Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2042
Cevap
180448
Tıklama
711
Öne Çıkarma
Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor
M
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Ocak 27 2021 Güncellemesi

Selamlar, konuda bilgi kirlilikleri olmuş. Bazı detayları açıklığa kavuşturmak istiyorum. Bağış başarıya ulaştıktan ve para elimize ulaştıktan sonra İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü hesabına gönderimizi gerçekleştirdik. İki mesajda paranın ne zaman elimize geçtiği ve ne zaman orman müdürlüğüne yatırıldığı mevcut. Para geçtiğimiz sene şubat ayında yatırıldı. Dekontun görseli mevcut. Ayrıca projenin gerçekleştiği crowdfon sitesinden ne kadar bağış toplandığı ve ne kadar kesinti yapıldığını da dekontlarla göstedim. Aşağıdaki iki linkte mevcut.



Pandemi sebebiyle hep birlikte toplanıp bir ağaç dikme işlemi gerçekleştiremedik. Yasakların ne zaman kalkacağı belli olmadığı için şu tarihte gideceğiz gibi bir şey de söylemek zor. Kaldı ki ağaç dikim mevsimleri gibi kriterler de mevcut. Temmuzun ortasında hadi ağaç dikelim diyemiyorsunuz.



Ben tekrar orman müdürlüğü ile iletişime geçeceğim. Net bir tarih vermeyeceklerdir ama iletişimde kalalım en azından.



Konuda paranın üzerine yattığımı açık dille ifade eden arkadaşlarla da hukuk önünde hesaplaşacağız. Çamur at izi kalsın olmayacak. Herkes ağzından çıkanın hesabını verecek. Her şey kayıtlı.



Rütbelerle ilgili aksama oldu farkındayım. Onu telafi edeceğim.



Herkese İyi Forumlar.



Caner Aksoy.


https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141908037
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142145706











Bağış Linki:
https://crowdfon.com/proje/donanim-haber-fidan-bagi-kampanya/2393


Bağış yapamadım, nasıl yapabilirim?
Mobilden nasıl bağış yapabilirim?


"Donanım Haber üyeleri olarak Hatıra Ormanı oluşturmak istiyoruz. Siz değerli üyelerden de fidan desteği bekliyoruz. Unutmayın bu orman sadece bana, bize değil istanbul'a Türkiye'ye Dünyaya ait olacak. Binlerce ağaca ve canlıya ev sahipliği yapacak. Maalesef görüyoruz ki her geçen gün yeşil alanlarımız azalıyor ve azalmaya da devam ediyor. Azaltmayı engelleyemiyorsak da artırmak bizim elimizde. Karanlıkta oturup hayıflanmaktansa karanlığa ışık tutmak bizim elimizde.

Kurumsal başvurularda 10.000 kişisel başvurularda ise 2.000 fidan alt sınırı var. bizim hedefimiz 10.000. Bir ağaç fidesinin fiyatı 10 TL. Aramızda öğrenci, işsiz, maddi durumu kötü olan arkadaşlarımız da var. Bunun da bilincindeyiz. Bizlere destek olmak için sadece fide bağışı yapmanıza gerek yok. En azından konuya mesaj atarak, konuyu öne çıkararak da bizlere destek olabilirsiniz."


13 Kasım editi:
quote:

Selamlar,
Uzun bir ön çalışma aşamasının ardından dün akşam proje yayına alındı arkadaşlar.
Bazı küçük açıklamalar yapayım bu süreçte neler yaptığımızla ilgili;
Biliyorsunuz burada hep beraber bir proje sitesi seçmiştik, ismini vermek istemiyorum. Konuyu takip edenler bilir. Bu site ile bir takım anlaşmazlıklar yaşadık ve işlerimiz biraz ağırdan alındı. Proje ret yedi vs. Daha sonra başka bir site ile görüşmeye başladık. CrowdFON hem daha az komisyon alan bir site, hem iletişim konusunda daha rahat.
Süreç bu şekilde şekillenmeye başladı. Bir takım prosedürler vardı proje oluşturmak için, bunlarla ilgili çalışmalar yapıldı. Bu sürecin bi tık uzamasının sebebi aynı anda çok kişinin bu iş için müsait olmasını sağlamanın zor olmasıydı.
Şuan projemiz yayında, 60 günlük bir süresi var. 60 günün sonunda planlanan bağışa ulaşamamız sonucunda crownFON bağışlarınızı geri yatıracak. Amacımız tabii ki planlanandan önce başarıya ulaşmak :)
Küçük güzel bir haber, toplanan bağıştan CrowdFON herhangi bir pay almayacak.
Uzun soluklu güzel bir proje olmasını diliyorum. Konuyu canlı tutalım. Eş, dost, akraba haber verelim :)
Sorularınız varsa buradayım.
Ve tabii proje linkimiz;
https://crowdfon.com/proje/donanim-haber-fidan-bagi-kampanya/2393

