Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
63
Cevap
4317
Tıklama
131
Öne Çıkarma
Cevap: Diyanet yılın ilk altı ayında TAM 5,6 MİLYAR TL HARCADI (4. sayfa)
E
4 yıl
Yüzbaşı

onlar cerez parasidir ! Bunlara en cok ben müslümanim diyen insanlarin tepki vermesi icap eder. Ben Alevi Bektasi ekolünden geliyorum. Devlet bizden de vergi aliyor lakin diyanet adi altinda en ufak bir hizmet vermiyor, cemevlerini ibadethane olarak tanimiyor ve dedelerine de maas baglamiyor. Hos gerci bizim de hic böyle bir talebimiz olmadi. Bu para harama girer. Benim inancima mensup olmayan bu ülkenin vatandaslari, neden benim dini vecibelerim icin finansman saglamak zorunda olsunlar ki ? En güzeli, insanlarin, toplumlarin kendi dini topluluklarinin dini vecibeleri ile ilgili masraflari kendilerinin karsilamalari. En nihayetinde devletin asli görevleri bizim icin hukuk ve asayis saglamasidir. Kimsenin dini vecibelerini yerine getirmek icin devlete ihtiyaci yok. Ayda 2300 liraya geciniyor bu ülkedeki calisan nüfusun %55 inden fazlasi ! Ayda 2300 lira maas alan insanlar, devletin memuru 4-5 bin tl maas alsin ve sirti devlete dayayip el ense yatsinlar diye vergi ödüyorlar. Komedi gibi.



C
4 yıl
Binbaşı

Diyanette maaşlar dolarla değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Diyanet bütçesinin Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığının bütçesinden fazla olması da mı garip değil?

Alıntıları Göster
Degil gayet normal, bi düsün bakalim diyanet parayi nereye harciyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

Trafikte çok dikkatimi çeken bir konu var, bazı din kardeşlerimiz altında son model araçlar, kadınlarda son model suvlar falan var nasıl alınıyor bunlar? İslamın şartları ile mi? Araba ile alakası olmayan o tiplerin o arabalara binmesi benim zoruma gidiyor. Model hep aynı.



O
4 yıl
Teğmen

gelişmesi gereken bir ülke için böyle bir kuruma verilen aşırı gereksiz bütçe.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Yarbay

Diyanetin yaptiği hiyanetligi nato binası yada askeriye yapılırken yapılmıyor buna şahidim.Bi bina tasarlanır ona göre yapılır bir binanin tüm duvarları yıkılıp sadece odada 3 kişi kalınması lazım 2 kişi kalınmaz diyerek 7-8 katlı binanın tüm duvarları yıkılıp tüm tesisatı yenilenmez. 0 bina da bu yapılıyor yıkıp yeniden yapıyorsak yuh bize o hatalı tasarımı yapanlar hiç ceza almıyorsa (iran-ırakta olsa görürüm ben o müslümanları) idare ediliyorsa başka şeye geldiklerinde ama asıp kesiyorlarsa bu milletin malını har vurup harman savuruyorlarsa yerim öyle müslümanlığı. Sen bünyene bu işleri bilen adam almak yerine imam hatip mezunu adam koyup sadece salla başı al maaşı moduna cevirirsen bizim daha çok malimiz gider. o doğalgazı bize yedirirler mi bu kadar boş adam varken hiç düşüneniz oluyor mu? adama elinizde yeterli kapasite kombiniz var alma dememe ragmen aliyorsa artık ben hıyanetlik ararım arkadaş kim ne derse desin. o mercedes cabuk unutuldu. Allah sonumuzu hayretsin



T
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Devlet bütçesi bunun 150 katı. Yani hiç bir şey. Bu gündem değiştirme operasyonunun bir parçası.
İnsanlara masal anlatmak için yine de çok fazla bir meblağ bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Psiacron

İnsanların sözlerine saygı duyulmadığından bahsedip karşındakine bir halt bildiğin yok demen senin de ne olduğunu gayet iyi açıklıyor.2002 öncesini de iyi biliyorum, gayet de yaşadım o dönemi. Keşke 2002'deki ekonomiye geri dönebilsek açıkcası.
Boş Beleş Konuşma lütfen...Gerçekten 2002 öncesini görmüş biliyor olsan bunları demezdin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 yıl
Teğmen

Senin gönderilerine, konularına vs. az çok denk gelmeye başladım bu aralar. Kanaatimce senle tartışılmaz. Karşındakini yerme mantığıyla argüman yaparak ancak kendi boş beleşliğinizi paklarsınız çünkü. 2002 öncesini de gördüm, büyüklerimden de dinledim. Kendim de bizzat ekonominin gidişatını an ve an hissettim. Bunun matematiğini burada gösteren çok kişi oldu da irdelemeye cesaretiniz olmadı. Neyse iyi forumlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.