Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
6007
Cevap
204544
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (4. sayfa)
Q
3 yıl
Yarbay

Haftalık yayınlanıyordu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Oğuzhaan
I
2 yıl
Binbaşı

Şu an Yaz rolündeki oyuncu "Doctor değişse bile companionların kalması gerektiğini, her seferinde bütün ekibi değiştirmenin gereksiz olduğunu" söylemiş. Yav istemiyoruz ablacım toplanın gidin anasını bellediniz dizinin zaten...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
2 yıl
Binbaşı

Son çıkan haberleri gördünüz mü?

David Tennant'ın 14. Doctor olarak dönmesi konuşuluyormuş. 60ıncı yıl özel bölümü dahil toplam 3 bölümde 14. Doctor olarak David'i oynatıp sonra 15. Doctor'u getirmek istiyorlarmış. Haberler şimdilik tamamen dedikodu olarak geçiyor ama bu bilgiyi veren kaynağın Master'ın Sacha Dhawan olacağı bilgisini veren kaynak olduğu da yazıyor.



Q
2 yıl
Yarbay

Arada yeni bölümü geldiğinde sitelerde filan karşıma çıkıyor izlesem mi acep diyorum elim tıklamaya giderken boşver sezon bitince RTD gelince nefesini tutup bir çırpıda izlerim diyorum. Anime izliyorum bunun yerine valla kafam rahat sinir stres olmuyorum en azından.

Unutmadan ulan chibnall seni işe alanın, yetki verenin dübüründe şemsiye açsınlar!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Yüzbaşı

@AragornNerede @Oğuzhaan rica ederim.
Aynen öyle Oğuzhan hocam, zaten bu "filler bölüm" dediğimiz bölümler Ch*bnall döneminde gerçekten iyi değil. Şimdi o özetim güzel geliyordur okuması ama ben ne çileler çektim o bölümleri izlerken. İşin doğrusu, bu Timeless Child meselesi ilk başta beni üzmüştü ama günün sonunda görüyoruz ki iyi etmiş Ch*bnall (hataları olsa da).
Dizinin prime dönemi kesinlikle ilk 4 sezonuydu. O dönem senaristinden oyuncusuna, Murray Gold'undan set oyuncusuna hepsi gerçekten keyif alıp veriyordu. Öyle bir kimyayı bir daha bulmak zor.
Size oyunculuk ve senaryo meselesinde katılamıyorum. Dizi düşük bütçelerden, kalitesiz montajlardan, CGI'lardan buraya geldi. Daha geçen sezonki Master'ın küçültme aletini hatırlayın, bildiğin oyuncak üretmişler ama Master efendi oyunculuğuyla yaptığının ne kadar canice olduğunu gösterdi. Hülasası, Doctor Who bilim-kurgu hatta daha doğrusu fantastik-kurgu dizisi. Dizimizin senaristlerin yaratıcı ve mantıklı hayal gücüne ihtiyacı var ve olmalı da. Yoksa bir nevi eskiden çok alay ettiğim(iz) Marvel, DC gibi olur. Oyunculuklar bu yüzden önemli. Yoksa CGI son seneler güzel, yaratık tipleri güzel, mekanlar güzel. Tabii şu köpek uzaylılar hariç. Neyse ki soykırıma uğradılar :d
İlk 4 sezon prime dönem ama benim için en güzelleri ve kalitelileri 3 ve 4 idi. 9. sezon da iyiydi. Bu sezonlarda aşk mevzusu yoktu, varsa da çok baskın değildi. 2de baskındı, ona eyvallah ama orada gerçekten efsanevi bir aşk meselesi döndü. Doctor-Yaz için böyle bir şey beklemiyorum. Bu aşk konusu kolay ekmek parası, ucuza kaçmak da denebilir. Çilek niyetinde arada böyle bölümler olabilir ama dizinin önemli bir meselesi olmamalı. Velev ki, oldu o zaman taş gibi olacak arkadeşşş. Ch*bnall son sezonunda bu Liverpoollu abinin tek kolu olmayan engelli sevgilisi iyi olabilirdi ama ilişkiyi bitirdi xd

