sitesini kullandım. Oyunun linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MuverGameStudios.DuelIt



L
4 yıl
Er

Gayet güzel bir çalışma hocam tebrik ederim. Hangi oyun motorunu kullandınız acaba ? Ayrıca oyun konseptiniz Play store'da oldukça fazla tutulan bir konsept. 2 kişilik oyunların olduğu uygulamalar çokça indiriliyor. Hatta bu alanda "Bored button" isimli yerli yapım bir üründe var. Onu da inceleyip fikir alabilirsin.

Oyunu geliştirmeye devam et bence, GUI'i biraz daha geliştirirsen güzel olur. Farklı yazı tipleri, daha güzel renkler güzel olur. Başarılar...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yorumun için çok teşekkür ederim, projeyi Unity ile geliştirdim. "Bored Button" adlı oyunu az önce inceledim, çok hoşuma gitti, fikri ise muazzam. Projeyle ilgili yapmak istediğim ilk değişiklik kart oyunu yerine başka bir oyun eklemek hatta belki kullanıcının istediği oyunu seçip, ısınma yapması gibi bir sistem eklenebilir. Tabii bunların önündeki en büyük engel yine benim çünkü kendim özellikle bilgisayar oyunları oynadığımdan, oradaki hikaye ve amaç kavramı daha çok hoşuma gidiyor. UI kısmı ile öğrenmem gereken pek çok şey var, özellikle anchor, anladığım kadarıyla projede delikler açtı. Ayrıca farklı cihazlarda, oyunun görünüşü de belirgin oranda değişiyordu.




Bu mesajda bahsedilenler: @LCK1995
F
4 yıl
Yarbay

Merhaba. Öncelikle tebrik ederim. Yalnız şu "sahte çok oyunculu sistemi"nden kasıt nedir? Tam anlayamadım, turn-based mı demek istediniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Merhaba. Öncelikle tebrik ederim. Yalnız şu "sahte çok oyunculu sistemi"nden kasıt nedir? Tam anlayamadım, turn-based mı demek istediniz?
Benim anladigim , bot yazmis.
Online gercek bir rakip ile oynuyorsun gibi gozukuyor ama bot ile oynuyorsun.
Bunun ortaya cikmasini engellemek icin internet kontrol yapmak lazim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet. İnternet kontrolü fikri için teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Baxa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.