Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
2150
Tıklama
85
Öne Çıkarma
Cevap: Diyanet aracılığıyla insan kaçakçılığı.24 yılla yargılanan PKK'lıyı yurt dışına çıkarmışlar (2. sayfa)
H
3 yıl
Yüzbaşı

Siyasal islamin gercek yuzu...



O
3 yıl
Binbaşı

ne fetöcüleri bu yolla kaçırmışardır..sorsan fetöyle savaşıyor akapeeee



G
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Merak etme hocam devletin diğer kurumlarının da pek farkı kalmadı buradan, siyasal islamcılar kendilerine benzetti her yeri.

Alıntıları Göster
Diyanette durum daha içler acısı. Zira adı dinayet, dilinde helal, haram, Allah, peygamber, Kur'an var. Lafa başladıkları zaman Ebuker'in nasıl tüm mal varlığını fakire dağıttığını, Ömer'in adaletini, "Fırat'ın kıyısında bir keçi kaybolsa Allah hesabını Ömer'den sorar" lafı var.

Ve halkın inanılmaz yüksek bağış, yardım isteğini suistimal etme var. Özel cemaatler, tarikatlar zaten yapıyor da bu devlet eli ile yapılanı.

Türkiye Cumhuriyeti resmi olarak, maaşlı memur ile yapılan bu işe ortaktır.

Ve emin olun daha da kötüsü diyanet çok seküler, ılımlı islam yayıyor. Bu yüzden diyanet personeli çok yüksek yüzdeyle tarikatlara üye. Diyanetten maaşı alıyor, resmi devlet memuru ama diyanetin değil şeyhinin lafını kabul ediyorlar.


Acilen, en çabuk şekilde feshedilmesi gereken bir kurum. Cemevleri gibi olsun. İsteyen ibadetini elbette yapar. Buyursun isteyen yapsın. Devletin tek görevi denetlemek. Diğer işleri cemaat kendi yapsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.