Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
1297
Tıklama
20
Öne Çıkarma
çözüldü silinebilir
T
geçen hafta (3625 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

silinebilir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 14 Ocak 2026; 21:34:52 >

bu arkadaş biraz spor olsun diye dolandırılıyor gibi geliyor bana. demiyim demiyim diyorum da daha iki hafta önce olmamıştır bir konusuna yazmıştım. bir insan 1 yıl içinde aynı yöntemle...
Yoruma Git
Yorumun Devamı end0plazmikretikulum - 5 gün +9
O
geçen hafta (3967 mesaj)
Yüzbaşı

Geçmiş olsun fazla ucuz.



K
geçen hafta (3791 mesaj)
Yüzbaşı

geçmiş olsun



Ç
7 gün (30325 mesaj)
Yarbay

Sarı sitede entersan, dilimiz yandı, şikayet var üzerinde mevcut sayfada şikayetler yığılı. Siteye söyledim böyle bir durum var, param güvende filan yorumları filan hep olumlu, ama başka türlü alışveriş yapan yorum yapıp puanlıyamıyor saçmalığa bak. Şikayetten sonra lavuk aradı güya çözeceğiz filan hikaye. Binlerce ilanı yavaş yavaş sildi, sarı site hop yangından mal mı kaçırıyorsun hayırdır diyemedi adam öylece hesabı boşaltıp gitti.



M
7 gün (1643 mesaj)
Çavuş

Vay be ne ilginç, yıllar önce 2005 yılında işe girdiğim İBB'nin iştiraki Metro İstanbul A.Ş eski genel müdürünün ismi de Ömer YILDIZ'dı ama bu dolandırıcı o olduğunu sanmıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
7 gün (13652 mesaj)
Yarbay

Geçmiş olsun. Bir ürünün piyasa fiyatı bellidir, ucuz mal satanlara pek güvenmeyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 gün (49 mesaj)
Çavuş

Kendi hatanız, tüm işlemi param güvende ile yaparsanız hiçbir sıkıntı olmuyor, fakat öteki türlü, havale, ibana para gönderme vs sahibinden müşteri hizmetleri özetle "Bizi alakadar etmez" diyor.



A
6 gün (228 mesaj)
Teğmen

Geçmiş olsun.
Unutulmamalıdır ki bizimde başımıza gelebilir.
Umarım atlatabilirsin.



Y
6 gün (21183 mesaj)
Yarbay

Konuyu öne çıkardım.
Geçmiş olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 gün (2082 mesaj)
Yüzbaşı

bu arkadaş biraz spor olsun diye dolandırılıyor gibi geliyor bana. demiyim demiyim diyorum da daha iki hafta önce olmamıştır bir konusuna yazmıştım. bir insan 1 yıl içinde aynı yöntemle bu sefer dördüncü kere nasıl dolandırılabiliyor ona şaşırıyorum. bir piyasada ürünün fiyatı dediğiniz gibi az çok bellidir. belli başlı bir tanışıklık olmadığı sürece kimse ekstra kıyak geçerek ürününü fazla ucuza vermez.

herhangi bir modern bir anakartı ki lga1700 bir kart ilandaki, arızalı olup parça niyetine olmadığı sürece 550 liraya alabileceğine inandıran ne oldu mesela konuyu açan arkadaşı? bile bile bunları alıp sonra dolandırıldım demek ne kadar mantıklı? bu aynı köpekbalığı olduğu bilinen denize uyarı tabelalarına rağmen girip yüzüp ısırılınca "vay beni köpekbalıkları ısırdı" demek gibi bir şey. 550 liraya 10 yıllık anakart bile satılmıyorken konu sahibinin de ürünleri alırken hiç iyi niyetli biri olduğunu düşünmüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @-PoseidoN-
N
5 gün (21128 mesaj)
Yarbay

O zamanlar İstanbul Ulaşım idi adı. Vay be.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Muamma 77
R
5 gün (6649 mesaj)
Yarbay

Geçenler de iki köfte iki ayrana 630 lira verdim
O fiyat dan bırak anakartı yemek satmıyorlar



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
5 gün (8858 mesaj)
Yarbay

her konuştuğu adama kanka diyene de hastayım. ne zaman kankan oldum senin lavuk derler böylesine.



S
5 gün (19345 mesaj)
Yarbay

Vaktim bol oş islerle ugrasiyorhm zaten...!!!

Şu cümleyi Kur'an'a..

Beter ol...derim..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 gün (19345 mesaj)
Yarbay

DH li olmama rağmen tüm yazismayi okudum.umarimdshacok dolandirilirsin..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 gün (3705 mesaj)
Binbaşı

dolandırıcılık yöntemi ucuza satmak tabi ama önemli olan söz ve yazışmalar dolandırıcı söylemiş dolandırıcının hiç mi suçu yok artık suçlular normal karşılanıyor ona üzülüyorum



S
5 gün (19345 mesaj)
Yarbay

İlanın tuum gorselini neden paylasmiyorsun.o fiyata anakart mi olur..vitrin için bozuk anakarti o fiyata vermezler..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 10 Ocak 2026; 17:11:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 gün (2082 mesaj)
Yüzbaşı

dolandırıcı zaten suçlu bunda herkes hemfikirdir. olay burada konuyu açan kişinin pek de iyi niyetli birisi olmadığı izlenimini vermesi. hesabına girerseniz açılmış son 4 konu benzer şekilde numara paylaşmış, geçen yazdığım konusunda da bu tarz konu açıp sonra çözüldü silinebilir yapmış. lga1700 anakart muhtemelen kutusundan anladığım kadarıyla asus prime h610m-k modeli en düşük fiyatlı olanı diyorum, piyasada sıfırı 3500 lira. hadi ikinci eli 2000 eder nereden baksan. b660 b760 olduğu senaryoda daha da fazla fiyat. sence herhangi iyi niyetli biri bu anakartı gerçekten 550 liraya alabileceğini düşünür mü sence? anakartların ekran kartlarının boş kutularına neredeyse bu fiyatları yazıyorlar artık. sürekli aynı tongaya düşüyorsa ne demeli? yazışmalarda 1500 lira muhabbeti geçiyor, ilanda 550 yazıp iletişime geçince aslında 1500 diyen biri bile kendini açık eder, bir kişi bunu göre göre para atmaya çekinmez mi?

ilan açılıyor, piyasası atıyorum 10 bin lira olan ürünün 2 bin liralık ilanını satın alıp sonra dolandırıldım diyorlar. bu mayın tarlasına girdim de mayına bastım diye şikayetçi olmak gibi bir şey.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 10 Ocak 2026; 18:34:13 >

T
5 gün (3625 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

şimdi anakartı 550tl ye almadım 2200tlye anlaştım satıcının profilinde olumlu yorumda vardı o yüzden güvenip 1500tlyi gönderdim burda bu konuları açmamın sebebi başkalarının bu olaylara maruz kalmaması için bilgilendirme niteliğindedir. bir önceki açtığımda konuda çocuğun hesaplarını kapattırdığım ve burda ifşa ettiğim için paramı iade etmek durumunda kaldı o yüzden konuyu sildim. bu devirde ancak bu şekilde dolandırıcılık azaltılabilir başka bir önerisi olan varsa yazabilir.