İyi günler/geceler (ve sair zaman kavramları) dilerim okuyana.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AragornNerede , @Oğuzhaan
O
2 yıl
Binbaşı

Son söylediklerim oyunculukla ilgili vs ironiydi aslında. Ben açıkçası math smith li sezonları da seviyorum hatta capaldi dedemlilere bile capaldi hatrına katlandım, çok kötüydü senaryo vs burada da yazmıştık o zamanlar.
Keşke efektler gelişmeyip dizi kendini korusaydı.
Tekrar eline sağlık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MuhterisTürk
A
2 yıl
Çavuş

bende ufak 1 ekleme yapayım madem

dizinin ilk sezonlarına iyi diyorum görsellik iyi olmamasına rağmen ama o yıllarda zaten iyi görsel efeklere her an erişemıyorduk zaten. Şimdi saniyeler icinde binlerce dizi ve film ulaşabılıyoruz.

Diziye bence artık yaratıcı senaryo bulamıyorlar ve yeni izleyici kitlesi toplarlayamıyorlar. B yuzden bence geçmişi değiştirmiş olabilirler

bugun youtube dan "superman filminden bilmediğiniz 5 deta"y izleyen cocuk-genç kişiye görsel efek satamayacaklarının farkındalar.

Ben capaldinin son sezonlarına doğru zaten sezonlarda kötü! bölüm izlediğim için yaşadığım soğumadan ötürü bıraktım. biliyorum benım gibi onbinler var.

FAKAT genede her bolumunu 2-3 defa izlediğim doktor who yu merak ediyor insan. Seneler sonra bile aklıma geldi foruma sordum. Buda boyle 1 sevda işte :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AragornNerede -- 6 Nisan 2022; 11:43:40 >


Bu mesajda bahsedilenler: @MuhterisTürk
A
2 yıl
Yarbay

Capaldi 'den sonra izlemeyi bırakmıştım iyi yapmışım. SJW WHO olsun dizinin adı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Yarbay

Kimler için seçildiği ortada. Zenci şorolo doktor ile mutluluklar.

https://twitter.com/bbcdoctorwho/status/1523322348149092353





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 9 Mayıs 2022; 19:34:0 >

W
geçen yıl
Yüzbaşı

tepkiler gelince tennat a sığınmışlar ama yemezler


https://twitter.com/popgek/status/1584301097820164097



M
geçen yıl
Yüzbaşı

Yeni doktor ve RTD ile diziye bir soluk gelir umarım. İlk yabancı dizim olduğu için yeri ayrıdır bende, ilk göz ağrım :)



L
5 ay
Yüzbaşı

Doctor Who'yu 2014 yılında keşfetmiştim.Kısa sürede de 2000 sonrasında çekilmiş Doctor Who sezonlarını izleyip bitirmiştim.Ancak Capaldi'nin 12.doctor olmasından sonra diziye karşı bir soğukluk hissetmeye başlasamda yeni doctor'un 'kadın' olmasından sonra diziyi izlemeyi tamamen bırakmıştım.Şimdi 10.doctorun kısa süreliğine geri döndüğünü görünce tekrar eski sezonları izlemek istedim ve şuan 2000 sonrası çekilen sezonlardan üçüncüsündeyim.

