Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1547
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Dolar 13.40 kimsede tepki yok? (2. sayfa)
A
2 yıl
Yüzbaşı

Dolar, seçimin adı anılmaya başlayıp propogandalar başlayınca ciddi şekilde gerileyecek ve halk şunu görecek. Dayanağım da B. Albayrak'ın istifası sonrası boş koltuğun doları 1 TL düşürmesi.

Bu benim şahsi düşüncem. Yatırım tavsiyesi değildir.

Halk şunu görecek.

''Seçim dendi ve dolar düşüyor. Mevcut hükümeti seçersem yine yükselecek. Acaba muhalefeti mi seçsem. Bak seçim sürecinde bile düşüyor.''

2023 seçiminin tek gündemi olacak o da ekonomi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 2 Aralık 2021; 8:31:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
2 yıl
Binbaşı

Herkes seçimi bekliyor. Ayrıca 1-2 tl düşmesi ile ya da %25 faiz verilip dolar düştüye getirilmesi de tutmaz artık.. Çok daha yeni yaş grupları eklendi seçmen olarak ki herkes farkında.




Bu mesajda bahsedilenler: @atade28
A
2 yıl
Yüzbaşı

Avrupada grev dönemleri vardır bilenler bilir, günlerce sürer ve bu yüzden insanların işleri aksar. Sonucunda ise o kişiler hakkını alır ve o maaşını istediği seviyeden düşükte tutmaz. Zamlara da aynı şekilde protestolarla tepki veriyorlar ve hem işverenler, hem firmalar, hem de devlet istediği gibi at koşturamıyor çünkü onları oraya getirenler o işverenin çalışanları, o firmanın müşterileri, o devletin vatandaşlarıdır. Asıl onlar bu insanlara muhtaç, insanlar onlara değil.

Neyse velhasıl kelam, bizde daha geçen benzine 1 tl zam haberi geldi ve insanlar daha da zam gelmeden alalım diye sıraya girdi. Alan memnun. Fıkra bu kadar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V
2 yıl
Yarbay

Millet oturup maaşının azalmasını izliyor öyle, erken seçim olmadıkça veya malum kişi istifa etmedikçe birşey değişmez.
İşin komik yanı normalde çalıştıkça gelirimizin artması, zam almamız lazım bizim ise gelirimiz sürekli düşüyor. Dolara çevirince
1 sene önceki maaşımın neredeyse yarısını alıyorum şu an. Herşeyin fiyatı dolar bazında olduğunu düşününce, maaşını da dolara çevirerek düşününce
durumun vehametini daha iyi anlıyorsun.



V
2 yıl
Yarbay

Halkın tepki göstermesi lazım ama zaten az eğitimli olan halkı birde sosyal medya ve dandik tv dizileriyle uyutuyorlar..



E
2 yıl
Yarbay

Avrupa'da raflar boş yeğenim mazot alamıyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.