25 Eylül editi:
quote:

Selamlar arkadaşlar,
Süreçte sona geldik gibi. Sizlerin karar vermesi gereken küçük bir nokta kaldı onu da kararlaştıralım ve başlayalım.
durum şöyle;
2000 fidan bağışı ile gerçek kişi olarak başvuracağımız için direkt olarak "donanım haber" tabelası alamıyoruz. Malum şirket ismi olduğu için. ancak donanım haber adına sertifika verebiliyorlar. Dilerseniz bu olabilir. Dikme işlemine forumundan gönüllü bir kaç arkadaş gideriz. Sertifikamızı alırız, fotoğraflarımızı çekiliriz, haberimizi yapar döneriz.
Ancak tabelamız olsun ve ismi "donanım haber hatıra ormanı" olsun istiyorsanız şirket başvuru yapmamız ve 100bin tl para toplamamız gerekmekte.
Burada söz sizin. Önemli olan ağaçlandırma, kaç tane dikersek kardır tabeleya gerek yok sertifika yeterli bizim adımıza diyorsanız hemen başlayalım.
Birde proje daha önceden bahsettiğim fongogo üzerinden yürüyecek arkadaşlar. Şeffaflık için böylesi daha iyi. Sürekli ne kadar para toplandığını ve ne kadar kaldığını anlık olarak görebilmeniz bizim için daha önemli.
Konuşalım gün içerisinde başlayalım.
Şöyle de olabilir. fongogo üzerinden 2000 sınırı koymayadabiliriz. atıyorum 1000 bağış sınırı koyarız. 2000 toplanmadığı durumda proje iptal olmaz bin küsür bağış yapar yine sertifikamızı alırız.
Her türlü win-win durumu mevcut.
Fikirlerinizi bekliyorum.

26 Ağustos editi:
quote:

Selamlar arkadaşlar, konuyla ilgili herkesin fikir belirtmesi gereken bir durum var. Konuya mesaj atmış herkese bildirim gönderdim. Sizinle bu şekilde iletişime geçeceğiz ki herkes gidişattan haberdar olsun.
Konuya gelelim, mesele şu ki hatıra ormanı oluşturmak için gerekli para için bir bağış toplanması gerekiyor ve bu toplama bağış adı altında olacağı için bir takım izinler gerektiriyor. Sürecin daha hızlı gerçekleşmesi için fongogo isimli siteden proje oluşturup bu şekilde destekçi toplanabilir. Ekşi sözlük yazarının başlattığı gibi veya diğer kendi projelerine yatırımcı arayan arkadaşlar gibi.
Bu sistemin avantajları şu olacak. Kişisel hesaba değilde projeye para yatıracaksınız bu konuda rahatsızlık duyacak arkadaşlar için bir alternatif. Diğer bir olay ise belirlenen süreç içerisinde desteğin toplanamaması durumunda yatırdığınız desteklerin size geri ödenecek olması. Projenin ne durumda olduğunu anlık olarak takip edebileceksiniz. Ne kadar ihtiyaç kaldığını vs.
Tabi avantajı olduğu gibi dezavantajı da mevcut. Şirket proje için toplanan paradan %7 komisyon alacak artı kdv düşülecek yani 20bin tl den biraz daha fazla bir paraya ihtiyacımız olacak. fidan başı 10 değilde 11-12 tl yatırmak gibi düşünün.
Herkes siteyi bir incelesin. Bu sistem daha şeffafmış, güzelmiş derseniz hemen başlayalım projeye. Diğer şekilde devam edelim derseniz de süreç bi tık daha uzayacak gerekli evrakların hazırlanması, iznin çıkması vs gibi durumlar mevcut.
Dünyanın her yanından orman yangınları haberleri aldığımız bugünlerde gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakma fikri ve çabası takdir edilmesi gereken bir davranış bu sebeple konuya yazan, destek olan herkese sonsuz teşekkürler.
Mutlaka fikir belirtin :)




