Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
544
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Download başlangıcında RESET!!!
T
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İnternetten bi dosya indirmek istediğim an pc reset atıyo, kafayı yiycem format attım xp iken vistaya çevirdim yine aynı. Aynı sorunla karşılaşan yada bu konuda bilgisi olan biri varsa yardım etsin lütfen.



Z
15 yıl
Yarbay

ilginç aynı şey benim laptopta da oluyor.işim olduğundan pek ilgilenemedim sanırım bir virüs buna neden oluyor.köküne format atacam labtobun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Teğmen

formatta düzelmesi gerekir birde modemi resetlemeyi deneyin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Yarbay

formattan önce iyice bi spayware doctor nod32 registery mekanik adnanced sytemcare ve combofix ile tarat sorun devam ederse format atmak zorundasın bu dediğim programların hepsini taratman lazım ben bunları kullandıgımda sorun yuzde 99 düzeliyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Yarbay

Eğer Desenatör arkadaşın dediklerinden sonuç alamazsan>> Bütün diskleri biçimlendirip format atmanız en güzeli. Sorun Virüsten kaynaklanıyor. İnşallah Ağ virüsü değildir:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yüzbaşı

Beyler;
Main board üzerinde Kapasitörler vardır. yani kondansitör. Bunlar Asusun ve Gigabytın üst düzey kartlarında katı kapasitör biçimindedir .fakat alt düzey anakartlarda katı kapasitör sahalı olduğundan normal klasik kondansitörler kullanılır. bunlar igenellikle işlemcinin çevresin bulunur. işte bu kondansitörler zamanla aşırı ısıdan dolayı şişer. üst kısmı bombeleşir. kondansatörlerde bu şekilde şişme olursa Lan üzerinden yoğun veri transferinde bazanda yoğun video işlemlerinde makina resetlenir. bu kondansöterlerin değişmesi gerekir.
Not:işlremciniz aşırı ısınırsa da reset olayı gerçekleşr. işlemci ile blok soğutucu arasında termel macun yoksa, işlemciye soğutucu dört noktadan eşit basmıyorsa da olabilir. yukarda işlemcide ısınma olmadığını varsayarak anlattın bunu göz önüne alın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redno -- 8 Mayıs 2010; 20:10:12 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam, işlmeciden değilmiş ama ethernet kartının driverındanmış.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.