Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
9847
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dota 2 den nasıl para kazanabilirim?
A
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selamlar , oyunda kazandığım itemleri satarak steamde para kazanmak istiyorum . Günde kaç saat oynamam gerekiyor ve oyunda item kazanmak kolay mı? Teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 yıl
Teğmen

günde 200 saat felan oynaman gerekir, 3-5 kuruş kazanabilmek için.

Dışarıda bir işte çalışamayacak engeliniz varsa, amacınız para kazanmaksa... Oyunlardan farklı bir alan seçmek gerekiyor diye düşünüyorum.



R
6 yıl
Teğmen

malesef oyunda düşen itemler pazarlanamıyor sadece 1 defa hediye edilebiliyor amaç para kazanmak ise bet veya alım-satım daha mantıklı



A
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam cevap için teşekkürler benim anlamadıgım steam pazarda dota 2 itemleri görüyorum ben bir sürü onlar nasıl satılabiliyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @romeo681
R
6 yıl
Teğmen

dergiden gelen ve hazinelerden çıkan itemler 1 hafta sonra satılabiliyor hocam gaben bunu uygun görüyor istisna durumlar var tabiki şöyle artık dergideki hazinelerden çıkan itemler 1 yıl sonra pazara açılıyor ultra nadir olanlar direk pazarlanabiliyor iyi günler




Bu mesajda bahsedilenler: @American Psycho
P
6 yıl
Yüzbaşı

2006'dan beri dota2 oynayan (ondan önce de dota 1 oynamıştı uzun süre), hesabı ilk 200'de olan oyunun dinamiklerini çözmüş girdiği oyunların %80'inde takımı taşıyan bir arkadaşım binlerce TL kazandı bu oyundan.

Her hero ve item hakkında ayrıntılı şekilde bilgi sahibi.

2006-07-08 yılında düşürdüklerini uçuk fiyatlardan pazara koydu ve çoğu satıldı. Onun haricinde verilen görevleri kısa sürede yapıyor ona düşen itemleri gözümle gördüm 3 maçın birinde değerli bişey düşüyordu. Baya para kazandı ve oyunu zevk için oynamaya devam ediyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Ç
6 yıl
Yüzbaşı

Yararlı konu takip ettim. Dota 2 oynayarak kız nasıl tavlanır konusu açılırsa haberdar edin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Çavuş

2006 da dota 2?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Patavatlı
M
6 yıl
Yüzbaşı

Dota 2 den para kazana bilirsin bir sürü yol var fakat oyun hakkın da tecrübe sahibi olman gerekiyor !

1-Dota 2 de smurf hesap satarak para kazanabilirsin , 0 dan hesap açıp , minimum 4k mmr yapıp forumlardan satabilirsin bunu !

2-Düşük mmr lı oyuncuların hesaplarına boost yaparak para kazana bilirsin ! Yani kaç mmr istiyorsa onu yapıp paranı alırsın !

3-Low prio dan çıkarma hizmeti verebilirsin !

4-item , hazine satarak para kazana bilirsin , yabancı forumlar dan özellikle , ucuza al sat yapabilirsin ! Örnek 50 tl den slark golden hydkran aldım 100 tane itemleri beklettim 155 lira oldu :) sattım !

5-BOT hesap açıp 10 adet programlar var 1 bilgisayar dan 10 tane hesap oyuna giriyorsun , kendim de yaptım zamanın da , 10 hesaba dergi alıyorsun hepsine , sonra abuse yapıyorsun dergi görevlerini yapıyorsun ödülleri alıyorsun , degerli eşyaları biriktiriyorsun , 1000 tl harcadıysan 10.000 tl kazanıyosun !


NOT: Tabi bunlar tecrübe ile alakalı sıfırdan dotaya başlamak bunları yapmak imkansız ! Ben işsizdim 10 bin saatin üzerin de dota 2 tecrübem vardı , nasıl para kazana bilirim diye bunları yapmışdım ! Özellikle smurf hesaplar dan 40 bin tl kazandım :) Ruslar la çok iş yaptım türkiye pazarına neredeyse girmedim diye bilirim !

Rus arkadaşların 1 miyon doların üzerin de kazandığını gördüm zamanın da adamlar tüm server lar da günde 1000 tane smurf hesap satıyordu...

O adamların 1000 dolara oyunun kazanma hilesini sattıklarını bile gördüm yakın bi tarih de hemde !





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 4 Ağustos 2018; 13:49:31 >

A
6 yıl
Teğmen

dotaya para yatırmadan para kazanamıyorsun cs go oyna para kazanmak istiyorsan hiç para yatırmadan veya pubg vb.
dotadan düşen itemların hiçbiri satılmıyor



M
3 yıl
Teğmen

dota oynamadım fakat bu tarz steam oyunlarından para kazanmak için çok fazla zamanınızı vermeniz gerekiyor. Gerçek hayatta çoğu işe zamanınızı verip ustalaşınca daha çok para kazanmak gibi diyebiliriz. CS:Go oynayarak bir haftada 2 tane kutu düşürebiliyorsun kutular genelde 2.5 tl oluyor ki bu para değil yani yine yüksek mebla kazanmak mümkün değil. Tabii bin dolarların üzerinde kazanan elbette var fakat onlar oyunla kafayı bozmuş insanlar neyin nasıl olduğunu bilenler. Bir şey üzerinden para kazanmak için o şeye yatırım yapmalısın.

ÖRN:

-Twitch yayını açmak için pahalı bir ekipmanlara ve bilgisayara ihtiyacın var

CS:GO-dota gibi oyunlarda para yatırıp item piyasasını takip edip parayı katlamak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanJ -- 8 Ekim 2021; 22:50:26 >

S
2 yıl
Yarbay

Niyeyse gıcık kaptım ve 4 senelik mesajı cevaplayacağım.

Dota 2 2011de çıktı birader. 2006da dota 1 yeni çıkmıştı. Bu oyunun hiçbir döneminde item satarak baya para kazanılmadı. Top tier takımda olmak veya yayıncı olmak dışında para kazanma yolu yok bu oyundan.




Bu mesajda bahsedilenler: @Patavatlı
E
2 yıl
Binbaşı

Oldukça yetenekli bir oyuncuysan oldukça iyi paralar kazanabilirsin Dota'da 7/24 MMR Boosting yaparak onun dışında bilemem



E
2 yıl
Er

Video yayınlayarak olabilir :)

https://www.youtube.com/fatihekici



M
geçen yıl
Teğmen

Boost yaparak olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.