İmza - @GOD_A_MAN'ın katkılarıyla:

[center][image]https://store.donanimhaber.com/a8/e5/35/a8e53537182fae47fcd36a3efe025cf3.gif[/image][b][link=https://forum.donanimhaber.com/donanim-haber-uyeleri-hatira-ormani-bagis-gerceklesti-sertifika-bekleniyor--139324715][color=green]Donanım Haber Hatıra Ormanı[/color][/link] / [link=https://crowdfon.com/proje/donanim-haber-fidan-bagi-kampanya/2393][color=orange]Bağış Linki[/color][/link][/b][/center]


Poster - @WinteR'in Katkılarıyla:

< Resime gitmek için tıklayın >


Sık Sorulan Sorular:

s. Para nereye yatacak, kendimiz yatıramıyor muyuz?
c. Parça parça yatırırsak fidan bağışı yapmış oluyoruz. Hatıra ormanı için toplam miktar yatırılmalı.

s. Parayı kime yatıracağız?
c. Hepimizin tanıdığı güvendiği bir dh yetkilisi olabilir. Kurumsal bir bağış hesabı en uygunu olur.

s. Para yatırırken havale/eft vs. ücret kesintisi olacak mı?
c. Eğer bağış hesabı vs. açılırsa herhangi bir ek ücret ödenmeyecek.

s. Ne ağacı dikilecek?
c. Büyük ihtimalle çam ağacı dikilecek.

s. Çam fidesi için 10 TL çok değil mi?
c. 10 TL'nin içinde sadece fide parası yok. Sulama masrafları, bakım masraflar ve alan için de ücret var. Dikili alan bizlere ait olacak.

s. Fidanları biz mi dikeceğiz?
c. Hayır, ilgili görevliler dikecek. İsteyen dikim alanına gidip izleyebilir, dikim aşamasına yardımcı olabilir.

s. Ormanın bakımını kim yapacak?
c. İlgili görevliler yapacak.

s. Orman yangını olursa ne olacak?
c. Yanan alan ağaç dikimine uygunsa aynı isimle tekrar dikilecek. Yanan alan uygun değilse aynı isimle başka bir bölgeye dikilecek(bunlar için ekstra ücret ödenmeyecek).

s. Fidanlar nereye dikilecek?
c. 2019 için Çatalca ve Şile belirlenmiş.

s. Neden istanbul'a dikilecek?
c. Organizasyonu istanbul Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor.

s. Ne zaman dikilecek?
c. Fidan dikimi ekimden sonrası için uygunmuş.

s. Tabelaya nicklerimiz yazılacak mı?
c. Hayır, yazılmayacak.

s. Hatıra ormanı olabilmesi için kaç fidan dikilmesi gerekiyor?
c. "Bedelli tesis edilen hatıra ormanı ağaçlandırmalarında, sahaya tanıtım tabelası konulabilmesi ve isim hakkı verilebilmesi için gerçek kişiler ile kamu kurum ve kuruluşları adına en az 2.000 (iki bin) tüm tüzel kişilikler adına en az 10.000 (on bin) adet fidan dikilir"