Açıkçası SJW akımının diziye bulaşmasıyla beraber normalde göze batmayan birçok detay insanın gözüne ister istemez batıyor.Mesela 2000 sonrası çekilen sezonlarında bildiğiniz üzere Rose'un Mickey adında 'siyahi' bir erkek arkadaşı vardı.Daha sonra 3.sezonda doctorun yeni yol arkadaşıda siyahi bir kadın olmuştu.Şu SJW saçmalığı diziye bulaşmadan öncede zaten farklı renkten karakterlere dizide yer vermeye başlamışlar ve bunlar gözümüze sokulan mesajlar olmadığı için çok doğal gözüküyorlardı ama şimdi yapılan tüm karakter değişiklikleri ve senaryolar doğrudan SJW propagandası olduğu için insana artık itici geliyor.Bunu ilk Netflix'te yayınlanan 'Star Trek:Discovery'i dizisinde yaşadım.O diziyi tamamen ön yargısız birşekilde hatta dizinin geçtiği evrene dair 'sıfır' bilgiyle izlemeye başlamıştım ancak 3.sezonla beraber diziyi izlemeyi bıraktım ve bir daha 'Star Trek' adını duymaya bile tahammülüm kalmadı.Dizi tamamen SJW propagandasından başka birşey değildi.

Bu yüzden Doctor Who seriside SJW saçmalığına kurban edildi diye düşünüyorum.Bu dizinin külliyatı yazılmaya devam ediliyor olabilir ancak diziyi tamamen değiştirecek şekilde yapılan düzenlemeler diziyi bambaşka bir 'seri' haline getirmiş.Yani bildiğimiz ve sevdiğimiz doktor who evreni 2000 sonrasını izleyenler için 2005-2017 arasında yayınlanmış ve sona ermiştir.2017'den sonra yani Capaldi'nin diziye veda edip (hatta onunda yol arkadaşı olan Clara Oswald'ın diziden ayrılmasınıda esas alabiliriz) yerine 13.doctor olan Judie'nin gelmesiyle beraber dizi tamamen değişmiştir.Hatta daha doğru ifadeyle 'Doctor Who' dizisi sona ermiş ve 'adı belli olmayan' yeni bir bilim kurgu temalı ve bolca SJW sosuna bulandırılmış saçma sapan bir dizi yayınlanmaya başlamıştır.

Yukarda kısaca değindiğim gibi bu dizide zaten 2000 sonrası yapılan sezonlarında farklı renkten karakterler görmeye başlamıştık.Rose'un erkek arkadaşı Mickey ve ondan sonra 10.doctor'un yol arkadaşı olan Freema siyahi karakterlerdi.Hatta Clara Oswald'ın erkek arkadaşıda siyahi bir karakterdi.Ancak bunlar insanların gözüne propaganda amacıyla sokulmadığı için çok doğal ve normal geliyorlardı.Şimdi ise siyahi karakterleri çoğaltmaları hatta doctor'u dahi 'siyahi' yapmalarının tek nedeninin SJW propagandası olduğunu biliyoruz.Durum bu oluncada dizi insana itici geliyor.Keza senaryolarda tamamen SJW propagandası olmuş.

Hatta senaryoların kötü olmasının nedenide bu SJW propagandasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Yazarların bilim kurgu temalı senaryolar yazmak yerine 'daha nasıl sjw propagandası yapabiliriz?' şeklinde düşündükleri için bilim kurgu temalı senaryo yazamadıklarını düşünüyorum.Bu da senaryoyu tamamen keyifsiz hale getiriyor ki gördüğüm kadarıyla Dünya çapında dizinin izlenmesinin düşmesinin altında yatan en önemli nedenlerden biri bu.Zira senaryolar eskisi gibi eğlenceli ve bilim kurgu temalı olmaktan çok tamamen SJW propagandasına dönüşmüş.İnsanlarda doğal olarak propaganda izlemek istemiyor.

Zaten Doctor who izleyicisi 2018 öncesi Doctor who'yu izleyen ve seven izleyici kitlesiydi.Şimdi bu izleyiciye inat ve bu izleyiciye hitap etmeyen karakter seçimleri ve senaryolarla mevcut izleyiciyi dahi dizide tutmayı becerememişler.Durum bu olunca tekrar eski kitleyi diziye çekebilmek için 10.doktoru yani David Tennat'yı kısa süreliğine geri getirmişler.Akıllarında David Tennat ile eski izleyiciyi tekrar diziye çekip kaldıkları yerden SJW propagandası yapmak var.

