Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1030
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Donanımsal problemlerinizi sorun yardımcı olalım
A
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba çoğu arkdaşın da tanıdığı ve bildiği gibi 3 yıldır anakart ve ekran kartı onarımı konusunda yardımcı oluyorduk,fakat etiketlendiğim konulardan gördüğüm üzere bazı sorunlarınızı çözmekte zaman kaybı ve bazen çözüm bulmakta sorun yaşadığınızı gördüm.
Özellikle belirtmek istiyorum ki konuyu kâr amaçlı açmadım,karşılaştığınız "DONANIMSAL" sorunlarınız da yardımcı olmak isterim,sorun yardımcı olalım :)



V
5 yıl
Er

Merhaba . Rx 590 ekran kartını bilgisayarım görmüyor.

3 tane fan aldım birde ssd ekledim sisteme sonra ekran kartını bilgisayar görmemeye başladı.

Rx 590 nitro+
2400 mhz 8 gb ram
500 w power
İ58400



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

özel mesajdan dönüş yapıldı



F
3 yıl
Er

abi bende h61 model ecs ankartı var hiç tetikleme almıyor üzerinde kristal osilator var ondan olabileceği söyledin değiştiremedim eskisinide takamadım nden olabilir



F
3 yıl
Er

birde sahibinden de falan arızalı kartlar var kesin yapılır mı onlar yada yapılırsa bozulma ihtimali yüksek mi



M
3 yıl
Yüzbaşı

https://www.youtube.com/watch?v=vIrq4XYEn4Q&feature=youtu.be
Merhaba,

bilgisayarım ile boot sorunu almaya başladım.

reset attığımda açılmıyor bazen. tekrar tekrar kendiliğinden yeniden başlıyor.

anakart arızası diye düşünüyorum.

Siz tamir edebilir misiniz? Ne civarda masraf çıkarır?

https://valid.x86.fr/j6510y



A
3 yıl
Teğmen

Merhaba arkadaşlar,
Laptopum(7 yıllık ekran kartı bozuk sadece dahili ekran kartı çalışıyor.) Aşırı derecede yavaşlayınca elimde bulunan bi ssd yi taktım. Daha sonra mavi ekran vs vermeye başladı. Bilgisayar açıldığında görüntü vermiyordu bazende açıyodum açılıyodu bu şekilde 1 2 gün devam etti. Daha sonra toptan gitti hiç gelmedi 2 kısa bip sesi gelmeye başladı. Araştırdım ram hatalı olduğu için geliyormuş.
Arkadaşımdan rica ettim onun bilgisayarından ramini aldım(ikisi de ddr3). Taktım görüntü gelmedi yine. Daha sonra arkadaşımın ram ini onun bilgisayarına geri taktık onun laptopunda da görüntü gitti. Ayrıca arkadaşımın laptopunda 2 ram var sonradan taktığımızı çıkardığımız halde görüntü gelmiyor.
Lütfen yardım edin ne yapıcam böyle. İşin içinden de çıkamıyorum. Sanki bulaşıcı hastalık bulaştı bilgisayara diğerine de bulaştı ram i ona da takınca.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
geçen yıl
Teğmen

çalışan pc 15 izne gittim geldim açtım çalışıyor ancak akrana görüntü vermiyordu,kasayı açtım cpu işığı yanıyor yani arızanın cpu devreye girmiyordu sanırım.nevşehirde bir tamirciye götürdüm sanırım tam işten anlamıyorlar anakart veya işlemci bozuk olabilir dedi.eve getirdikten sonra hiç açmadı.
bende yeni bir kasa aldım.
kesin olmamakla birlikte anakart arızalı sanırım ankart: msi Z370 A PRO İŞLEMCİ İ5 8400
ben diyorum bunları size göndersem veya bu şekilde satın alıyormusunuz.işlemci sağlam anakart arızalı olarak düşünüyorum.bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.