KATILACAKLAR:
1. RootUser (10 fidan)
2. I am not a trol
3. kuvant512
4. umgaca (3 fidan)
5. laune
6. Jeolog.
7. Scutigeromorpha (5 fidan)
8. Rapid Step (2-3 fidan)
9. Görmebak (6 fidan)
10. lostkate34
11. moondaye
12. No Freaking Way
13. DH_Emre
14. BogachanF
15. Lynxed
16. Saul Hudson
17. sezer1578
18. HellRazor
19. Hobar
20. Treth (10+ fidan)
21. venom.X
22. DownClock01 (5 fidan)
23. Ambarad
24. Stateless Society (5 fidan)
25. meself
26. ONY86
27. Flagyy (2 fidan)
28. walkererdem (10 fidan)
29. by_bulbul (10 fidan)
30. frostsword
40. AndroTurk (10 fidan)
41. Machine Wizard (5 fidan)
42. Syntax 1907
43. telikopukGitar (2 fidan)
44. Forum1th
45. Mbaydar76 (5 fidan)
46. kasimcan887 (2 fidan)
47. apeirons
48. xreaLy
49. Kassady (5 fidan)
50. musAKka (5 fidan)
51. Lucibel (5 fidan)
52. enderclup (2 fidan)
53. strayker111 (5 fidan)
54. Puantum
55. Erdomm
56. Giresunlufuk (6 fidan)
57. Kara Kuzgun
58. theraptorx (3 fidan)
59. ysakay (5 fidan)
60. TK- (2 fidan)
61. yhanozdemir
62. qazz42 (5 fidan)
63. Göttingenli Ethem (5 fidan)
64. Mr. Decent (5 fidan)
65. Oğuzhaan (5 fidan)
66. alpalp84 (10 fidan)
67. Milfka (10 fidan)
68. clb12
69. Puppey
70. ahmet.
71. CrazyLeshRaC
72. meeb
73. soar
74. Nickola Tesla
75. yasara (10 fidan)
76. Skywaterr
77. hchinaski
78. ermanas22
79. floydrose (5 fidan)
80. Muhendiss12
81. daquied
82. So Good. (30 fidan)
83. Storm Raider (2 fidan)
84. Cloud Nine (3 fidan)
85. usnn (3 fidan)
86. çokgeç
87. Castieello
88. rzcyle (5 fidan)
89. ReNeS55 (4 fidan)
90. Primitive Yordle (4 fidan)
91. VS18
92. arifakdnz (3 fidan)
93. DeViLsGuNs (7 fidan)
94. caglar_kilic (5 fidan)
95. SPeaky (10 fidan)
96. Why Shy (5 fidan)
97. Vega_dj
98. camsil (5 fidan)
99. ratch
100. Darkweither (2 fidan)
101. EuroTrumpSimulator2
102. ` quaD. (11 fidan)
103. Umut K. (10 fidan)
104. Asaf04 (5 fidan)
105. albaywolf (2 fidan)
106. yaasink (5 fidan)
107. BenVarım
108. mmcena (2 fidan)
109. emre_1213
110. waybe
111. Mr Reese (3 fidan)
112. werberus
113. Kanaat34
114. Versace kv
115. martingayx
116. slhttnshn61 (5 fidan)
117. DisconnectusErectus35 (2 fidan)
118. sis651
119. salihenes
120. bisikey
121. kaya0
122. adem-123
123. kamil_3545
124. dikenlikaktüs (2 fidan)
125. Altyazar
126. Lepton355 (3 fidan)
127. Ryzen
128. HaxhiaN
129. Şıh Hazretleri
130. nothingtodeclare (10 fidan)
131. unforgiven1127
132. westberlin (4 fidan)
133. Puzzles (3 fidan)
134. wtccruze
135. vinorosso (2 fidan)
136. mrregya (10 fidan)
137. mylord92 (10 fidan)
138. OzayPc (5 fidan)
139. siyahlee97 (2 fidan)
140. HuysuzPanda
141. YuRYTR
142. RealSchule (2 fidan)