Ama bence bu bile diziyi kurtarmaya yetmeyecektir.Bu dizi söylediğim gibi 2017'de Capaldi'nin diziye veda etmesiyle resmen sona ermiştir.Şuan yayınlanan 'Doctor who' değil sadece onu derisini üstüne giymeye çalışan ve onun ismini kullanan yepyeni bambaşka bir dizidir.Hatta Doctor Who evreninde sıkça değinilen 'şekil değiştiren' yaratıklarla benzer bir 'yeni' diziyle başbaşayız diyebilirim.Keşke Doctor Who adını bıraksalarda millet doctor who izlemediğinin farkına varsa...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 29 Kasım 2023; 21:57:25 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 ay
Binbaşı

İşte yazarlık burada devreye giriyor. Yoksa Jack Harkness gibi bir karakteri de tanıdık ama hiç zorlama gelmedi ve tam tersine en sevilen karakterlerden oldu. Capaldi döneminde de Moffat sağolsun eskiden olduğu gibi değil de tamamen Clara'yı ön plana atmaya çalışarak doktoru çok geri plana attı. Hatta Clara'nın olmadı bir bölüm vardı ve Capaldi'nin müthiş performansını görmüştük orada.

Şimdi Davies geri döndü ve onun yazarlığına güveniyorum. Özel bölümleri kesin izleyeceğim ve yeni doktora da ilk bir kaç bölüm bakacağım. Nasıl ilerlediğine göre devam edebilirim.

Hocam bir de fırsatınız olursa Jodie döneminden bilmemiz gerekebilecek evrenin dinamiği için önemli bilgileri yazabilir misiniz? En azından Davies onlara bağlı devam ederse ve zaten bilinen bilgiler diye değinmez ise ne oluyor demeyelim. Özelden ya da buradan yazabilirseniz çok makbule geçer.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MuhterisTürk
G
5 ay
Binbaşı

9.Doktor (christopher eccleston ) ahını aldınız. Kimse kusura bakmasında kimse bu adamın yanında doktor rolüne yakışmadı , ilk sezondan 5.sezona kadar senaryo iyiydi de öyle ilerledi bu dizi.

Daha izlenmez SJW çöplüğüne 10.doktordan itibaren yavaşça batmaya başlamıştı zaten. Umursamadım bile yeni sezon geldiğini görünce..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı

Diğer doktorların aksine Matt Smith'e daha çabuk alıştım.Herkes gibi bende Tennant gidince üzüldüm,gerçi ilk doktor gidince de üzülmüştüm ama her yeni gelen doktor eskisini aratmadı.
Tennant biraz daha insana benziyordu,sanki bizden biri gibiydi.
Matt Smith ise biraz daha uçuk kaçık,bana tam doktor hissi veriyor.
5x13'teki oyunculuğu süperdi,907 yaşında bir adamın hissettiklerini yaşattı bana.

Yaklaşık 10 gün oldu diziye başlayalı,10 günde 5 sezonu silip süpürdüm.Yarın kısmetse 6.sezona başlayacağım.
Sezon sıralaması yapacak olursam 5-2-1-4-3.

Aklıma gelen repliklerden yazayım biraz.

4x5'te Tennant'ın gaz maskesi taktıktan sonra "Are you my mummy?" deyişi.

,

Cyberman: Biz 5 milyon kişiyiz ya siz?
Dalek Sec: Dört
Cyberman: Bizi 4 dalek ile mi yok edeceksiniz?
Dalek Sec: Aslında 1 dalek ile yok edecektik.

,

Dalek Sec: Bizden tek konuda üstünsünüz
Cyberman: Nedir o?
Dalek Sec: Ölme konusunda.

