Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
831
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Dolandırıcı veya Ruh Hastası Üye Uyarısı
J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumda laptop araştırması yapıyorum ve gaming laptop tavsiye gibi konularda aktif araştırma ve paylaşıma katıldım. 1 ay önce "Liberti2" isimli kullanıcı elinde satabilecegi iki adet kullanılmamış msi olduğunu söyledi. Fiyat da güzeldi, mesajda telefon numarasını verince aradım kendisini. 10 bine anlaştık, Eskişehire nasıl gönderirsiniz derken burada tanıdığınız var mı ona gönderin ondan alayım dedim. Tamam görüşüp arkadaşımla haber vereyim dedi, sonra ne aradı ne sordu. Ben de çok güven vermediği için üstüne gitmedim.

Aradan 1 ay geçmiş mesaj atıyor. Düşünmüyorum sağolun diyorum, saçma sapan triplere giriyor. Çoluk çocuk vs dedi en son, cevap vermedim engelledim. Aradan 3 gün geçmiş, sindirememis hala hakaret ediyor arkadaş. Bu arkadaştan başka mesaj alan arkadaşlar dikkatli olsun, iki kere düşünsün. Ya ruh hastası ya da dolandırıcıdır kendisi.

Son mesaj üstüne WhatsApptan yazdım hocam derdin ne, buradan yaz diye. Engelledi. Forumdan klavye delikanlılığı mi yapıyor ne yapıyor bilmiyorum. Ama forumu bozan saçma sapan insanlara bulaşan bu adam hakkında forumdaki arkadaşları uyarmak istedim. Kendisi bir de öğretmen olduğunu söylüyor. Senin gibi öğretmenin ben....

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Yüzbaşı

Komedi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @juxtance
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.