143. Akcaytim29 (5 fidan)
144. umud7
145. wmsnickers (2 fidan)
146. CheckVizoR
147. salvery
148. gandalf07 (2 fidan)
149. dinamit06 (2 fidan)
150. pikalos (3 fidan)
151. Dr.Blueman
152. marslan1999
153. Vatikanli Mumin
154. franky88
155. mnihatgokcek
156. KilliKarpuz (5 fidan)
157. generix_1990 (5 fidan)
158. uykusuzinsan (2 fidan)
159. Lernatius
160. Salınmayacak
161. isimsiz2424 (3 fidan)
162. klongs (4 fidan)
163. Felina. (2 fidan)
164. iskender86
165. Yalan Onlar İnanma (2 fidan)
166. SuCh (3 fidan)
167. tembelreis
168. Ucan Hollandalı
169. StByErdeM
170. UsainBolt (10 fidan)
171. erdm6
172. altese
173. DriftRacer (2 fidan)
174. itachi237
175. stalker_artyom
176. enoelroc
177. thiler
178. TnaKreB (3 fidan)
179. GoaPsy
180. upower (5 fidan)
181. zebani (10 fidan)
182. bediboy (5 fidan)
183. Dovahkiin (5 fidan)
184. MnTotoro (10 fidan)
185. fox166 (5 fidan)
186. atmaca57
187. 34 (5 fidan)
188. solidsnake99
189. tascimehmet (5 fidan)
190. ge0ws
191. Molotov Cocktail (5 fidan)
192. muslumgurses
193. ali.kose
194. TNTB
195. netstat (2 fidan)
196. personalcomputer (3 fidan)
197. PeerNet* (5 fidan)
198. dış kapının iç mandalı (5 fidan)
199. limitx98 (2 fidan)
200. glorypilger (10 fidan)
201. radko (2 fidan)
202. bombacimülayim (3 fidan)
203. umtyldz (2 fidan)
204. BlokShot
205. EknCn (2 fidan)
206. AnotherPlanet (10 fidan)
207. Rocha
208. El Jimador
209. sirinmustafa (2 fidan)
210. poten_za
211. GOD_A_MAN (1-2 fidan)
212. clarq26 (2 fidan)
213. Thecrow.
214. LoRDNeLL (5 fidan)
215. 58daging (2 fidan)
216. basicodemine (5 fidan)
217. ufuklarotesi
218. metulen (3 fidan)
219. ø (10 fidan)
220. Syronwar (3 fidan)
221. lprcrc (5 fidan)
222. Chile_Mix
223. Eldarion (20 fidan)
224. brktmr (5 fidan)
225. cenghover (3 fidan)
226. spiegel herni (2 fidan)
227. torata90
228. rayt1n (3 fidan)
229. pilot1903
230. ROUGE44 (10 fidan)
231. WhiteWalker007 (2 fidan)
232. nikony (10 fidan)
233. ruzgarnufel (5 fidan)
234. ilkerjj (5 fidan)
235. Lord Melkor (2 fidan)
236. unununium (2 fidan)
237. HAAltuntas (2 fidan)
238. muskeder (25 fidan)
239. Elsa
240. waethexOn
241. alp1912 (3 fidan)
242. Serden Geçti (5 fidan)
243. farego
244. Charm (5 fidan)
245. Kilo Moana (10 fidan)
246. Blgrçoban (10 fidan)
247. guntoldu (4 fidan)
248. massacrer
249. kubilay61
250. optikzom
251. deadlight54 (2 fidan)
252. Turbo_
253. a3l4i
254. The Time Lord
255. Luke Cage
256. Krone (5 fidan)
257. AirSupport
258. Marrusia (3 fidan)
259. tunc@y (5 fidan)
260. Mojotr (1-5 fidan)
[b]261. TulparHAN (80 fidan)[/b]
262. RANCH SOS (5 fidan)
263. volnes (3 fidan)
264. bulcelik (10 fidan)