,

5.sezon finalinde

Rory: Doktor'u nasıl unuttuk? Ben plastiktim ve o bekarlığa veda partimde striptizciydi,neyse..uzun hikaye

Bu arada Amy! Sen insan mısın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 25 Mayıs 2011; 12:39:12 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
13 yıl
Yarbay

Kimse kusura bakmasın, bence 11. Doktor Tennant'tan daha iyi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

benim için DW David Tennaht gitmesiyle bitmiştir. Bir daha boş vaktim olsa sıkıntıdan patlasam dahi izlemem bu diziyi. Yeni doktor adeta ruh gibi ceset gibi tipi var ne bi sıcaklık var ne bi canayakınlık ancak david sıcaktı, candı o gitti dw benim için bitti.

birde davidin yoldaşı sarı saçlı kadın vardı rose mi ne oda çok yakışıyodu o 2 si yüzünden izlerdim lanet olsun neden tip sürekli değişir ulan kurtlar vadisinde polat gençliğinden beri oynuyo hatta adamın dede oluşunu tv de görcez neden bu kadar doktorluğa yakışan david sadece 1 yıl oynatılır bu ingilizleri anlamak mümkün değil açıkcası.


David 2 sezon oynadı.

Ayrıca Matt'e haksızlık yapıyorsunuz. 5 ve özellikle 6.sezonu izlemeden yorum yapmayın.
4.sezon bitince ben de David'i göklere sığdıramayıp Matt'i yerin dibine sokuyordum ancak 5.sezonu izleyince bütün fikirlerim değişti. David'i severim, rolünü de gayet güzel oynadı ancak favorim Matt artık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 12 Ağustos 2011; 14:48:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-


quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

6 sezon içerisinde ki en güzel sezonu geride bıraktık.Hal böyleyken hala gelip Russell'i bu konuda övenlere gülüyorum sadece.
Sonuç bazılarınızı memnun etmemiştir belki ama beni fazlasıyla memnun etti.Hangimizi şaşırtmadı ki Moffat yine?
Matt Smith'e ayrı bi parantez açmak gerekirse,her bölüm üstüne koyarak geliştiriyor kendini.5.sezonun ilk bölümüyle,6.sezon finali arasında baya kalite farkı var.Izlerken zevk aldığım nadir oyunculardan biri artık.

Amy Pond<3

Artık nasıl beklerim 7.sezona kadar bilmiyorum.

I LOVE YOU MOFFAAAAAAAT I LOVE YOU MOFFAAAAAAT

Oha en iyi sezonmu

Hangi sezon daha güzeldi? Önceden Doctor Who çerezlik diziydi,şimdi dizi kendi tarihinin izlenme rekorlarını kırıyorsa fazla konuşmaya gerek yok.

Beni sakın tenkit etme! Doctor who asla çerezlik dizi olmadı. Herzaman ilk izlediğimden beri losttan sonra 1 numaradır benim için ki ilk 4 sezon kat kat kat daha iyiydi. Zaten dizi 4 ten sonra bam başka bir hal aldı. Sanki başka bir dizi oldu.

haha,ilk 4 sezon daha güzelmiş.bunu inanarak mı söylüyosun? Ben 4.sezonda diziyi bırakmayı bile düşündüm,dizi kendini tekrar ediyordu,dönüp dolaşıp daleklerde buluyorduk kendimizi.Ilk 2 sezon kesinlikle çok güzeldi,ama bi 6.sezon değillerdi onun için burda 4 sezon daha güzeldi diye ahkam kesme. Kendini güldürüyorsun burda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-


quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-


quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

6 sezon içerisinde ki en güzel sezonu geride bıraktık.Hal böyleyken hala gelip Russell'i bu konuda övenlere gülüyorum sadece.
Sonuç bazılarınızı memnun etmemiştir belki ama beni fazlasıyla memnun etti.Hangimizi şaşırtmadı ki Moffat yine?
Matt Smith'e ayrı bi parantez açmak gerekirse,her bölüm üstüne koyarak geliştiriyor kendini.5.sezonun ilk bölümüyle,6.sezon finali arasında baya kalite farkı var.Izlerken zevk aldığım nadir oyunculardan biri artık.