265. laedri1907
266. fatihrisvan11
267. muammer816
268. Muhabbet84 (2 fidan)
269. axiengavus (2 fidan)
270. yamyamix (5 fidan)
271. dijkstra
272. WhiteWalker007 (2 fidan)
273. lido (2 fidan)
274. BasicWarrior (2 fidan)
275. WISDOM (10 fidan)
276. hayalet16
277. MRYGZ (5 fidan)
278. Redshift
279. Redshift (10 fidan)
280. sese61 (3 fidan)
281. erdifb10
282. RaiTaR0
283. Marc Marquez (2 fidan)
284. gozcelik (3 fidan)
285. selamzade (10 fidan)
286. desert@eagle (5 fidan)
287. deadlords (10 fidan)
288. cermin007 (5 fidan)
289. Sterilmikrop
290. elmatadori (5 fidan)
[b]291. No Smoking (50 fidan)[/b]
292. KızımEylül
293. BahceHortumu
294. watcherb (5 fidan)
295. fatihbulut95
296. fatihbulut95 (2 fidan)
297. Elessar Eredhian (5 fidan)
298. tiempold (3 fidan)
299. emrex1925
300. WinteR
301. DoğuhanKurada (2 fidan)
302. Sánchez (2 fidan)
303. Papaoutai (5 fidan)
304. raceangel (10 fidan)
305. pelstina (10 fidan)
306. TIME
307. Kiivii (2 fidan)
308. esnekadim (11 fidan)
309. AVARE. (10 fidan)
310. Mirable (20 fidan)
311. takistaskop
312. fofer (3 fidan)
313. son_samuray (4 fidan)
314. Emrah_d (3 fidan)
315. onatba (25 fidan)
316. Bayaltog (10 fidan)
317. Dr. Donanım
318. GüvenlikMurat (3 fidan)
319. Bacala (5 fidan)
320. ahmetay74
321. rukA_m
322. SHADOW (3 fidan)
323. daredevil60 (26 fidan)
324. xxrem4 (5 fidan)
325. pelstina (10 fidan)
326. cezaalp (5 fidan)
327. ecay (5 fidan)
328. jackal___61 (2 fidan)
329. ra1dz (10 fidan)
330. theblackside
331. g-sync
332. Diehard5534 (5 fidan)
333. NoahReign
334. Horny Saint
335. kemalrn (2 fidan)
336. HoLyZz! (5 fidan)
337. by_MuKa (5 fidan)
338. ameofonte (10 fidan)
339. CyClopSx (5 fidan)
340. samet3534 (2 fidan)
341. babadol (5 fidan)
342. wswswq (3 fidan)
343. THEmorvel56
344. aschil
345. Xtremee (2 fidan)
346. J.McNulty
347. xrayspecialist93
348. AugKunzee (5 fidan)
349. Proprietor
350. Zero Degrees (5 fidan)
351. Mike Tyson
352. oozgur16 (10 fidan)
353. II. Ceki
354. AhmetYOL (5 fidan)
355. Portraitclub
356. Varmoiztur (10 fidan)
357. M4M00D (3 fidan)
358. BahtsızSüvari (5 fidan)
359. panter20
360. ÖfKeLiKaLaBaLıK (5 fidan)
361. Havya Makinesi
362. Celonfix (10 fidan)
363. Hunistbey (5 fidan)
364. Luc4sHood (3 fidan)
365. byhtk
366. JMaharaja
367. fiiliyol
368. darthskywalker (5 fidan)
369. Fatih (5 fidan)
370. sepkov
371. poison06 (10 fidan)
372. ahmet1001
373. gokhan_24
374. crossfire66
375. RoBiN* (5 fidan)
376. numenorian (2 fidan)
377. 19karabulut07 (5 fidan)
378. general4242
379. tomthejeer (10 fidan)
380. hsyncb15
381. omaTR (5 fidan)
382. minkowski33
383. Timsah-16 (3 fidan)
384. gıreykınayt
385. THESİMPSON (5 fidan)
386. newweapon32 (1-5 fidan)
387. GangstaBop (5 fidan)
388. ReaL_foX (3 fidan)
389. Ferucci
390. G.USTA (3 fidan)
391. izmirli1713 (5 fidan)
392. ahmettsezis (2 fidan)
393. ardaalisahin (5 fidan)
394. AppleFB (5 fidan)
395. hagiosmann
396. kayisikent (5 fidan)
397. Qklavye (2 fidan)
398. AwerlawK (2 fidan)
399. Rothture (2 fidan)
400. mstfygc
401. ByEgcn (3 fidan)
402. redwhiteee (3 fidan)
403. programmer_onur
404. byturkuaz (2 fidan)
405. Matheson
406. minan44
407. pilosopo
408. Orange20 (1-2 fidan)
409. zedat_1903 (10 fidan)
410. 4ra90n (10 fidan)
411. yankiiiii (10 fidan)
[b]412. Irina Spalko (100 fidan)[/b]
[b]413. edacsac (100 fidan)[/b]
414. kslburak (1-2 fidan)
415. yuzi_35
416. fatalclaude (5 fidan)
417. snatch1903 (2 fidan)
418. arda_xl (2 fidan)
419. Mar00N (5 fidan)
420. Promayz00 (10 fidan)
421. ıspır (3 fidan)
422. Çare Sneijder
423. rockandemir84
424. Patria o Muerte (2 fidan)
425. su55 (3 fidan)
426. Yaniyorsnfuatabi (10 fidan)
427. ChiefOfficer (5 fidan)
428. zifco (6 fidan)
429. Seminole (5 fidan)
430. m.e.l.i.h.. (2 fidan)
431. kankam6776 (10 fidan)
432. N3F3S (2 fidan)
433. kaand12@ (3 fidan)
434. K.Oze (10 fidan)
435. eddy
436. -ForeverY- (2-3 fidan)
437. Serlilo (3 fidan)
438. oguzhan1992 (2 fidan)
439. mefsa (5 fidan)
440. haXan2849 (3 fidan)
441. Şuan noluyo (5 fidan)
442. r_samur (5 fidan)
443. ezimuse (2 fidan)
444. bilal124
445. magicbass (3 fidan)
446. szryldrm (3 fidan)
447. burakgibiyim (2 fidan)
448. kepler05 (3 fidan)
449. Ceann Capal (3 fidan)
450. cyfluthrin (4 fidan)
451. X.s.@.r.i.o (4 fidan)
452. Espa (2 fidan)
453. Sütyen_Teli (2 fidan)
454. WEST_BOY
455. artemes
456. EliNTeR
457. integral77
458. RC-1138 (10 fidan)
459. Sonsuzartıbir (5 fidan)
460. Mirror of Deception (4 fidan)
461. vuhuuu
462. Texassm0ke
463. PRODJ
464. metallium (5 fidan)
465. alperenxx
466. kapıci corç (2 fidan)
467. Phantom II (2 fidan)
468. iCrush ( 10 fidan)
469. Bataryasız (5 fidan)
470. Dr.Danger (2 fidan)
471. akethecake (20 fidan)
472. baykus_reyis
473. Forever DH (10 fidan)
475. teomanda (2 fidan)
476. trmeto
477. BekirARSLAN (2 fidan)
478. MoYk (10 fidan)
479. Santiago Bernabéu
480. huseyinadukeeee (2 fidan)
481. _ÇALIŞKAN_
482. Lagari Hasan Çelebi (2 fidan)
483. zero fear (3 fidan)
484. muslumgurses
485. DownClock01 (5 fidan)
486. çikkarito09
487. YorgunSavascı1998
488. farukayaz (3 fidan)
489. kınovkınaytkınayf (2 fidan)
490. GGR06 (3 fidan)
491. mekos
492. OmerOnur06
493. Askaparta (4 fidan)
494. Omega.108 (10 fidan)
495. Dexter Morgan
496. 16F84A (5 fidan)
497. Barış.
498. XanthiN