Amy Pond<3

Artık nasıl beklerim 7.sezona kadar bilmiyorum.

I LOVE YOU MOFFAAAAAAAT I LOVE YOU MOFFAAAAAAT

Oha en iyi sezonmu

Hangi sezon daha güzeldi? Önceden Doctor Who çerezlik diziydi,şimdi dizi kendi tarihinin izlenme rekorlarını kırıyorsa fazla konuşmaya gerek yok.

Beni sakın tenkit etme! Doctor who asla çerezlik dizi olmadı. Herzaman ilk izlediğimden beri losttan sonra 1 numaradır benim için ki ilk 4 sezon kat kat kat daha iyiydi. Zaten dizi 4 ten sonra bam başka bir hal aldı. Sanki başka bir dizi oldu.

haha,ilk 4 sezon daha güzelmiş.bunu inanarak mı söylüyosun? Ben 4.sezonda diziyi bırakmayı bile düşündüm,dizi kendini tekrar ediyordu,dönüp dolaşıp daleklerde buluyorduk kendimizi.Ilk 2 sezon kesinlikle çok güzeldi,ama bi 6.sezon değillerdi onun için burda 4 sezon daha güzeldi diye ahkam kesme. Kendini güldürüyorsun burda

Asıl sen kendini güldürtüyorsun dizinin bu hale gelmesi hakaret gibi bişey çoğu fana göre. Yeni yetme gibisin şuan gözümde

fanboyluk yapıyosun farknda değlsin. 5 ve 6. sezonda david olsaydı kesinlkle favorin bunlar olurdu,sen sezon değil david matt tartışması yapıyorsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

gözümde muamma tek bir nokta kaldı,


6x1'de doktor gerçekten ölmüş müydü?yani sonradan mı değiştirdi?yoksa hep en baştan beri teselecta'nın içinde miydi?yani sabit noktayı kandırdı mı kandırmadı mı?



Bu olayı bende tam anlayamadım, başka bir forumda aldığım cevap;

quote:

Ölen zaten Tesselecta idi, her zaman öyle oldu, öyle olacak.
Sabit noktanın kendisi oydu zaten, River Tesselecta'yı öldürmeyerek zamanı bozdu.
(daha güzel kelime bulamadım :) )


mantıklı düşünmüş fakat şöyle bir nokta var:


bölüm sonunda gördüğümüz amy ve rory benim anladığım kadarıyla gölde doktor'un ölümünden sonra eve gelen amy ve rory.bunu ise şuradan anladım,evlerinin bahçeleri var.the god complex'in son sahnesinde -yanlış hatırlamıyorsam- kamera üstten çekime doğru geçiyordu ve doktor'un hediye ettiği evin aslında banliyo mahallesinde olduğunu,evlerin bahçelerinin olmadığını görüyorduk.demek ki amy the god complex'ten sonraki zamanda değil,ilk bölümden sonraki bir zamanda.fakat ilk bölümde o ikisinin kafeye gidip sonradan genç doktor'la beraber 7. bölüme kadar maceralar yaşadığını gördük.demek ki ilk bölümde zamansal değişiklikler olmuş.biraz garip açıkladım,umarım anlayabilmişsindir.


yeni dalekler hakkında,


gördüğümüz ilk ilginç dalek değil bunlar,mesela eski seride iyi bir dalek vardı,doktor'a yardım ediyordu falan.adam niye kendi egosu için değiştirsin?


edit:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Russel diziyi daha güzel yaptıysa onun fan boyluğunu yapmak kötü bişey değildir


sana göre davies daha güzel yapmış olabilir,ben ona bir şey demiyorum zaten.onu güzel buluyorsan onu övmen doğal bir şey zaten,yapma da demiyorum.sadece "davies'inki gerçek doctor who'ydu,moffat onu bozdu." demek yanlış bir şey çünkü asıl moffat'ınki orijinal doctor who'dur.bunu söylüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 2 Ekim 2011; 20:38:18 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.