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >


Bu mesajda bahsedilenler: @WinteR , @GOD_A_MAN
Ben katılırım

Akşama kadar malak gibi yatıyom insanlık adına bi faydam olur en azından

Ama bu işe DH yonetiminin el atması işleri daha hızlı yapar.

DH yönetimi GÖREVE !
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-7D9CEE974 - 5 yıl +230
10 fidan benden.

DH yönetiminin böyle güzel bir projeye destek vereceğine inanmıyorum.
Yoruma Git
alpalp84 - 5 yıl +63
Onun yerine çirkin insanlara ameliyat parası toplasanıza.
Yoruma Git
equallyworthless - 5 yıl +34
İ
5 yıl
Teğmen

fikir senden çıktığına göre rootuser 2000 fidan al hem teşvik olur hem amme hizmeti



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay

Tabela=YAW HE HE CSB+BLOK



Bence cok iyi fikir forumda bir ise yaramis olur

Dunyada bitkilerden daha degerli hicbir sey yoktur arkadaşlar bunu sakın unutmayin bütün pisligi onlar temizler



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Yarbay

Cok mantikli. İmara acilan alanlar icin ormanlae hep tahrip ediliyor. Gidenlerin geri gelmesi cok zaman aliyor. Dh olarak bu tarz konularda sag duyulu olmali ve guzel bir kampanya yapmaliyiz bence. Eksiden daha hizli orgutlenebiliriz bence. Koskoca dhyiz olm biz dh.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Er

Onun yerine çirkin insanlara ameliyat parası toplasanıza.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Onun yerine çirkin insanlara ameliyat parası toplasanıza.
Sizin şu "bulgur kazanı gibi kafam var", "cok tipsizim keske ölsem", "kizlar bana bakmiyor", "çirkin kizlarin bile sevgilisi var" ve benzeri konularinizdan gina geldi zaten. Bu konuyu bari rahat bırakın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Onbaşı

Ben katılırım

Akşama kadar malak gibi yatıyom insanlık adına bi faydam olur en azından

Ama bu işe DH yonetiminin el atması işleri daha hızlı yapar.

DH yönetimi GÖREVE !



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
5 yıl
Teğmen

sadece para yatırıp tamam demek değil de bizzat etkinliğe gidilmeli, ağaç dikilmeli diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Çavuş

Tabela
Dh yıkıklar mezarlıgı
Eheheh

İyi fikir katilirim ama nerde olucak.nereye basvurulacak



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
5 yıl
Yarbay

Tabelaya dikkat zebani çıkabilir yazacaksiniz baska olmaz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

öyle olacak hocam zaten. ağaç dikimine aynı anda en fazla 40 kişi gidebiliyormuş. tabi ağaçlar dikildikten sonra isteyen herkes dikim yerine bakmaya falan gidebilecek. fidanlar ekimden sonra ekilecek. 2019 için dikim yeri şile ve çatalca belirlenmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @umgaca
U
5 yıl
Teğmen

Eğer ankara ve civar iller olursa bizzat gelmek isterim bende. Diğer illerde olması durumunda yine destek olurum. Umarım güzel bi etkinlik çıkar buradan.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RootUser
M
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

hocam kampanyayı istanbul orman müdürlüğü yapıyor. ekim yeri de çatalca ve şile olarak belirlenmiş. umarım güzel bir etkinlik olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @umgaca
W
5 yıl
Yarbay

Faydalı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
5 yıl
Er

Katılırım ama para güvenli bir şekilde tek hesapta nasıl toplanacak detaylandırılırsa iyi olur yeterli katılımın sağlanması için öne çıkarmak lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Moderatör

Çok güzel bir etkinlik olur düşüncesindeyim. Para da direkt orman müdürlüğüne gönderilecekse ben varım :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı

Detaylar belli olursa katılırım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

R
5 yıl
Yarbay

Tabelaya ince işçilikle tek tek nickleri işleteceksek sorun yok

Rastgele bir şekilde konuya tekrar denk geldim. Bağışta bulunduğumu bile unutmuşum:) Tekrardan teşekkür ederim hem etkinlik hem de bağışçılara.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 28 Eylül 2021; 14:22:5 >

M
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: phases

Katılırım ama para güvenli bir şekilde tek hesapta nasıl toplanacak detaylandırılırsa iyi olur yeterli katılımın sağlanması için öne çıkarmak lazım
Forum bölüm yöneticileri değil de direk donanım haberden birisi toplayabilir. Benim aklıma Erdi Özüağ geliyor. İnceleme videolarından tanıdığım kadarıyla samimi güvenilir birisi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fx57
M
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam hesaba parça parça gönderilirse fidan bağışı oluyormuş. Hatıra ormanı için bir hesapta toplanıp orman müdürlüğünün hesabına tek seferde gönderilecekmiş. Bence donanım haber'den (forumdan değil ) birisinin hesabına göndermeliyiz. Erdi Bey kabul ederse bu iş için uygun bence.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Jeolog.